Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal kas zinot, ar butina skenuoti ju atsiusta forma (man turi grazint pinigus uz siuntima)? As tarkim neturiu kur skenuot, tai ka daryt tokiu atveju? g.gif Ar uzteks jeigu prikabinsiu nufotografuota ceki ir paciam laiske parasysiu visus tuos duomenis, kuriu praso toj formoj?
Atsakyti
Jus cia apie grazinimo lapa kalbat?
Jo nereik skanuot, ji idedat su preke kai issiunciat atgal, pries tai viska ten suzymeje ka reik.

O jei turi grazinti uz siuntima pinigus tai uztenka tikrai tik cekio jiems, nereikia nieko ten daugiau rasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 30 rugsėjo 2012 - 07:30
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 23, 20:27)
Laba,

dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau  ax.gif  Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti  ax.gif  Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?

Per 10 dienu kazkur g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš bandžiau pirkti irgi per ASOS, tačiau apmokėjimas nepavyko. Norėjau mokėti per paypal, kortelė registruota UK, iš UK ir pirkausi, bet kai jau nueinu į paypal, rašo, kad iš Lietuvos negaliu pirkti. Tai nesuprata prie ko čia LT aplamai. Parašiau jiems laišką, tai gavau atsakymą, kad kai tik galės tai atsakys, o jau tikrai daugiau nei dvi savaitės kaip neatsako, ar yra kam tai buvę? Kokia čia problema?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 09 30, 08:30)
O jei turi grazinti uz siuntima pinigus tai uztenka tikrai tik cekio jiems, nereikia nieko ten daugiau rasyti.

o kuriais atvejais grąžina už siuntimą pinigus?
Atsakyti
jei atsiunte ne ta preke,kuria uzsaket, ne ta dydi, ar brokuota.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 09 30, 09:30)

Man ne ta preke atsiunte, todel turi grazint uz siuntima. I pasta man atsiunte kazkokia forma, tai galima jos nepildyt, ar teisingai supratau? smile.gif Uzteks tik cekio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anet: 30 rugsėjo 2012 - 22:44
QUOTE(anet @ 2012 09 30, 22:41)
Man ne ta preke atsiunte, todel turi grazint uz siuntima. I pasta man atsiunte kazkokia forma, tai galima jos nepildyt, ar teisingai supratau? smile.gif Uzteks tik cekio?

Aš užpildau formą, prie jos priklijuoju pašto čekį ir nusiunčiu faksu. Jei neturite tokios galimybės - paprasčiausiai nufotografuokit telefonu ir nusiųskit jiems 4u.gif
Atsakyti
nereikia jokiu ten formu, nufotkini ceki ir nusiunti, viskas 4u.gif
Atsakyti
Facebooke vyksta zaidimas- Asos rulete biggrin.gif Galima kodus iki 90%off laimet smile.gif

Tsakant, visi bilietai laimingi, bent 10% laimesit tikrai smile.gif

http://asos.to/Vg2hGl
Atsakyti
Dvim issukau.
Atsakyti
as 40%, tai pirkt gal reiks kazka rolleyes.gif kaip supratau siuncia jie nemokamai, be tarpininku galima laisvai parsisiusti?

dar viena kodu turiu ASOS 10% jeigu kam reikia: F2A986772BC1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 04 spalio 2012 - 06:39