Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Lyn @ 2012 09 12, 16:08)
as  tai  buciau dekinga,  jei kas  savo  koduka  perleistu smile.gif

tik kaip suprantu, man  matyt vis  tiek negaliotu.......

cia tas pats kodas BONUS25, bet kad asos laiske rase, kad galioja tik tiems, kam atsiunte...
Atsakyti
sveikos,
gal kuri užsakinėjot rugpjūčio pabaigoj ? Mano užsakymas buvo išsiųstas rugpjūčio 28d., pagal jų terminus turėjau gauti rugsėjo 7 d., ale iki šiol nėra...
Sakau gal kuri užsakinėjot panašiu metu, ar jau gavot ?
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 09 12, 13:16)
Šiaip asos nelinkę grąžinti pinigų už siuntimą... Bent jau kiek esu siuntus, tai visalaik grąžina tik už produktą. Bet jeigu siuntimo kaina didelė ir dar plius jus kaip ir apgavo,tai gal ir sutiks gražinti.

Man toks pirmas atvejis ir jis išsisprendė mano naudai - gavau atsakymą, kad man bus grąžintos visos mano patirtos siuntimo išlaidos, nusiuntus faksu arba el paštu siuntimo kvito kopiją. 4u.gif papildomai dar atsiuntė asmeninį nuolaidos kodą smile.gif To ir tikėjausi - juk čia jų klaida, o batų oda natūrali ar tik audinys - tai jau esminė sąlygą, apibūdinanti daiktą.
Na, kiek kainuos siuntimas, pamatysiu išsiuntusi smile.gif Siuntimo tarifus žiūriu ten kur ir jūs,bet abejoju, ar ilgaauliai tilps į "smulkios siuntos"apibrėžimą... O siunčiamų daiktų - siuntinių, o ne banderolių kaina skiriasi, vien LR siunčiau paltą, tai man paaiškino, kad pagal gabaritus toks siuntinys jau neatitinka banderolės ir taikomi siuntinių tarifai..... na, bet tai nesvarbu, kadangi moku nebe aš thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella.lt: 13 rugsėjo 2012 - 13:39
QUOTE(Pie @ 2012 09 13, 13:23)
sveikos,
gal kuri užsakinėjot rugpjūčio pabaigoj ? Mano užsakymas buvo išsiųstas rugpjūčio 28d., pagal jų terminus turėjau gauti rugsėjo 7 d., ale iki šiol nėra...
Sakau gal kuri užsakinėjot panašiu metu, ar jau gavot ?

daug temoj kalbeta apie keliu dienu velavimus - be panikos,sulauksite .
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 09 13, 14:52)
daug temoj kalbeta apie keliu dienu velavimus - be panikos,sulauksite .

as va pirma karta negaunu siuntiniu. dvieju is eiles. paste klausiau, sake, kad daug siuntiniu is europos strige. vienas 08,16, kitas 08,20. Na, negausiu, tai rasysiu ir lauksiu pinigeliu. visko buna, kazkaip nepergyvenu labai, nieko vistiek nepadarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 13, 15:28)
as va pirma karta negaunu siuntiniu. dvieju is eiles. paste klausiau, sake, kad daug siuntiniu is europos strige. vienas 08,16, kitas 08,20. Na, negausiu, tai rasysiu ir lauksiu pinigeliu. visko buna, kazkaip nepergyvenu labai, nieko vistiek nepadarysiu.

as 08.16dienos, gavau jau pries 2,5savaites bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 09 13, 15:32)
as 08.16dienos, gavau jau pries 2,5savaites  bigsmile.gif

mirksiukas.gif tai as viska suvokiu, juk anksciau gaudavau tvarkingai. Bet nieko nepadarysi, yra, kaip yra. Nuo to, kad pyksiu ir nervuosiuosi vistiek niekas pasikeis. Tiesiog matau, kad reikia jau moraliskai ruostis rasymui biggrin.gif
Atsakyti
o gal ryt ryte gausite - ir tam nusiteikite biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 09 13, 16:46)
o gal ryt ryte gausite - ir tam nusiteikite  biggrin.gif  4u.gif

uztat ir neskubu rasyti jiems mirksiukas.gif biggrin.gif juk jei gausiu, tai valio, o jei ne, tai jokio skirtumo, ar parasysiu dabar, ar dar po poros savaiciu, vistiek prekiu jau nelike tu.
Atsakyti

Ka manote apie siuos batus? Labai reikia kazko panasaus, bet tos kniedes...atrodo jau pabodes dalykas..

Jeigu dar nesu nieko pirkusi is ASOS ar imanoma, kad gauciau koki koda?

http://www.asos.com/...l...1&clr=Black
Atsakyti
man tai ne kniedes,o pats batu modelis schmoll.gif
kaina gaunas nemenka,jei nelabai patinka,gal kazko kito paieskokit,nes uz tokia kaina daug kur rasit ir tikrai patinkanciu batu wink.gif
Atsakyti
Nusiziurejau tokia palaidine: http://www.asos.com/...spx?iid=2471279 , tik galvoju ar tiks man 6dydis kai esu 162cm,ties krutine tik 77cm? Nes raso, kad 6 dydis 78.5cm.
Atsakyti