Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 11, 19:44)
Del kodo Bonus25 va ka atsake

I can confirm that the promotion codes including BONUS25 are sent to specific customers, and the code is locked to their account only.

Unfortunately these codes are leaked on some (unaffiliated) discount websites or passed on by friends, and we get queries from disappointed customers who have not been able to use the code.

Idomu uz kokius nuopelnus atsiuncia koduka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 09 11, 19:50)
Idomu uz kokius nuopelnus atsiuncia koduka g.gif

man atsiuntė, gal dėl to, kad šiuo metu daug ir dažnai užsakinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 09 11, 21:57)
man atsiuntė, gal dėl to, kad šiuo metu daug ir dažnai užsakinėju  smile.gif

man ir atsiunte, nors pirkau tik pora kartu ir nebrangiai 4u.gif nieko as ten nerandu, va ir dabar ieksau, nuolaida yra, bet ka pirt - ne biggrin.gif isvis, as ten beveik niekad nieko grazaus neuzmatau, o kortele praktiskai del to ir issiemiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 11 rugsėjo 2012 - 20:02
As tai turiu batelius nuziurejusi uz 102 svarus... Tad lauksiu kol kada kur rasiu nors 20 proc koduka
Atsakyti
Kaip jums gerai,kad nerandat,,,
As virs 60 svaru isleidau vakar.
Dailu paltuka, kuri rodziau planuojamuose uz 58eur, ir fulton sketi uz 6 svarus.
Dar striukes noreciau su kapisonu. Lietpalcio kokio.. Oj, oj doh.gif
Atsakyti
As tai irgi asos pastoviai ko nors noriu, nebuna,kad nieko nenoreciau, vis perku ir perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 09 11, 17:34)
O tai kiek tie batai sveria,kad net 80 lt kainuos?
Siaip tai sulaukit asos atsakymo,manau apmokes siuntimo atgal islaidas

Na batai sveria beveik 2 kg blink.gif , tai jau gaunasi ne smulki siunta, o siuntinys, dar siuntinio registravimas, tai pagal post.lt duomenis gaunasi tokia suma. Esu siuntusi espadriles atgal , daug lengvesnes buvo ir tai kainavo apie 40 Lt.... Batu dezes juk atitinkamos. Kol kas jokių žinių, bandysiu dar rašyti, nes koks bebūtų tas "investigation", juk ne kriminalinė byla - ilgai trukti negali... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella.lt @ 2012 09 12, 11:09)
Na batai sveria beveik 2 kg blink.gif ,  tai jau gaunasi ne smulki siunta, o siuntinys, dar siuntinio registravimas, tai pagal post.lt duomenis gaunasi tokia suma. Esu siuntusi espadriles atgal , daug lengvesnes buvo ir tai kainavo apie 40 Lt.... Batu dezes juk atitinkamos.  Kol kas jokių žinių, bandysiu dar rašyti, nes koks bebūtų tas "investigation", juk ne kriminalinė byla - ilgai trukti negali...  biggrin.gif

iki 2 kg siunciant registruotu pastu kaina 20,65lt
ziurint kur tas espadriles siuntet jei ne ES valstybes nares, gali but kad virs 40kainavo tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 12 rugsėjo 2012 - 12:13
QUOTE(pupen @ 2012 09 12, 13:09)
iki 2 kg siunciant registruotu pastu kaina 20,65lt

Su registravimu? bigsmile.gif Registravimas dar plius 7 Lt. Brangiausiai i ES esu siuntusi ilgaaulius batus (nebe daug truko iki 2kg), sumokejau su registravimu (ir gal dar pakavimu arba dezute, nebeatsimenu) 32LT 4u.gif
Atsakyti
taip kaina su registravimu
Kalbu apie siuntima i ASOS

http://www.post.lt/l...uzsieni-tarifai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 12 rugsėjo 2012 - 12:28
QUOTE(pupen @ 2012 09 12, 13:27)
taip kaina su registravimu
Kalbu apie siuntima i ASOS

http://www.post.lt/l...uzsieni-tarifai

Be ax.gif 20.65 nepirmenybine siunta 500-2kg i ES. Apacioj vardinamos papildomos paslaugos- 7LT registravimas ir t.t.
Atsakyti
Šiaip asos nelinkę grąžinti pinigų už siuntimą... Bent jau kiek esu siuntus, tai visalaik grąžina tik už produktą. Bet jeigu siuntimo kaina didelė ir dar plius jus kaip ir apgavo,tai gal ir sutiks gražinti.

Man dar atsiuntė koduką artėjančio gimtadienio progą,smagu biggrin.gif Ir kaip tyčia kai siunčia kodukus vieną po kito,nieko nenoriu. Kai užsakinėju,tada niekad jų nėra biggrin.gif
Atsakyti