QUOTE(KERERA @ 2012 07 26, 12:46)
O galvoji taip nebuna... man viena i pensija pasto virsininke pasakojo kaip dirbama...
Jei neregistruoti siuntiniai, tai pavyzdiui maisus ima is masinos, tai viena i sali kur numeta:)
O gal pati nusprende sau pasilikti:)
Taip ir dingsta musu siuntiniai, o mes neturim teises pretenziju pareiksti. Manau, kad cia gryna vagyste. jei siuntinys eina nuo tasko A (is vieno pasto) iki tasko B(i kita pasta), tai kur jie gali savaime paklysti. Uztenka juk pranesima imesti i pasto dezute, nebutina juos i namus nesti.
Jei neregistruoti siuntiniai, tai pavyzdiui maisus ima is masinos, tai viena i sali kur numeta:)
O gal pati nusprende sau pasilikti:)
Taip ir dingsta musu siuntiniai, o mes neturim teises pretenziju pareiksti. Manau, kad cia gryna vagyste. jei siuntinys eina nuo tasko A (is vieno pasto) iki tasko B(i kita pasta), tai kur jie gali savaime paklysti. Uztenka juk pranesima imesti i pasto dezute, nebutina juos i namus nesti.
buna buna visko,bet buna ir merginu visokiu,ne visada pastininkes kaltos..
QUOTE(linete33 @ 2012 07 26, 17:29)
manau del ispardavimu jie uzsikniso patys,nes man parase laukt iki 27,o tada jau rasyt vel,nes mano pastininkes saziningos
tai kad issiuncia per pora dienu nuo uzsakymo ,viskas, manau, gerai ten su greiciu ju..nebent paste kur pastringa ne LT.
QUOTE(kavamale @ 2012 07 26, 17:35)
sia savaite gavau kaip tik, atejo per 5 darbo dienas
ir as visus gaunu per savaite
QUOTE(Cobre @ 2012 07 26, 21:28)
nezinau, kokia mintis tau persasi, bet as gavau tvarkingai, viskas ateina tokiu pat laiku, kaip ir ne per ispardavimus.
mintis tokia,kad kadangi siuntiniai neregistruoti,tai panos kartais gali ir gavusios siuntineli apsimest kad negavo ir rasyt kad per naujo issiustu,o jei nera daikto prekyboj,dar geriau lt grazint. Buna visko ir su pastukais, bet mano nuomone tokia ,jusu asmeniskai nepazistu nei vienos,tad nei vienai ir nepriskiriu siu savo pamastymu.