Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(dansu dansu @ 2012 08 02, 20:51)
Isidejau i krepsi, koda pritaike, o kai jau reikejo susimoketi, Paypal'as parase, kad tokio puslapio neegzistuoja g.gif Vadinasi, tai prekei netaikomas kodas, ar koks nors "trumpas sujungimas" ivyko? Bandziau antra karta, bet jau raso, kad kodas viena karta panaudotas, ir daugiau nebeleidzia doh.gif

Manyciau, kad "trumpas sujungimas" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 08 02, 23:15)
Manyciau, kad "trumpas sujungimas" unsure.gif

Vadinasi, nepasiseke. Susimokejau be jokiu nuolaidu verysad.gif
Atsakyti
SIAIP GALIOJA VISKAM smile.gif
man taip irgi karta buvo, kad uzluzo kompas ir antra karta ease kad jau panaudotas, tai supykau ir isvis nepirkau nieko doh.gif
Atsakyti
Užsakymas išsiųstas 07.24d. ir dar negavau. Kaip manot ar dar laukti ar jau rašyti į asos? Gal yra tokių, kurios dar taip pat negavote tos dienos siuntinių?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2012 08 03, 20:51)
Užsakymas išsiųstas 07.24d. ir dar negavau. Kaip manot ar dar laukti ar jau rašyti į asos? Gal yra tokių, kurios dar taip pat negavote tos dienos siuntinių?

zinoma, kad dar nerasyti. Man ateina per 7 dienas, nuo jusu siuntinio issiuntimo praejo 8 dienos
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 08 03, 18:57)
zinoma, kad dar nerasyti. Man ateina per 7 dienas, nuo jusu siuntinio issiuntimo praejo 8 dienos

man mazdaug per 10. per septynias niekada negaunu. buvo, kad per pora savaiciu. todel nepanikuoju. Na gerai, jei kam greiciau, o as jau ir prie tokio laiko pripratusi ir laukiu ramiai sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2012 08 03, 08:51)
SIAIP GALIOJA VISKAM smile.gif
man taip irgi karta buvo, kad uzluzo kompas ir antra karta ease kad jau panaudotas, tai supykau ir isvis nepirkau nieko doh.gif

Beveik viskam
Man is keturiu prekiu, vienai kazkodel nepritaike nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2012 08 03, 18:51)

jie duoda menesi laiko laukti prekes, jei per menesi neateina,tai arba pinigus grazina,arba issiuncia is naujo.

kokia cia panika del siuntiniu eile psl,bukit kantresnes, cia gi ne nuo vilniaus iki kauno blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 04, 09:53)
kokia cia panika del siuntiniu eile psl,bukit kantresnes, cia gi ne nuo vilniaus iki kauno  blink.gif

Pritariu, man kazkada pusantro menesio siuntinys ejo, o cia jau po savaites panika kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2012 08 03, 19:51)

Mano irgi 24 d. išsiųtas, bet nepanikuoju dar. Nes daug kur mačiau perspėjimus, kad dėl žaidynių pristatymas gali vėluoti. Iš ebay.co.uk gavau per 6 dienas, bet ten ne iš Londono siųsta.
Rašysiu jiems jei neateis per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 08 04, 08:53)
jie duoda menesi laiko laukti prekes, jei per menesi neateina,tai arba pinigus grazina,arba issiuncia is naujo.

kokia cia panika del siuntiniu eile psl,bukit kantresnes, cia gi ne nuo vilniaus iki kauno  blink.gif

man po 20 d grazino pinigus,os siuntinys taip ir neatejo,nes jau jei ateina tai maximum per 2 savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 08 04, 20:52)
man po 20 d grazino pinigus,os siuntinys taip ir neatejo,nes jau jei ateina tai maximum per 2 savaites  mirksiukas.gif

Maximum 2 savaites? Man pusantro menesio ejo biggrin.gif Tai mano maximumas turbut 1,5-2 menesiai biggrin.gif Bet as ASOS nekaltinu, kad pastas kazkur nugrybavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 04 rugpjūčio 2012 - 20:56