Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Kazkuri mergaite pirko odine dygliuota striuke.
Gal jau turi atsiliepimu apie ja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 09 23, 01:30)
Tai aisku nereikia, jiems nei silta nei salta nuo to, i ka idejus atsiusit siuntini  biggrin.gif

Tada taip ir padarysiu, nusipirksiu siuntinio pakuote ir issiusiu. Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot koki koduka?
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 09 22, 20:00)
As irgi turiu klausima del grazinimo.  4u.gif  Zinau, kad reikia netikusius daiktus palikti toje pacioje pakuoteje (maise, ar dezete) ir siusti atgal. Zodziu situacija tokia, jog uzsisakiau 3 daikciukus is Asos, jie buvo atsiusti didziausioje dezeje. Vienas mazulytis netiko, tai dabar galvoju, ar man ta visa didziausia deze tempti i pasta, ar galima ir kitaip supakuoti, pavyzdziui, i siuntinio pakuote.  ax.gif  Gal kas esat su tuo susidure?  g.gif

Pirkau toki dideli voka su paminkstinimu (keli litai kainavo). Kazkada bandziau tame paciame maise siusti, kuriame ir gavau, bet man pastininkes sake, kad taip nesaugu, nors tada issiunte smile.gif
Atsakyti
Neblogu striukiu yra popigiai ax.gif
http://www.asos.com/...t...e=-1&sort=3
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2012 09 23, 17:03)
Pirkau toki dideli voka su paminkstinimu (keli litai kainavo). Kazkada bandziau tame paciame maise siusti, kuriame ir gavau, bet man pastininkes sake, kad taip nesaugu, nors tada issiunte smile.gif

Aciu uz komentara, taip ir as darysiu 4u.gif
Atsakyti
O galima kur nors nurodyti, kad mano uzsakyma atnestu neanksciau tarkim rugsejo 29d?
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt. Nuo 29d pati buciau ir priimineciau.
Bet kad nerandu kur tokia pastaba reiktu nurodyt.
Kai pamatai gera kaina ir dydi atidelioti pirkimu nesinori..
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 09 23, 09:15)
Kazkuri mergaite pirko odine dygliuota striuke.
Gal jau turi atsiliepimu apie ja?  bigsmile.gif

As pirkau, jau nesioju senokai. Labai isimylejau ja, oda minkstute, pasiuta labai kokybiskai, kaip ir maniau, rankoves kiek ilgokos, bet vis tiek pasmaukus i virsu vaikstau. Dabar maciau jai vel akcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 23, 19:12)
O galima kur nors nurodyti, kad mano uzsakyma atnestu neanksciau tarkim rugsejo 29d?
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt.

Man atrodo, kad negalima taip pasirinkti.
Atsakyti
Laba,

dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau ax.gif Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti ax.gif Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 09 23, 18:22)
As pirkau, jau nesioju senokai. Labai isimylejau ja, oda minkstute, pasiuta labai kokybiskai, kaip ir maniau, rankoves kiek ilgokos, bet vis tiek pasmaukus i virsu vaikstau. Dabar maciau jai vel akcija  bigsmile.gif

kaip buut idomu realia foto pamatyt bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu pirkus nekarta jau is ASOS viskas tiko ir patiko, bet paskutini karta pirkau paltuka tai sonas nusipumpuraves... nuvyle truputi! rysk jau panesiotas ir issiustas kitam smile.gif
Atsakyti