Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(FruitCocktail @ 2012 07 26, 07:28)
Asos visada reikia pasikliauti tuo, ką rašo, o ne nuotrauka. Greičiausiai suknelė bus žaliai žydros spalvos, bet tikrai ne tokia žydra, kaip nuotraukoj smile.gif

Ka raso irgi negalima visada tiketi,nes jau taip ALDO rankine nusipirkau kaip "100% leather" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 26 liepos 2012 - 08:21
Taigi negaunu vis savo batuku, tad parasiau ASOS laiska. paklausiau kokiu pastu siunte, ar per kurjeri. Tai jie manes atsiprase ir issiunte dar viena siuntini, kuri tureciau gauti 2012.08.07
Bus graziausia, jei gausiu du siuntinius... doh.gif
Ir ziurekite ka parase:
"Galiu jus patikinti, kad tai, kas įvyko šiuo atveju yra retas reiškinys. Mes ne ASOS bando savo lygį geriausiai užtikrinti, kad mūsų klientai gautų savo prekes ir yra patenkinti mūsų paslaugomis."
Papildyta:
Beje, dar parase, kad siuncia oro pastu ir pristato per vietine pasto tarnyba:) Tad jei jie neregistruoti, gali ir siaip nepasiekti adresato (zinant kaip dirba musu pasto tarnybos).
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 26, 08:20)
Ka raso irgi negalima visada  tiketi,nes jau taip ALDO rankine nusipirkau kaip "100% leather"  smile.gif

Ne ne, aš būtent apie spalvas, o dėl medžiagų aprašymų, tai taip, pasitikėti 100% negalima smile.gif
Atsakyti
o kiek jus ilgiausiai esajt laukusios siuntinio?? as negavau, parasiau jiems, bet kadangi abi prekes out of stock, tai grazins pinigus tiesiog :/
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2012 07 26, 10:17)
o kiek jus ilgiausiai esajt laukusios siuntinio?? as negavau, parasiau jiems, bet kadangi abi prekes out of stock, tai grazins pinigus tiesiog :/

kas cia atsitiko,kad visos taip negauna g.gif
Man persasi viena mintis smile.gif
Atsakyti
man persas mintis, kad pastininke apsirengus mano maike ir apsiovus dzinsus laksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2012 07 26, 12:00)
man persas mintis, kad pastininke apsirengus mano maike ir apsiovus dzinsus laksto smile.gif

O galvoji taip nebuna... man viena i pensija pasto virsininke pasakojo kaip dirbama...
Jei neregistruoti siuntiniai, tai pavyzdiui maisus ima is masinos, tai viena i sali kur numeta:)
O gal pati nusprende sau pasilikti:)
Taip ir dingsta musu siuntiniai, o mes neturim teises pretenziju pareiksti. Manau, kad cia gryna vagyste. jei siuntinys eina nuo tasko A (is vieno pasto) iki tasko B(i kita pasta), tai kur jie gali savaime paklysti. Uztenka juk pranesima imesti i pasto dezute, nebutina juos i namus nesti.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 26, 11:29)
kas cia  atsitiko,kad visos taip negauna  g.gif
Man persasi viena mintis  smile.gif

manau del ispardavimu jie uzsikniso patys,nes man parase laukt iki 27,o tada jau rasyt vel,nes mano pastininkes saziningos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 26, 13:29)

sia savaite gavau kaip tik, atejo per 5 darbo dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 26, 11:29)

nezinau, kokia mintis tau persasi, bet as gavau tvarkingai, viskas ateina tokiu pat laiku, kaip ir ne per ispardavimus.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 26, 21:28)
nezinau, kokia mintis tau persasi, bet as gavau tvarkingai, viskas ateina tokiu pat laiku, kaip ir ne per ispardavimus.

man pirma karta per 3 metus veluoja,tai kaltinu ispardavima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 07 26, 18:35)
sia savaite gavau kaip tik, atejo per 5 darbo dienas  mirksiukas.gif

Man irgi labai greit atejo... Ketvirtadieni gavau laiska, kad issiusta, o siandien jau pas mane ax.gif
Atsakyti