Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Dydis atitinka, bet pastebejau, kad placiai pedai netinkami dazniausiai jie buna.
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Tai kadangi peda siaura, turbut pirksiu 6dydi savo 39,5d pedai ir pratampysiu rolleyes.gif
Atsakyti
As nesioju 37d. visada imu asos 5 ir tinka puikiai, tai manyciau, kad kazkiek mazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 10 24, 16:43)
As nesioju 37d. visada imu asos 5 ir tinka puikiai, tai manyciau, kad kazkiek mazinti  smile.gif

As nesioju 37, dukra 38. Sau imu 4, dukrai 5. Abieju pedos siauros. Man jos batukai per dideli. Sau emiau rudeniui 5 dydi kazkada, tai vistik nebuvo patogu, nes truputi laisvi ir pedos islinkimas tada jau ne vietoje buvo. Jei jus imate sau penkta, tai gal jusu peda platesne smile.gif Kol kas asos man idealiai atitikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 10 24, 17:09)
As nesioju 37, dukra 38. Sau imu 4, dukrai 5. Abieju pedos siauros. Man jos batukai per dideli. Sau emiau rudeniui 5 dydi kazkada, tai vistik nebuvo patogu, nes truputi laisvi ir pedos islinkimas tada jau ne vietoje buvo. Jei jus imate sau penkta, tai gal jusu peda platesne  smile.gif  Kol kas asos man idealiai atitikdavo.

Vat apie ka ir kalbu, atitinka dydi,jei peda siaura, o jei normali ar platesne, tada sakyciau didesni imt reik.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 10 24, 18:52)
Vat apie ka ir kalbu, atitinka dydi,jei peda siaura, o jei normali ar platesne, tada sakyciau didesni imt reik.

drinks_cheers.gif
As irgi visada kiek cia rasiau, kai merginos klausdavo, tai patikslindavau, kad musu pedos siauros. Kiek paskaitau rusaites, tai buna ir ne siaurom pedom avalynes, bet pagal mano patirti, tai ko gero tokie atvejai retesni.
Atsakyti
O kas yra siaura peda ,kas yra plati? Is kur zinote ribas? smile.gif Kuria vieta matuojate, kad nusprestumete kokia jusu peda?
Visada savo peda laikiau siaura,nes ciuozia lauk is basuciu per prieki, ir balerinos slepsi, bet kauliukas jau pradeda ciut ciut matytis kaip kalasi i sona, tai gal plati skaitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 24, 22:36)
O kas yra siaura peda ,kas yra plati? Is kur zinote ribas?  smile.gif  Kuria vieta matuojate, kad nusprestumete kokia jusu peda?
Visada savo peda laikiau siaura,nes ciuozia lauk is basuciu per prieki, ir balerinos slepsi, bet kauliukas jau pradeda ciut ciut matytis kaip kalasi i sona, tai gal plati skaitos g.gif

biggrin.gif nesismulkinsiu ivairiais paaiskinimais, kaip as atradau, kad peda siaura, bet tarkim pirkau dukrai basutes pernai. pas ruses forume irgi buvo jas pirkusiu ir buvo rasoma, kad tiks tik tikrai siaurai pedai. ir ne viena pasisake del sito. dukrai ne tik, kad nekrito per krastus, bet matesi ir paduko apvadelis. aplamai, jei avalyne buna su komentaru, kad siaurai kojai, tai perku drasiai tiek sau, tiek dukrai. Pas mane giminej siaurakojai daznas reiskinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 10 24, 16:20)
Dydis atitinka, bet pastebejau, kad placiai pedai netinkami dazniausiai jie buna.

drinks_cheers.gif

Nesioju 40 dydi, dazniausiai perku UK7. Bet buna, kad tikrai prasaunu su dydziu ir buna mazoki...
Kai kuriuos pirkau UK8, tai jei siauresni batai - geri, bet teko nusipirkti ir per didelius.
Atsakyti
WOW20 20proc nuolaida
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 10 25, 10:52)
WOW20 20proc nuolaida

Ir nuo sale? bigsmile.gif

Bet gana jau pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 25, 10:48)
Ir nuo sale?  bigsmile.gif

Tik naujai kolekcijai smile.gif
Atsakyti