Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Female @ 2012 08 30, 13:50)
aaa.. i pasta irgi nueikit pasiteirauti, gal jau vietoj guli pirkiniai  smile.gif

Bandysiu dar snd nueit wink.gif
Beje, ten kur atsiuncia nuoroda, sekt savo pirkiniu kelia...ar pasikeicia zodelis shipped i kazka kita..pvz delivered ar pan...pirma kartu perku asos, tai nlbai zinau kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
laba diena,

merginos, niekad nesu pirkusi asos, bet ten radau daikta, kurio labai noriu. bet brangus jis. sakykit ar daznai ten buna 20 proc nuolaidu kodai (maciau kad tokiu buna)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 16:51)
Bandysiu dar snd nueit wink.gif
Beje, ten kur atsiuncia nuoroda, sekt savo pirkiniu kelia...ar pasikeicia zodelis shipped i kazka kita..pvz delivered ar pan...pirma kartu perku asos, tai nlbai zinau kas ir kaip  smile.gif

nepasikeicia. jeigu nemokamu. matot, nemokamas neregistruotas, nes pvz paste nuejus atsiimti pasirasyti nepraso, o registruota visada reik pasirasyt.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 08 27, 15:29)
Gal nuoroda galima?

Galima

http://www.asos.com/...spx?iid=1841681

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 13:38)
As nesulaukiu savo prekiu sad.gif Parasyta kad turetu buti 28d, bet vis dar nera...Parasiau jiems laiskuti...nes negaliu ilgiau laukti, isvykstu keliems menesiams atostogu...
Jums pasitaikydavo velavimai?

kartais ateina per 7d.d. ,siandien sulaukiau po 13dienu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 30, 20:54)
kartais ateina per 7d.d. ,siandien sulaukiau po 13dienu.  ax.gif

Gaila, kad as savo prekiu nesulaukiau laiku, teks isvaziuoti i lt be ju...rasiau jiems, tai atrase, kad kazkur atidetas mano siuntinys ties kontrole, bet per savaite tai jau tikrai turetu ateit...nu bus matyt, tikiuosi kad visvien pasieks mane kazkada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 13:46)
As uzsisakiau i Norvegija, buvo parasyta, kad prekes atkeliauja mazdaug per savaite... i Lt grysiu atostogaut smile.gif
Na pazesiu ka jie man atrasys...

QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 31, 21:27)
Gaila, kad as savo prekiu nesulaukiau laiku, teks isvaziuoti i lt be ju...rasiau jiems, tai atrase, kad kazkur atidetas mano siuntinys ties kontrole, bet per savaite tai jau tikrai turetu ateit...nu bus matyt, tikiuosi kad visvien pasieks mane kazkada smile.gif

Mums i Norvegija ejo ilgiau nei savaite, bandau prisiminti, bet lyg ir per pora savaiciu atkeliavo, gal truputi daugiau, bet triju lyg ir nekeliavo. bet manau todel, kad per muitine eina, ten ir stringa. Mes apsiskaiciavom su pirkinio suma, tai apmuitino dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 14:51)
Beje, ten kur atsiuncia nuoroda, sekt savo pirkiniu kelia...ar pasikeicia zodelis shipped i kazka kita..pvz delivered ar pan...pirma kartu perku asos, tai nlbai zinau kas ir kaip  smile.gif

jei siunčia ne per įprastą paštą o per kurjerinį, tai mano atveju siuntinio statusas pasikeitė , pristatė greičiau nei per savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella.lt: 02 rugsėjo 2012 - 13:31
QUOTE(balbetka @ 2012 09 05, 10:39)
Asos ziuru visai grybauja su kodais lotuliukas.gif  Man buvo atsiunte 10% koda, nes atsiunte ne mano suknele, jis galiojo 2 dienas iki 08.17, bet jo nepanaudojau. Siandien "ant durniaus" pabandziau ivest, tai minusavo 15% lotuliukas.gif

man isvis buvo atsiunte 10% koda uz brokuota preke pavadinimu "apologieslina" biggrin.gif biggrin.gif
ivedus koda rode,kad nuo bet kokios sumos nuimdavo 12.40 svaro, bet kai paspaudziau pay,tai nueme tik kaip 10%,jauciu sistema grybauja g.gif
Atsakyti
merginos, susiduriau su situacija - pirkau ilgaaulius batus is asos, neblogai nukainuoti buvo, dar tada papildomai galiojo -20 % kodas. Nupirkau uz 100 EU, aprasymas buvo ir vidus ir isore 100% oda. Gaunu - viduje ne oda, o tekstile sad.gif Parasiau jiems, penktadieni, paprase nuotrauku, tipo, ivertinsime ir atsakysime. Nusiunciau is karto. Siandiena antradienis, jokio atgarsio. Man tokiu batu nereikia, siusiu atgal. Bet,kaip suprantu, siuntinys kainuos nemazai, apie 80 Lt, o tai man papildomos islaidos, nes buvau suklaidinta. Ar kam nors yra panasiai buve? ko galima is ju tiketis? Aciu atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
O tai kiek tie batai sveria,kad net 80 lt kainuos?
Siaip tai sulaukit asos atsakymo,manau apmokes siuntimo atgal islaidas
Atsakyti
Del kodo Bonus25 va ka atsake

I can confirm that the promotion codes including BONUS25 are sent to specific customers, and the code is locked to their account only.

Unfortunately these codes are leaked on some (unaffiliated) discount websites or passed on by friends, and we get queries from disappointed customers who have not been able to use the code.
Atsakyti