Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(agnite @ 2012 08 23, 16:27)
Aš užsisakiau šią striukę. Tikiuosi ji atkeliaus iki manęs, nes paskaičiau, kad labai ASOS grybauja su siuntinukais  verysad.gif

oi grybauja,nusipirkau batelius prie sukneles,daugiau jie prie nieko netinka ir se tau,antra karta suknele prapuola doh.gif nu viska iki siol gavau,net smulkmenas,o cia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 23 rugpjūčio 2012 - 20:20
QUOTE(Linulee @ 2012 08 23, 14:56)
veikia wink.gif
bet galioja tik vienam uzsakymui is tos pacios kreditkes ir tik sale prekems wink.gif

Na va, o man batukams iš sale, kažkodėl negalioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 08 23, 21:20)
oi grybauja,nusipirkau batelius prie sukneles,daugiau jie prie nieko netinka ir se tau,antra karta suknele prapuola  doh.gif  nu viska iki siol gavau,net smulkmenas,o cia  blink.gif

Kažkokia nesąmonė. g.gif Tai jeigu prapuolė suknelė vis tiek reikia į juos kreiptis, netylėt smile.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano striukė jau smile.gif Labai patiko, dydis geras, simpatiška, patogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 08 23, 22:01)
Kažkokia nesąmonė.  g.gif  Tai jeigu prapuolė suknelė vis tiek reikia į juos kreiptis, netylėt  smile.gif

kreipiausi,vel gavau pinigus atgal,trecia karta jau neuzsisakinesiu tos pacios,matyt nereik man jos doh.gif
ieskosiu kitos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 24 rugpjūčio 2012 - 19:36
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 17, 22:53)

na ta ir reiskia i ka supakuoti? I ta pati maisa? Pastas gali nepriimti del uzraso reklamos arba del to kad maisas, man taip buvo. Reikia eiti pirkti popieriu vyniojimo. Gal net specialiai i senukus vaziuoti ir pan.

Pas mane saskaitoje buvo geras pirkinys parasytas, o idetas visai kitkas. As manau jie dirba kaip konveijeris. Vieni daro viena veiksma, kiti kita, todel taip ir gaunasi, vieni klijuoja lipdukus, kiti neziuredami ipakuoja ir pan...

Aš pakuoju į tą patį maišą, stengiuosi supakuoti standžiai, išleidžiu orą ir pan. Pašte pyksta jei palieku asos "barkodą" ar kaip jis ten. Taigi reikia, kad jo nesimatytų. Yra buvę, kad maišas buvo suplyšęs, o reikėjo grąžinti batus, tai dėžę supakau į tapetus. Tiko. Gavo. Viskas gerai buvo. Jei pašte pakuoja į savo popierių, tai paima 3 lt (berods) mokestį. Visada siųsdavau registruotu paštu, dabar galvoju gal pabandysiu siųsti neregistruotu kada nors, kai siuntinys bus nelabai vertingas ar pan.

man yra buvę, kad pirkau vienus batus už 30 svarų, o gavau kitus už 100 svarų, grąžinau jiems juos, jie grąžino man siuntimo išlaidas ir išsiuntė dar kartą manuosius batus.

Papildyta:
http://www.asos.com/...-...3&clr=Black

dabar laukiu tokios
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 19, 10:13)
Apskritai niekad tokiu maisu neismetu, buna,kad ka nors cia SM parduodi,tai pakuoju viska i juos ir svorio neprideda,ir nepersisviecia,ir tvirti.nereik leist pinigu ant voku  schmoll.gif
radau striuke grazia-dvipuse  wub.gif , gal kuri turite ar matet kaip gyvai atrodo? blush2.gif
laukiu kol mano dydi kada ismes.http://www.asos.com/...spx?iid=2093727
user posted imageuser posted image

na va,vakar nakti ,apie 23val radau sau reikiama dydi papildyta,nors ilga laika striuke buvo isvis out of stock biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Laukinė prerija,2012 08 24, 21:01]
Pas mane saskaitoje buvo geras pirkinys parasytas, o idetas visai kitkas. As manau jie dirba kaip konveijeris. Vieni daro viena veiksma, kiti kita, todel taip ir gaunasi, vieni klijuoja lipdukus, kiti neziuredami ipakuoja ir pan...
[/quote]
Aš pakuoju į tą patį maišą, stengiuosi supakuoti standžiai, išleidžiu orą ir pan. Pašte pyksta jei palieku asos "barkodą" ar kaip jis ten. Taigi reikia, kad jo nesimatytų. Yra buvę, kad maišas buvo suplyšęs, o reikėjo grąžinti batus, tai dėžę supakau į tapetus. Tiko. Gavo. Viskas gerai buvo. Jei pašte pakuoja į savo popierių, tai paima 3 lt (berods) mokestį. Visada siųsdavau registruotu paštu, dabar galvoju gal pabandysiu siųsti neregistruotu kada nors, kai siuntinys bus nelabai vertingas ar pan.

man yra buvę, kad pirkau vienus batus už 30 svarų, o gavau kitus už 100 svarų, grąžinau jiems juos, jie grąžino man siuntimo išlaidas ir išsiuntė dar kartą manuosius batus.
Papildyta:
http://www.asos.com/...-...3&clr=Black
dabar laukiu tokios
[/quote]
I ka grazino pinigus? Man sako,kad kazkas blogai su mano kortele,negali i ja grazinti tai jei kazko nepakeisiu atsius man ceki.
ta ceki isgrynint turbut daug kainuoja?
Atsakyti
tai pakeiskit korteleje ta kazka, nes cekiu gauti visai neapsimoka
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 08 27, 07:45)
tai pakeiskit korteleje ta kazka, nes cekiu gauti visai neapsimoka

as nesuprantu ,ka pakeisti. Gal kad kortele nekreditine? neturiu kreditines.

We're writing to let you know that the refund we are trying to process for you can only be issued via a cheque as there is not a valid card on your account that we can use. This may be because the payment method you used to place the order has since expired or is no longer available. If you wish to cancel the cheque and would like us to refund the amount to another card, please update your ASOS account with new card details - following the instructions below:
Please log into your account
- View and update your card details
- Select/Add the card you wish for us to refund the money to and set it as the default card on your account
Please proceed to make these changes within 5 days from receipt of this email. Should your account not be updated within the next 5 days, a cheque will be sent to your billing address.
Atsakyti
Ar pirkot is tos pacios korteles?
Gal galiojimas baigesi?
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 26, 15:17)
na va,vakar nakti ,apie 23val radau sau reikiama dydi papildyta,nors ilga laika striuke buvo isvis out of stock  biggrin.gif

Kaip fainai smile.gif
Kai gausit, parasykit kaip ji ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2012 08 24, 18:07)
Atkeliavo mano striukė jau  smile.gif  Labai patiko, dydis geras, simpatiška, patogi  smile.gif

Gal nuoroda galima?
Atsakyti