Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

na ta ir reiskia i ka supakuoti? I ta pati maisa? Pastas gali nepriimti del uzraso reklamos arba del to kad maisas, man taip buvo. Reikia eiti pirkti popieriu vyniojimo. Gal net specialiai i senukus vaziuoti ir pan.

Pas mane saskaitoje buvo geras pirkinys parasytas, o idetas visai kitkas. As manau jie dirba kaip konveijeris. Vieni daro viena veiksma, kiti kita, todel taip ir gaunasi, vieni klijuoja lipdukus, kiti neziuredami ipakuoja ir pan...
Atsakyti
nusiperki voka paste, idedi ir viskas, jokio popieriaus nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 08 17, 23:14)
nusiperki voka paste, idedi ir viskas, jokio popieriaus nereikia smile.gif

Na as zeminio palto i voka neidesiu, batu irgi.
Atsakyti
Tame paciame paste vynioja i popieriu smile.gif
Atsakyti
Katik atsiemiau ASOS siuntini, GAVAU PER 3 DIENAS!! Neitiketina, bet vadinasi imanoma, siunte paprastu neregistruotu pastu.
gavau vyrui sia striuke http://www.asos.com/...spx?iid=2099165

super kokybiska, silta, puikiai tiks ziemai smile.gif
Gaila vyro nera negali pasimatuoi, bet panasu,kad turetu tikti.
Atsakyti
Ir man šįkart atėjo neįtikėtinai greitai, bet turiniu nusivyliau. Pirkau iš išpardavimo šitą lietpaltį. Kaip iš kainavusio prieš nukainojimą 80 svarų, tikėjausi kažko geriau. Maniau, kad bus standesnis, o jis visiškas plonas minkštas skudurėlis, net švarkai būna standesni. Skystas ir beformis. Ir dydis negeras - ėmiau 12, nes anksčiau porą kartų 10 dydžio rūbai iš ASOS pasirodė mažoki, teko atiduoti dukrai. Tai tas 12 dydis žiauriai per didelis, skęstu jame. Grąžinsiu. Tik noriu pasitikslinti - ar grąžinant siunčiate registruotu paštu, ar paprastai? Ir ar užtenka tiesiog išsiųsti ir laukti, ar dar reikia papildomai juos informuoti el. paštu, nusiųsti pašto kvitą?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2012 08 18, 15:05)
Ir man šįkart atėjo neįtikėtinai greitai, bet turiniu nusivyliau. Pirkau iš išpardavimo šitą lietpaltį. Kaip iš kainavusio prieš nukainojimą 80 svarų, tikėjausi kažko geriau. Maniau, kad bus standesnis, o jis visiškas plonas minkštas skudurėlis, net švarkai būna standesni. Skystas ir beformis. Ir dydis negeras - ėmiau 12, nes anksčiau porą kartų 10 dydžio rūbai iš ASOS pasirodė mažoki, teko atiduoti dukrai. Tai tas 12 dydis žiauriai per didelis, skęstu jame. Grąžinsiu. Tik noriu pasitikslinti - ar grąžinant siunčiate registruotu paštu, ar paprastai? Ir ar užtenka tiesiog išsiųsti ir laukti, ar dar reikia papildomai juos informuoti el. paštu, nusiųsti pašto kvitą?

Siųsti registruotu,informuoti nereikia. Jūsų siuntinio nr turi būti nurodytas grąžinimo lape,iš jo ir atpažins kam grąžinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 17, 15:15)
Kaip nervina ar ne?
Dabar turesite isiaiskinti kaip ten ir i ka supakuoti ta suknele, ka kokiam lape pazymeti. Supakavus eiti i pasta, gaisti savo brangu laika, sumoketi uz siuntima, tada skenuti fotgrafuoti cekius, siusti juos asos darbuotojams rasant laiskus, aiskinant situacija, ir tada vis tikrinti saskaita ar grazino Juma uz siuntima pinigus.
Ir visa tai tik todel, kad jie suklydo,tai ju kalte ir klaida, o vargstame mes jei nuostolio nenorime doh.gif

bet visi mes zmones,visi klystame. prasykit nuolaidos kodo,turetu duoti 10% uz ju klaideles 4u.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2012 08 17, 21:53)
na ta ir reiskia i ka supakuoti? I ta pati maisa? Pastas gali nepriimti del uzraso reklamos arba del to kad maisas, man taip buvo. Reikia eiti pirkti popieriu vyniojimo. Gal net specialiai i senukus vaziuoti ir pan.

Pas mane saskaitoje buvo geras pirkinys parasytas, o idetas visai kitkas. As manau jie dirba kaip konveijeris. Vieni daro viena veiksma, kiti kita, todel taip ir gaunasi, vieni klijuoja lipdukus, kiti neziuredami ipakuoja ir pan...

As visad ta pilka ASOS maisa isverciu i kita puse ir jame siunciu atgal,nei paste buvo problemu,nei ASOS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 18 rugpjūčio 2012 - 18:29
QUOTE(Erszebeth @ 2012 08 18, 21:21)
Ačiū už idėją, pasinaudojau ir supakavau  thumbup.gif

Apskritai niekad tokiu maisu neismetu, buna,kad ka nors cia SM parduodi,tai pakuoju viska i juos ir svorio neprideda,ir nepersisviecia,ir tvirti.nereik leist pinigu ant voku schmoll.gif
radau striuke grazia-dvipuse wub.gif , gal kuri turite ar matet kaip gyvai atrodo? blush2.gif
laukiu kol mano dydi kada ismes.http://www.asos.com/...spx?iid=2093727
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 16, 19:08)
nejukaukit, gi čia ne jūsų kaltė. jie tikrai nepajaus prarastų pinigų  mirksiukas.gif

manau nepajaus,bet antra kart sunkiai suzvejojau ta suknute,o dabar jau visai nera jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 19, 11:13)
radau striuke grazia-dvipuse  wub.gif , gal kuri turite ar matet kaip gyvai atrodo? blush2.gif
laukiu kol mano dydi kada ismes.

Atrodo nebloga bigsmile.gif Bet dydžių pasirinkimas jau visai išsekęs...

Užsakiau kelnes - tikiuosi, neteks nusivilti unsure.gif
Papildyta:
O šitą švarką kas nors gal užsakinėjote? Man įdomu, kaip su dydžiais, nes net 3 kartus iš eilės nepataikiau. 10 dydžio suknelė ir palaidinė (su "peplum") buvo per mažos, o pastarasis 12 dydžio lietpaltis siaubingai didelis. Visi trys daiktai būtent ASOS ženklo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 rugpjūčio 2012 - 15:29
is asos as uzsisakau dazniausiai sukneles kazkur iseit
nes siaip rubai man ner geros kokybes , greit issitampo ir tt schmoll.gif
Atsakyti