Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kavamale @ 2012 11 04, 22:15)
neturiu, sakiau patikrinsiu ta senaji wow20, bet neradau kur. Turbut negalioja biggrin.gif  labai labai reikia, nusiziurejau batukus, noreciau kuo greiciau atsisiusti

Pasirodykit ax.gif
as laukiu,jau ryt turetu atvezti kurjeris auksciau idetus faith batus. wub.gif
pastebejau,kad perkant nuo 60svaru daznai atveza kurjeris.
Atsakyti
nesuprantu, keliskart netaip ivedziau spaltazodi, paprasiau priminimo i pasta, o dabar vis bandau prisijungti ir neleidzia it raip kelias valandas jau doh.gif stai ka raso:
The following errors have occurred:
The number of failed logins has been exceeded, you will not be able to access your account for another 30mins. Please try again later.
niekam taip nebuvo?
noriu as siu batu, bet koki -20 proc off nepamaisytu biggrin.gif nenoriu uz pilna kaina pirkti
http://www.asos.com/...spx?iid=2360139
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 11 04, 22:50)
nesuprantu, keliskart netaip ivedziau spaltazodi, paprasiau priminimo i pasta, o dabar vis bandau prisijungti ir neleidzia it raip kelias valandas jau  doh.gif stai ka raso:
The following errors have occurred:
The number of failed logins has been exceeded, you will not be able to access your account for another 30mins. Please try again later.
niekam taip nebuvo?
noriu as siu batu, bet koki -20 proc off nepamaisytu  biggrin.gif  nenoriu uz pilna kaina pirkti
http://www.asos.com/...spx?iid=2360139

naujas slaptazodis galiojo tik 30min. per ta laika nepasikeitet i nauja. dabar vel parsisiuskit nauja i el pasta. tada bandykit vel.
siais batais domejotes MD pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 11 04, 21:57)
naujas slaptazodis galiojo tik 30min. per ta laika nepasikeitet i nauja. dabar vel parsisiuskit nauja i el pasta. tada bandykit vel.

Na kad ne,raso kad virsijote bandymu prisijungti kieki ir vel bandyti galesite tik po 30 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 11 05, 00:57)
siais batais domejotes MD pas mane  biggrin.gif

geras biggrin.gif draugei juos uzrodziau kazkada, tai abiems labai patiko jie. Bet visgi svieisus labiau. Bet jusu kaina superine, pirkot su gera nuolaida ar tieisog pigiau parduotat?
o kaip ju kokybe? normali? ar verta isigyt?
Atsakyti
Jau pardaviau draugei as ta suknyte smile.gif
maciau, kad Petite, o as siaip visai ne Petite, tokia ukstoka esu, bet megstu trumpas suknytes wub.gif

zodziu, bandysiu dydziu didesne uzsakyti ax.gif bet kadangi pardaviau pigiau, tai dabar ieskau koduko, kad pigiau nusipirkti ax.gif

gal kas turit patarimu?

wow20 bandziau, asos25 bandziau... doh.gif

QUOTE(Linulee @ 2012 11 04, 20:37)
etikete dazniausiai buna juoda kieto kartono kaip ir ant visu asos firmos rubu. prikabinkite kokia,nes jos be dydziu buna siaip. jei aisku suknutes bukle kaip naujos. O jus matet,kad ji is petite skyriaus,nes tik zemesnio ugio merginoms jis. ax.gif

Atsakyti
O kur jus tuos kodukus vedat? seniau man rodydavo kur vest, o dabar nera net tokio laukelio krepsely unsure.gif
Atsakyti
Reikia paspausti Confirm and Pay ir tada atsiranda laukelis

Promo code or NUS Extra student number

ten ir reikia ivesti 4u.gif

QUOTE(sauleleee_ @ 2012 11 09, 16:07)
O kur jus tuos kodukus vedat? seniau man rodydavo kur vest, o dabar nera net tokio laukelio krepsely  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 11 11, 22:12)
Ieskojau, ieskojau kodo visa diena ir galu gale nusipirkau dvejus dzinus be jokios nuolaidos, o dabar facebooke radau 11NOV, 10% nuolaida. Saukstai po pietu, bet gal kuriai is jusu pravers  4u.gif

Kokius pirkot? Pasidalinkit nuoroda ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Merginos, gal zinot - jei nesioju S-M, skinny dzinsus is Asos imti S ar M? doh.gif Bershka dzinsai pas mane visi S.. Kitu firmu turiu ir M.. Nesu pirkus dzinsu nesimatavus, o taip norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 11 20, 23:20)
Sveikos 4u.gif 
Merginos, gal zinot - jei nesioju S-M, skinny dzinsus is Asos imti S ar M? doh.gif Bershka dzinsai pas mane visi S.. Kitu firmu turiu ir M.. Nesu pirkus dzinsu nesimatavus, o taip norisi doh.gif

Pati kaip tik gava is asos dzinsus, siaip nesioju 38 dydi, emiau UK10 ir kaip tik thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 11 21, 09:19)
25OFF - 25% pilnos kainos prekėms.

man šitas kodas tikrai suveikė thumbup.gif jei į paštą ateina, vadinasi tikrai veikia ax.gif tačiau truko tik 3 dienas, šiandien ir nebeturėjo veikti, kas čia bandėt blush2.gif
Atsakyti