Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(evaneva @ 2012 08 03, 19:51)
Užsakymas išsiųstas 07.24d. ir dar negavau. Kaip manot ar dar laukti ar jau rašyti į asos? Gal yra tokių, kurios dar taip pat negavote tos dienos siuntinių?

Jei dar aktualu, siandien ryte atnese 24 d. issiusta Asos siuntini.

Ziuresim, kaip Fulton sketukas tarnaus. Is slim linijos, tai toks plonytis. Neisivaizduoju, kaip gali per veja atlaikyti.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Norint kooperuotis rašykite į temą "Internetinės parduotuvės be tarpininkų", kuri yra skyrelyje "Internetinės parduotuvės".
Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti
o legginsus(river island) su 93cm per klubus ir su 1.73 imt 8 ar 10? kol kas pirkau tik suknele bei sijona 8 dydzio, didesniam paskendus buciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 rugpjūčio 2012 - 20:08
QUOTE(linole @ 2012 08 06, 08:14)
Jei dar aktualu, siandien ryte atnese 24 d. issiusta Asos siuntini.

Ziuresim, kaip Fulton sketukas tarnaus. Is slim linijos, tai toks plonytis. Neisivaizduoju, kaip gali per veja atlaikyti.

Aš taip pat jau šiandien gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 08 06, 21:08)
o legginsus(river island) su 93cm per klubus ir su 1.73 imt 8 ar 10? kol kas pirkau tik suknele bei sijona 8 dydzio, didesniam paskendus buciau

as dvejus dzinsus turiu RI, bet jie tamplus tai su 96cm klubais 10 buvo didelis. Manau tikrai jums 8 uztektu smile.gif
Papildyta:
beje gavau sia suknute jei kam idomu. labai labai faina wub.gif . As uz pilna kaina vis i ja ziuredavau,tik dabar deja neliko Mint spalvos. Bet juoda tiks vakareliams. Man daug fainesne uz tas tampomas gipiurines visas. Virsus toks korsetinis truputi standesnis. Labai elegantiskai ziurisi, tik kad 8 dydzio man mazoka su 96 klubais, liemuo 68, tai kaip tiktu. Siunciuosi dabar 10 dydi. Beje ji nera tampli.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 08 rugpjūčio 2012 - 07:25
QUOTE(pgituke @ 2012 08 08, 09:25)
as dvejus dzinsus turiu RI, bet jie tamplus tai su 96cm klubais 10 buvo didelis. Manau tikrai jums 8 uztektu smile.gif
Papildyta:
beje gavau sia suknute jei kam idomu. labai labai faina wub.gif . As uz pilna kaina vis i ja ziuredavau,tik dabar deja neliko Mint spalvos. Bet juoda tiks vakareliams. Man daug fainesne uz tas tampomas gipiurines visas. Virsus toks korsetinis truputi standesnis. Labai elegantiskai ziurisi, tik kad 8 dydzio man mazoka su 96 klubais, liemuo 68, tai kaip tiktu. Siunciuosi dabar 10 dydi. Beje ji nera tampli.

aciu, pgituke, as ir , manau, kad 8 turetu tikti 4u.gif bet baiges kodukas, reik gal palaukt nuolaidos, vis sutaupyciau.
Koookia nereali suknele, lekiu jos ieskot blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 08 rugpjūčio 2012 - 09:21
QUOTE(kavamale @ 2012 08 08, 10:20)
aciu, pgituke, as ir , manau, kad 8 turetu tikti  4u.gif  bet baiges kodukas, reik gal palaukt nuolaidos, vis sutaupyciau.
Koookia nereali suknele, lekiu jos ieskot  blink.gif

dabar ji tik 16 svariuku tekainuoja. vakar maciau ir mint spalva buvo imete, isvis nereali vasarai wub.gif Juoda universali
Papildyta:
http://www.asos.com/...spx?iid=2060739
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 08 08, 13:31)
dabar ji tik 16 svariuku tekainuoja. vakar maciau ir mint spalva buvo imete, isvis nereali vasarai wub.gif Juoda universali
Papildyta:
http://www.asos.com/...spx?iid=2060739

aciu uz nuoroda. Man kaip tik 8 dydzio reik, ziuriu, visi yra bigsmile.gif gundaus
beje, ar daznai buna nuoladu kodukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 08 rugpjūčio 2012 - 14:35
QUOTE(kavamale @ 2012 08 08, 15:12)
aciu uz nuoroda. Man kaip tik 8 dydzio reik, ziuriu, visi yra  bigsmile.gif  gundaus
beje, ar daznai buna nuoladu kodukai?  4u.gif

dabar is eiles buvo du vienas -10%, sekantis buvo -15%. O pries tai ilgai labai nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 08 04, 20:53)
Maximum 2 savaites? Man pusantro menesio ejo biggrin.gif Tai mano maximumas turbut 1,5-2 menesiai biggrin.gif Bet as ASOS nekaltinu, kad pastas kazkur nugrybavo smile.gif

ir as asos nekaltinu,manau pastininkes sunesios doh.gif kad tik neateitu po keliu menesiu,nes teks grazinima daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 08 09, 19:45)
ir as asos nekaltinu,manau pastininkes sunesios  doh.gif kad tik neateitu po keliu menesiu,nes teks grazinima daryt  unsure.gif

man visad ateidavo per 5-6 d.d., bet paskutinis siuntinukas keliavo apie 2 savaites unsure.gif Bet kiek zinau dabar pastas labai apkrautas, internetinese parduotuvese ispardavimai ir t.t., todel ir sugrybauja kartais.
Atsakyti
Laba,

Nesuprantu man cia vienai, ar ir kitoms neduoda asos pasirinkti dydzio?
Nei vakar, nei siandien g.gif
Atsakyti