Jus cia apie grazinimo lapa kalbat?
Jo nereik skanuot, ji idedat su preke kai issiunciat atgal, pries tai viska ten suzymeje ka reik.
O jei turi grazinti uz siuntima pinigus tai uztenka tikrai tik cekio jiems, nereikia nieko ten daugiau rasyti.
Jo nereik skanuot, ji idedat su preke kai issiunciat atgal, pries tai viska ten suzymeje ka reik.
O jei turi grazinti uz siuntima pinigus tai uztenka tikrai tik cekio jiems, nereikia nieko ten daugiau rasyti.
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 23, 20:27)
Laba,
dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?
dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?
Per 10 dienu kazkur
Sveikos, aš bandžiau pirkti irgi per ASOS, tačiau apmokėjimas nepavyko. Norėjau mokėti per paypal, kortelė registruota UK, iš UK ir pirkausi, bet kai jau nueinu į paypal, rašo, kad iš Lietuvos negaliu pirkti. Tai nesuprata prie ko čia LT aplamai. Parašiau jiems laišką, tai gavau atsakymą, kad kai tik galės tai atsakys, o jau tikrai daugiau nei dvi savaitės kaip neatsako, ar yra kam tai buvę? Kokia čia problema?
QUOTE(pupen @ 2012 09 30, 08:30)
o kuriais atvejais grąžina už siuntimą pinigus?
jei atsiunte ne ta preke,kuria uzsaket, ne ta dydi, ar brokuota.
QUOTE(pupen @ 2012 09 30, 09:30)
Man ne ta preke atsiunte, todel turi grazint uz siuntima. I pasta man atsiunte kazkokia forma, tai galima jos nepildyt, ar teisingai supratau? Uzteks tik cekio?
QUOTE(anet @ 2012 09 30, 22:41)
Man ne ta preke atsiunte, todel turi grazint uz siuntima. I pasta man atsiunte kazkokia forma, tai galima jos nepildyt, ar teisingai supratau? Uzteks tik cekio?
Aš užpildau formą, prie jos priklijuoju pašto čekį ir nusiunčiu faksu. Jei neturite tokios galimybės - paprasčiausiai nufotografuokit telefonu ir nusiųskit jiems
nereikia jokiu ten formu, nufotkini ceki ir nusiunti, viskas
Facebooke vyksta zaidimas- Asos rulete Galima kodus iki 90%off laimet
Tsakant, visi bilietai laimingi, bent 10% laimesit tikrai
http://asos.to/Vg2hGl
Tsakant, visi bilietai laimingi, bent 10% laimesit tikrai
http://asos.to/Vg2hGl
Dvim issukau.
as 40%, tai pirkt gal reiks kazka kaip supratau siuncia jie nemokamai, be tarpininku galima laisvai parsisiusti?
dar viena kodu turiu ASOS 10% jeigu kam reikia: F2A986772BC1
dar viena kodu turiu ASOS 10% jeigu kam reikia: F2A986772BC1