Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(KERERA @ 2012 07 26, 12:46)
O galvoji taip nebuna... man viena i pensija pasto virsininke pasakojo kaip dirbama...
Jei neregistruoti siuntiniai, tai pavyzdiui maisus ima is masinos, tai viena i sali kur numeta:)
O gal pati nusprende sau pasilikti:)
Taip ir dingsta musu siuntiniai, o mes neturim teises pretenziju pareiksti. Manau, kad cia gryna vagyste. jei siuntinys eina nuo tasko A (is vieno pasto)  iki tasko B(i kita pasta), tai kur jie gali savaime paklysti. Uztenka juk pranesima imesti i pasto dezute, nebutina juos i namus nesti.

buna buna visko,bet buna ir merginu visokiu,ne visada pastininkes kaltos..

QUOTE(linete33 @ 2012 07 26, 17:29)
manau del ispardavimu jie uzsikniso patys,nes man parase laukt iki 27,o tada jau rasyt vel,nes mano pastininkes saziningos  mirksiukas.gif

tai kad issiuncia per pora dienu nuo uzsakymo ,viskas, manau, gerai ten su greiciu ju..nebent paste kur pastringa ne LT.

QUOTE(kavamale @ 2012 07 26, 17:35)
sia savaite gavau kaip tik, atejo per 5 darbo dienas  mirksiukas.gif

ir as visus gaunu per savaite drinks_cheers.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 07 26, 21:28)
nezinau, kokia mintis tau persasi, bet as gavau tvarkingai, viskas ateina tokiu pat laiku, kaip ir ne per ispardavimus.

mintis tokia,kad kadangi siuntiniai neregistruoti,tai panos kartais gali ir gavusios siuntineli apsimest kad negavo ir rasyt kad per naujo issiustu,o jei nera daikto prekyboj,dar geriau lt grazint. Buna visko ir su pastukais, bet mano nuomone tokia ,jusu asmeniskai nepazistu nei vienos,tad nei vienai ir nepriskiriu siu savo pamastymu. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 27, 11:34)
mintis tokia,kad

aiski mintis biggrin.gif na, nemanau, kad tos, kurios cia rase, taip elgiasi, juk kokio bieso cia guostis ir tartis del negavimo. manau, tokie zmones tiesiai su asos bendrauja, kam jiems cia zaisti.
siaip LR temoje padariau sau tokia isvada, kad vienuose pastuose sistemingai dingsta neregistruoti siuntiniai, o kituose viskas normaliai.va tada tai tikrai persasi isvada, kad pasto skyriuose nesaziningu pasitaiko. bent jau as saviskiais pastais patenkinta, per tiek metu niekada niekas nedingo, tai jei kas ir atsitiktu, tai liezuvis neapsiverstu savo pastininkiu kaltinti.
Atsakyti
norejau paklaust ar galima grazinti viena siuntini per du kartus?
gavau 5 sukneles, is ju trys netinka ir nepatinka, dvi dar neapsisprendziu, kadangi reikia pinigeliu galvoju ar imanoma tris grazinti iskart o veliau jei persigalvosiu grazinti ir tas kitas dvi? ar yra kas susidure su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2012 07 27, 11:56)
norejau paklaust ar galima grazinti viena siuntini per du kartus?
gavau 5 sukneles, is ju trys netinka ir nepatinka, dvi dar neapsisprendziu, kadangi reikia pinigeliu galvoju ar imanoma tris grazinti iskart o veliau jei persigalvosiu grazinti ir tas kitas dvi? ar yra kas susidure su tokia situacija?

galima,beabejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 27, 11:34)
mintis tokia,kad kadangi siuntiniai neregistruoti,tai panos kartais gali ir gavusios siuntineli apsimest kad negavo ir rasyt kad per naujo issiustu,o jei nera daikto prekyboj,dar geriau lt grazint. Buna visko ir su pastukais, bet mano nuomone tokia ,jusu asmeniskai nepazistu nei vienos,tad nei vienai ir nepriskiriu siu savo pamastymu.  rolleyes.gif  4u.gif

visko buna,bet gave savo rubelius SM neklausinetume ar atgausim pinigus ir rubus,juolab,kad mane domina sukneles,kuriu vienos jau nebera mano dydzio verysad.gif siunciuosi jau 3 metus,ir stai pirmas neatejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 27 liepos 2012 - 17:15
Sveikos 4u.gif Ar esate pirkusios ką nors iš lingerie? ar verta? ax.gif
Atsakyti
na va grazino uz viena suknute pinigelius,o as ja vel zvejojau puse dienos kol pagavau,o kita issiunte,gal butu pasigincije,bet kai perku 3 metus ir pirmas dingo,tai be jokiu klausimu viskas vyko thumbup.gif na gal kur pamatysiu pastininke su mano suknelem,o dabar uzsisakiau darbo adresu,gal imones siuntos nenuknis doh.gif
Atsakyti
gal koks kodukas yra? ax.gif
Atsakyti
321GO - 15% viskam
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 08 02, 13:52)
321GO - 15% viskam

O kur reikia irasyti ta koduka??? smile.gif ir kazi 15% galioja ir ispardavimo prekems?
Atsakyti
QUOTE(Beverly09 @ 2012 08 02, 14:40)
O kur reikia irasyti ta koduka??? smile.gif ir kazi 15% galioja ir ispardavimo prekems?

Kai jau pasirenkate apmoketi, ismeta langa su jusu korteles duomenimis ir pan, virsuje yra laukelis ivesti kodui...

Kiek skaiciau, tai ne visoms prekems taiko mastau.gif Reikia ziureti susidejus i krepsi - pritaiko ar ne smile.gif
Atsakyti
Isidejau i krepsi, koda pritaike, o kai jau reikejo susimoketi, Paypal'as parase, kad tokio puslapio neegzistuoja g.gif Vadinasi, tai prekei netaikomas kodas, ar koks nors "trumpas sujungimas" ivyko? Bandziau antra karta, bet jau raso, kad kodas viena karta panaudotas, ir daugiau nebeleidzia doh.gif
Atsakyti