Lietuvoje uzsakymo laukdavau 10-14d.
Kadangi uz dvieju savaiciu gyvensiu Olandijoj uzisakiau i ten, ir zinoma atnese per 2 dienas
Nese kazkodel kurjeris, ir nerades draugo namie, nepaskambino, o paliko visai kitame name pas kaimynus Isbego MB ieskoti, olandiskai nemoka , nerado
Ir pridaro problemu..butu lapeli pasto dezutej palike ir viskas...
Prie ko cia tie kaimynai?!
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 14, 18:32)
Nusiziurejau tokia palaidine: http://www.asos.com/...spx?iid=2471279 , tik galvoju ar tiks man 6dydis kai esu 162cm,ties krutine tik 77cm? Nes raso, kad 6 dydis 78.5cm.
ziurejau ir as sia palaidine, bet paziurejus video nepatiko sonai po pazastim, kaip pas koki siksnosparni sparnai,net eina rankas sglaudus,kad but vaizdas geresnis...
dilgelyt, rasyciau skunda ASOS
o is kur video radai? Parodyk
QUOTE(prabangiai @ 2012 09 14, 23:26)
o is kur video radai? Parodyk
kiekvieno drabuzio video yra. Spauskite view catwalk
Ar jau pajudėjo kam siuntiniai? Aš nesulaukiu 08-24. Rašiau laišką, gavau ats., kad dar 11 darbo dienų palaukčiau, tai kitą savaitę kaip ir terminas
As ne i Lietuva siunciuosi, tai ateina per 2 dienas. Tad gal jie siuncia viska tvarkingai , Lietuvoj pasimeta..
QUOTE(_Kere_ @ 2012 09 22, 09:32)
Ar jau pajudėjo kam siuntiniai? Aš nesulaukiu 08-24. Rašiau laišką, gavau ats., kad dar 11 darbo dienų palaukčiau, tai kitą savaitę kaip ir terminas
neatejo
gavau suknelę, kurios labai norėjau. išpakuoju, o ant jos plaukas ir visa nugara kažkokiais nei tai blizgučiais, nei tai dulkelėm (kaip nuo pudros kokios) apibirus. aišku, nusivalė viskas, bet įspūdis ne koks visai
pati suknelė nebloga, medžiaga miela, bet per pilvą platoka, kažkoks negražus įliemenavimas. ir kaklo iškirpimas keistas, gale labai aukštai, užlipa ant kaklo
jau supakuota grąžinimui
pati suknelė nebloga, medžiaga miela, bet per pilvą platoka, kažkoks negražus įliemenavimas. ir kaklo iškirpimas keistas, gale labai aukštai, užlipa ant kaklo
jau supakuota grąžinimui
Jauciu nupirkot kazkieko pirkta ir grazinta atgal i ASOS,jei su plauku radot
QUOTE(Linulee @ 2012 09 22, 12:10)
Jauciu nupirkot kazkieko pirkta ir grazinta atgal i ASOS,jei su plauku radot
tai greičiausiai. nes kai ją nusižiūrėjau nebuvo mano dydžio, po to atsirado vėl.
manau, jei ir pirksiu ateity, tai papiguškes kokias nebent. jau kelintą kartą nuvilia Asos...
QUOTE(Monmorensi @ 2012 09 22, 11:16)
tai greičiausiai. nes kai ją nusižiūrėjau nebuvo mano dydžio, po to atsirado vėl.
manau, jei ir pirksiu ateity, tai papiguškes kokias nebent. jau kelintą kartą nuvilia Asos...
jo, as ta pati galiu pasakyti,kad per daznai jau nuvilia asos..,nors vakar vel isigijau kelis rubelius,bet lt jau matuotasi triumph liemenele,kuri tiks 100% ir vilos megztuka papigiai