Time's up for now- pataisykit anglistes, jei klystu, bet ir raso, kad laikas baigesi Kazin vakarykstis kodukas galioja dar ar ne, nes turiu 20proc, o vakar neradau ka pirkt
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 05, 10:22)
Time's up for now- pataisykit anglistes, jei klystu, bet ir raso, kad laikas baigesi Kazin vakarykstis kodukas galioja dar ar ne, nes turiu 20proc, o vakar neradau ka pirkt
Man taip rase, aki jau buvo isnaudotos visos trys galimybes, bet dabar lyg streikuoja Asos. Ar galioja kodas gali patikrint, ivesk koda ir tada 'remove discount"
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 05, 11:22)
Rase, kad 24val galioja kodas.
labas visoms reikia pagalbos, noreciau isgirsti pasisakymus tu , kurios pirko dzinsiukus. ziauriai bijau nusipirkti per mazus dzinsus. seip mano dydis EU 44, tai vat, planuoju imt UK 16, bet bijau, kad bus per mazi.. ka manot? rizikuot ar geriau apsisaugot ir imti 18? nes tie dzinsai 100% cotton, 0 elastano, tas ir baugina, kad neuzsitempsiu ant savo apvalumu poto:D
Mergaitės, gal kuri pirkote ar čiupinėjote tokias sukneles:
ASOS Tulip Dress With Contrast Bow
Ir tokią:
ASOS Tulip Dress With Bow Detail
Kaip jų kokybė ir dydis? Jei išmatavimai 80-61-82 cm, tai 6 bus didelės?
Kažkada trikotažinė suknelę 6 dydžio pirkau, vos įsimovė.
Būsiu dėkinga, jei padėsite išssirinkti.
ASOS Tulip Dress With Contrast Bow
Ir tokią:
ASOS Tulip Dress With Bow Detail
Kaip jų kokybė ir dydis? Jei išmatavimai 80-61-82 cm, tai 6 bus didelės?
Kažkada trikotažinė suknelę 6 dydžio pirkau, vos įsimovė.
Būsiu dėkinga, jei padėsite išssirinkti.
Negi nei viena nepirkot Asos batu?
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 24, 13:03)
Rusaiciu forume nemazai yra pirkusiu batus is ASOs Ten gal butu kokios info
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 24, 13:03)
Aš nešioju 38 dažniausiai, pirkau 5, tiko puikiai. Batai buvo aukštakulniai, odiniai ir labai minkšti, tai net nereikėjo nešiot po trumpai pradžioj, kad prasitampytų ir prisitaikytų prie kojos- iškart galėjau į trasą eit
QUOTE(anais-anais @ 2012 10 24, 12:58)
Aš nešioju 38 dažniausiai, pirkau 5, tiko puikiai. Batai buvo aukštakulniai, odiniai ir labai minkšti, tai net nereikėjo nešiot po trumpai pradžioj, kad prasitampytų ir prisitaikytų prie kojos- iškart galėjau į trasą eit
O as nesioju 38 ir buvau kelis kartus 5 dydi uzsisakius, tai spaude, gal ne tiek i ilgi, kiek i ploti, nors mano koja ne plati. Dabar uzsisakiau 6 stai tokius, tai su pedkelnem laisvoki, o su storesne kojinaite gerai. 5 dydis butu tikrai per mazas, tad sunku pasakyt. Mano nuomone Asos zenklo batai puse dydzio mazinti arba atitinka, jei koja siaura
Esu pirkus vienus batus, dydis atitiko.