Kazkuri mergaite pirko odine dygliuota striuke.
Gal jau turi atsiliepimu apie ja?
QUOTE(balbetka @ 2012 09 23, 01:30)
Tai aisku nereikia, jiems nei silta nei salta nuo to, i ka idejus atsiusit siuntini
Tada taip ir padarysiu, nusipirksiu siuntinio pakuote ir issiusiu. Aciu uz pagalba
QUOTE(preta @ 2012 09 22, 20:00)
As irgi turiu klausima del grazinimo. Zinau, kad reikia netikusius daiktus palikti toje pacioje pakuoteje (maise, ar dezete) ir siusti atgal. Zodziu situacija tokia, jog uzsisakiau 3 daikciukus is Asos, jie buvo atsiusti didziausioje dezeje. Vienas mazulytis netiko, tai dabar galvoju, ar man ta visa didziausia deze tempti i pasta, ar galima ir kitaip supakuoti, pavyzdziui, i siuntinio pakuote. Gal kas esat su tuo susidure?
Pirkau toki dideli voka su paminkstinimu (keli litai kainavo). Kazkada bandziau tame paciame maise siusti, kuriame ir gavau, bet man pastininkes sake, kad taip nesaugu, nors tada issiunte
Neblogu striukiu yra popigiai
http://www.asos.com/...t...e=-1&sort=3
http://www.asos.com/...t...e=-1&sort=3
QUOTE(arktika @ 2012 09 23, 17:03)
Pirkau toki dideli voka su paminkstinimu (keli litai kainavo). Kazkada bandziau tame paciame maise siusti, kuriame ir gavau, bet man pastininkes sake, kad taip nesaugu, nors tada issiunte
Aciu uz komentara, taip ir as darysiu
O galima kur nors nurodyti, kad mano uzsakyma atnestu neanksciau tarkim rugsejo 29d?
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt. Nuo 29d pati buciau ir priimineciau.
Bet kad nerandu kur tokia pastaba reiktu nurodyt.
Kai pamatai gera kaina ir dydi atidelioti pirkimu nesinori..
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt. Nuo 29d pati buciau ir priimineciau.
Bet kad nerandu kur tokia pastaba reiktu nurodyt.
Kai pamatai gera kaina ir dydi atidelioti pirkimu nesinori..
QUOTE(pupen @ 2012 09 23, 09:15)
As pirkau, jau nesioju senokai. Labai isimylejau ja, oda minkstute, pasiuta labai kokybiskai, kaip ir maniau, rankoves kiek ilgokos, bet vis tiek pasmaukus i virsu vaikstau. Dabar maciau jai vel akcija
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 23, 19:12)
O galima kur nors nurodyti, kad mano uzsakyma atnestu neanksciau tarkim rugsejo 29d?
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt.
Uzisakau i Olandija,tai viska atnesa per dvi dienas , ir MB pyksta ,kad del mano skuduru turi lakstyt.
Man atrodo, kad negalima taip pasirinkti.
Laba,
dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?
dariau uzsakyma ASOS, bet atsaukiau Mokejau paypalu, pinigai rezervuoti Per kiek laiko jie atsaukia rezervacija ?
QUOTE(S@lsa @ 2012 09 23, 18:22)
As pirkau, jau nesioju senokai. Labai isimylejau ja, oda minkstute, pasiuta labai kokybiskai, kaip ir maniau, rankoves kiek ilgokos, bet vis tiek pasmaukus i virsu vaikstau. Dabar maciau jai vel akcija
kaip buut idomu realia foto pamatyt
Esu pirkus nekarta jau is ASOS viskas tiko ir patiko, bet paskutini karta pirkau paltuka tai sonas nusipumpuraves... nuvyle truputi! rysk jau panesiotas ir issiustas kitam