Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 23, 20:56)
Gavau siuos drabuzelius, pirmas mano bandymas pirkti internete, bet turbut paskutinis blush2.gif kazkaip per daug makalynes, netinka, siust atgal, o jei negrazins pinigu...anyway, suknele grazinu, nes man per ilga ir seip nesiziuri, o sijonuka pasilieku ir biskiuka siaurinsiu is s i xs  biggrin.gif  bigsmile.gif

O kodel negrazins pinigu? g.gif Pasimatavot, netiko... ir siunciat atgal. Grazina be problemu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 23, 19:41)
O kodel negrazins pinigu?  g.gif  Pasimatavot, netiko... ir siunciat atgal. Grazina be problemu...  ax.gif

nezinau, esu skaicius, kad visko buna. o juos kazkaip informuot reik, kad noriu grazint ar tiesiog issiust ir viskas? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 23, 22:12)
nezinau, esu skaicius, kad visko buna. o juos kazkaip informuot reik, kad noriu grazint ar tiesiog issiust ir viskas? unsure.gif  4u.gif

Uzpildykite grazinimo lapa, kuris buvo idetas su prekemis ir siuskite netikusia preke atgal. Adresas taip pat yra tame lape. Informuos jus el. pastu, kad gavo jusu siuntini. Ir keletos dienu begyje perves pinigus i kortele (man po laisko parasymo apie gavima, pinigus pervede po 5 dienu) 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali padeti blush2.gif
Bandziau ir as uzsakyti,lyg tai viska graziai uzpildziau o gaunu ,kad kazkas su mano uzsakymu negerai tipo del kreditines korteles. Kelis kartus patikrinau viskas gerai, bet ir natra karta atmete uzsakyma. Gal kam yra buve tokiu problemu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 23, 20:23)

Dekui, taip ir padarysiu 4u.gif

QUOTE(Sedulina @ 2012 07 23, 21:34)
Gal kas gali padeti blush2.gif
Bandziau ir as uzsakyti,lyg tai viska graziai uzpildziau o gaunu ,kad kazkas su mano uzsakymu negerai tipo del kreditines korteles. Kelis kartus patikrinau viskas gerai, bet ir natra karta atmete uzsakyma. Gal kam yra buve tokiu problemu? 4u.gif  4u.gif

Man buvo, pasirodo su mano turima banko kortele negalima internetu atsiskaitinet, teko pasiimt internetine kortele, kokia nesamone... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 22, 13:54)
Rusiu atsiliepimai geri. Sako, kad atrodo slabnai, bet realiai visai gerai atlaiko vejus. As irgi vis kaupiuosi siam pirkiniui, ale vis reikalingesniu dalyku randu  biggrin.gif

O kur skaitote rusių atsiliepimus? Jau ne pirmą kartą matau, kad kažkas juos mini...
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 24, 09:17)
O kur skaitote rusių atsiliepimus? Jau ne pirmą kartą matau, kad kažkas juos mini...

Pirmoje temos zinuteje yra nuoroda mirksiukas.gif

QUOTE(Rocco @ 2012 05 18, 01:13)
Rusų Forumas, kuriame aptarinėjami Asos rūbeliai su nuotraukomis. http://shophelp.ru/f...t=9029&page=135

Atsakyti
sveikos 4u.gif
pirma karta negavau asos siuntinuko,ar kam taip buvo,ir kaip jie elgiasi,laiska parasiau,paprase dar palaukt iki 27 ir vel rasyt,ar turiu sansa atgaut pinigus,ar prekes,is kitos Anglijos parduotuves,tai parasiau laiska,kad negavau su originali parasu ir issiunte kita,o asose nezinau kaip bus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(blalala @ 2012 07 21, 13:09)
Sveikos,

truputį pasimečiau tarp spalvų. Asos rašo, kad suknelė žalia, o nuotrauką duoda tokią:
user posted image
Čia man ant akių rūkas, ar iš tikrų ta suknelė žydra? g.gif  Noriu užsakinėt, bet truputį bijau - noriu tokios žydros, o tikrai ne žalios blink.gif
Gal kuri esat susidūrus?..

as ja uzsisakiau,ir galvojau gal as daltonike doh.gif bet gaila dar negaunu niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 07 25, 19:22)
sveikos  4u.gif
pirma karta negavau asos siuntinuko,ar kam taip buvo,ir kaip jie elgiasi,laiska parasiau,paprase dar palaukt iki 27 ir vel rasyt,ar turiu sansa atgaut pinigus,ar prekes,is kitos Anglijos parduotuves,tai parasiau laiska,kad negavau su originali parasu ir issiunte kita,o asose nezinau kaip bus  verysad.gif
Papildyta:
as ja uzsisakiau,ir galvojau gal as daltonike  doh.gif  bet gaila dar negaunu niekaip  unsure.gif

O iki kurios dienos turėjo jums atsiųsti? Aš turėjau gauti iki 23d., bet iki šiol laukiu... Draugė užsisakė vėliau už mane ir jau gavo praeitą savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(INFJ @ 2012 07 25, 21:20)
O iki kurios dienos turėjo jums atsiųsti? Aš turėjau gauti iki 23d., bet iki šiol laukiu... Draugė užsisakė vėliau už mane ir jau gavo praeitą savaitę g.gif

man idomu ar jei negausiu,atgausiu pinigus ar kitas sukneles,laukti as galiu,bet vat jei nesulauksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 07 26, 06:53)
man idomu ar jei negausiu,atgausiu pinigus ar kitas sukneles,laukti as galiu,bet vat jei nesulauksiu  unsure.gif

Jei neuslauksit-atgausit pinigus arba daiktus.
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2012 07 21, 13:09)
Sveikos,

truputį pasimečiau tarp spalvų. Asos rašo, kad suknelė žalia, o nuotrauką duoda tokią:
user posted image
Čia man ant akių rūkas, ar iš tikrų ta suknelė žydra? g.gif  Noriu užsakinėt, bet truputį bijau - noriu tokios žydros, o tikrai ne žalios blink.gif
Gal kuri esat susidūrus?..

Asos visada reikia pasikliauti tuo, ką rašo, o ne nuotrauka. Greičiausiai suknelė bus žaliai žydros spalvos, bet tikrai ne tokia žydra, kaip nuotraukoj smile.gif
Atsakyti