[quote=Laukinė prerija,2012 08 24, 21:01]
Pas mane saskaitoje buvo geras pirkinys parasytas, o idetas visai kitkas. As manau jie dirba kaip konveijeris. Vieni daro viena veiksma, kiti kita, todel taip ir gaunasi, vieni klijuoja lipdukus, kiti neziuredami ipakuoja ir pan...
[/quote]
Aš pakuoju į tą patį maišą, stengiuosi supakuoti standžiai, išleidžiu orą ir pan. Pašte pyksta jei palieku asos "barkodą" ar kaip jis ten. Taigi reikia, kad jo nesimatytų. Yra buvę, kad maišas buvo suplyšęs, o reikėjo grąžinti batus, tai dėžę supakau į tapetus. Tiko. Gavo. Viskas gerai buvo. Jei pašte pakuoja į savo popierių, tai paima 3 lt (berods) mokestį. Visada siųsdavau registruotu paštu, dabar galvoju gal pabandysiu siųsti neregistruotu kada nors, kai siuntinys bus nelabai vertingas ar pan.
man yra buvę, kad pirkau vienus batus už 30 svarų, o gavau kitus už 100 svarų, grąžinau jiems juos, jie grąžino man siuntimo išlaidas ir išsiuntė dar kartą manuosius batus.
Papildyta:
http://www.asos.com/...-...3&clr=Black
dabar laukiu tokios
[/quote]
I ka grazino pinigus? Man sako,kad kazkas blogai su mano kortele,negali i ja grazinti tai jei kazko nepakeisiu atsius man ceki.
ta ceki isgrynint turbut daug kainuoja?