Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Monmorensi, nereikia 4u.gif
Atsakyti
Jo,ir as niekad ju neinformuoju. Bet... jau antra syki gave mano grazintas prekes rase man,kad apgailestauja,kad netiko, ir galbut noriu pasikeisti i kita spalva ar dydi..,o ir karta rase,kad gal ko nors noreciau vietoje pinigu grazinimo ,bet rasiau ne.. ax.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif keliausim paštan biggrin.gif
Atsakyti
Kaip idomiai, as niekada tokiu pasiulymu nesulaukus smile.gif
Atsakyti
na ir as nustebau.. gal buvo koks masiskas grazinimas ir pritruko pinigu biggrin.gif
siaip grazinau labai mazai,gal tik kokius 4-5kartus per pora metu smile.gif
Atsakyti
Dabar jau ir mane sunervino, antra kart is eiles atsiunte ne ta suknele doh.gif
Atsakyti
As irgi turiu klausima del grazinimo. 4u.gif Zinau, kad reikia netikusius daiktus palikti toje pacioje pakuoteje (maise, ar dezete) ir siusti atgal. Zodziu situacija tokia, jog uzsisakiau 3 daikciukus is Asos, jie buvo atsiusti didziausioje dezeje. Vienas mazulytis netiko, tai dabar galvoju, ar man ta visa didziausia deze tempti i pasta, ar galima ir kitaip supakuoti, pavyzdziui, i siuntinio pakuote. ax.gif Gal kas esat su tuo susidure? g.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 09 22, 19:00)
As irgi turiu klausima del grazinimo.  4u.gif  Zinau, kad reikia netikusius daiktus palikti toje pacioje pakuoteje (maise, ar dezete) ir siusti atgal. Zodziu situacija tokia, jog uzsisakiau 3 daikciukus is Asos, jie buvo atsiusti didziausioje dezeje. Vienas mazulytis netiko, tai dabar galvoju, ar man ta visa didziausia deze tempti i pasta, ar galima ir kitaip supakuoti, pavyzdziui, i siuntinio pakuote.  ax.gif  Gal kas esat su tuo susidure?  g.gif

Aisku, kad galit. Tikrai nebutina i tuos pacius maisus pakuot smile.gif
Atsakyti
O priima pašte,jeigu supakuoji į tą patį maišą? nesu dar bandžiusi taip, bet dabar viską gražiai atidariau ir galėčiau išsiųst tame pačiame,bet man atrodo kažkas minėjot,kad nepriima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 09 22, 21:14)
O priima pašte,jeigu supakuoji į tą patį maišą? nesu dar bandžiusi taip, bet dabar viską gražiai atidariau ir galėčiau išsiųst tame pačiame,bet man atrodo kažkas minėjot,kad nepriima g.gif

Merginos kažkada čia davė labai gerą mintį, supakuoti į Asos maišą, išvertus į kitą pusę. Neseniai taip ir padariau, viskas tiko, paštas priėmė, pinigai parėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 09 22, 20:38)
Aisku, kad galit. Tikrai nebutina i tuos pacius maisus pakuot smile.gif

Tikrai nereikia visu tu deziu? 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2012 09 22, 22:47)
Merginos kažkada čia davė labai gerą mintį, supakuoti į Asos maišą, išvertus į kitą pusę. Neseniai taip ir padariau, viskas tiko, paštas priėmė, pinigai parėjo  smile.gif

As tai net maioneturiu, tik didziule deze, todel ir uzklasiau del pakavimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2012 09 22, 23:21)
Tikrai nereikia visu tu deziu? 4u.gif

Tai aisku nereikia, jiems nei silta nei salta nuo to, i ka idejus atsiusit siuntini biggrin.gif
Atsakyti