Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Aš dabar va šito šalikėlio laukiu, man laaabai patinka visi tribal printai smile.gif))

Asos šalikėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 27 rugpjūčio 2012 - 15:24
I ka grazino pinigus? Man sako,kad kazkas blogai su mano kortele,negali i ja grazinti tai jei kazko nepakeisiu atsius man ceki.
ta ceki isgrynint turbut daug kainuoja?
[/quote]

QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 27, 10:10)
as nesuprantu ,ka pakeisti. Gal kad kortele nekreditine? neturiu kreditines.

We're writing to let you know that the refund we are trying to process for you can only be issued via a cheque as there is not a valid card on your account that we can use. This may be because the payment method you used to place the order has since expired or is no longer available. If you wish to cancel the cheque and would like us to refund the amount to another card, please update your ASOS account with new card details - following the instructions below:
Please log into your account
- View and update your card details
- Select/Add the card you wish for us to refund the money to and set it as the default card on your account
Please proceed to make these changes within 5 days from receipt of this email. Should your account not be updated within the next 5 days, a cheque will be sent to your billing address.

panašu į tai, kad jūsų kortelė yra pasibaigusi g.gif
Atsakyti
[quote=Laukinė prerija,2012 08 27, 19:37]
I ka grazino pinigus? Man sako,kad kazkas blogai su mano kortele,negali i ja grazinti tai jei kazko nepakeisiu atsius man ceki.
ta ceki isgrynint turbut daug kainuoja?
[/quote]
panašu į tai, kad jūsų kortelė yra pasibaigusi g.gif
[/quote]
Aciu,kad perskaitete 4u.gif
Kortele galioja iki 2013 10 Bet a smokedavau paypalu tik ,korteles jos duomenis neivesti, tad gal dabar kai suvesiu jau bus gerai.

Taip,dabar viskas gerai sako thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 27 rugpjūčio 2012 - 19:02
20% nuolaidos kodas ,tik nesuprantu kaip jis cia galioja, idedu viena,tai netaiko,kita idedu is sale -taiko, idedu 2prekes,nulaidos suma islieka ta pati g.gif
pasitikrinkit wink.gif

NEWSEASON12
Atsakyti
Vakar ir šiandien veikė šis nuolaidos kodas EXTRA10
10 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti
tai geriau juk 20% ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 30, 10:01)
20% nuolaidos kodas ,tik nesuprantu kaip jis cia galioja, idedu viena,tai netaiko,kita idedu is sale -taiko, idedu 2prekes,nulaidos suma islieka ta pati  g.gif
pasitikrinkit wink.gif

NEWSEASON12

Man netaiko schmoll.gif
Atsakyti
Žinoma, geriau thumbup.gif Tiesiog parašiau, jei kartais anas kodukas nesuveiktų - galima ir šiuo pasinaudoti 4u.gif
Atsakyti
As nesulaukiu savo prekiu sad.gif Parasyta kad turetu buti 28d, bet vis dar nera...Parasiau jiems laiskuti...nes negaliu ilgiau laukti, isvykstu keliems menesiams atostogu...
Jums pasitaikydavo velavimai?
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 15:38)
As nesulaukiu savo prekiu sad.gif Parasyta kad turetu buti 28d, bet vis dar nera...Parasiau jiems laiskuti...nes negaliu ilgiau laukti, isvykstu keliems menesiams atostogu...
Jums pasitaikydavo velavimai?

o kokiame jus mieste?
nes esu pastebejusi, kai i vilniu ateina laiku, bet i kitus miestus - uztrunka apie savaite ilgiau - matyt lietuvos pastas letai dirba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linete33 @ 2012 08 24, 21:35)
kreipiausi,vel gavau pinigus atgal,trecia karta jau neuzsisakinesiu tos pacios,matyt nereik man jos  doh.gif
ieskosiu kitos  ax.gif

cia gal paste dingsta prekes, o ne asos grybauja?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 30, 13:43)
o kokiame jus mieste?
nes esu pastebejusi, kai i vilniu ateina laiku, bet i kitus miestus - uztrunka apie savaite ilgiau - matyt lietuvos pastas letai dirba  smile.gif

As uzsisakiau i Norvegija, buvo parasyta, kad prekes atkeliauja mazdaug per savaite... i Lt grysiu atostogaut smile.gif
Na pazesiu ka jie man atrasys...
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 08 30, 15:46)
As uzsisakiau i Norvegija, buvo parasyta, kad prekes atkeliauja mazdaug per savaite... i Lt grysiu atostogaut smile.gif
Na pazesiu ka jie man atrasys...

aaa.. i pasta irgi nueikit pasiteirauti, gal jau vietoj guli pirkiniai smile.gif
Atsakyti