Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 18, 16:35)
Turejo-tai cia nieko nereiskia ax.gif reik ziuret kada issiustas, as is ASOS kol kas tik viena karta pirkau, tai po to 'Turejo' laukiau gal 5-6 savaites kol atejo doh.gif
As irgi karta laukiau laukiau (ne is ASOS), paste vis ieskojau, ale pasirodo per kurjeri buvo siusta, o kurjeris, pasirodo, karta i namus uzsuko, nerado, tai daugiau nei skambino nei ka, kol pati siaip ne taip radau kur ieskot savo siuntinio doh.gif

Dar iki siol neteko susidurti, kad kurjeris nepaskambintu, bet visko buna... baigsis ir vasara kol batai ateis:)
Atsakyti
Sveikos,

truputį pasimečiau tarp spalvų. Asos rašo, kad suknelė žalia, o nuotrauką duoda tokią:
user posted image
Čia man ant akių rūkas, ar iš tikrų ta suknelė žydra? g.gif Noriu užsakinėt, bet truputį bijau - noriu tokios žydros, o tikrai ne žalios blink.gif
Gal kuri esat susidūrus?..
Atsakyti
Sveikos,

Asos radau labai gražų River Island maudymuką, tačiau suabejojau dėl kelnaičių dydžio. Jeigu mano klubų apimtis yra 95 сm, reikėtų imti 12 d., ar užtektų 10 d.? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2012 07 22, 14:13)
Sveikos,

Asos radau labai gražų River Island maudymuką, tačiau suabejojau dėl kelnaičių dydžio. Jeigu mano klubų apimtis yra 95 сm, reikėtų imti 12 d., ar užtektų 10 d.? smile.gif

manau uztektu 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2012 07 21, 14:09)
Sveikos,

truputį pasimečiau tarp spalvų. Asos rašo, kad suknelė žalia, o nuotrauką duoda tokią:

Čia man ant akių rūkas, ar iš tikrų ta suknelė žydra? g.gif  Noriu užsakinėt, bet truputį bijau - noriu tokios žydros, o tikrai ne žalios blink.gif
Gal kuri esat susidūrus?..

Aš irgi matau žydrą g.gif
Atsakyti
Ar kas esate pirkę Fulton skėčius?

Bandysiu tokį.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 07 22, 15:47)

Bandysiu tokį.

hm, o kuo jis jums ypatingas? pilnos parduotuves tokiu uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 07 22, 13:47)

Bandysiu tokį.

Rusiu atsiliepimai geri. Sako, kad atrodo slabnai, bet realiai visai gerai atlaiko vejus. As irgi vis kaupiuosi siam pirkiniui, ale vis reikalingesniu dalyku randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 22, 14:54)
Rusiu atsiliepimai geri. Sako, kad atrodo slabnai, bet realiai visai gerai atlaiko vejus. As irgi vis kaupiuosi siam pirkiniui, ale vis reikalingesniu dalyku randu  biggrin.gif

As jau drabužių kažkaip atsikandau. biggrin.gif Na, pirkau šiuo metu iš visur, tai kaip ir gana tam kartui. O skėčio naujo reikia. Planavau Bergene galutinai papilti dabartinį, bet taip ir neprireikė jo.

Mano miestely skėčių perdaug ir nėra. Maksiminio nenoriu, nors ir maksiminis gali pasitaikyti neblogas. O noriu tvirto, kad per vėjus iškart nesulūžtų. Dabartinį nešioju jau gal 5 metus, irgi tvirtas, lengvas, aliuminis, tada irgi daug mokėjau ir tuo metu kvailinau save, kad tiek mėtau pinigų už skėtį. Bet vis tik parėjo dabar.
Noriu kompaktiško, kad rankinuke galėčiau nešiotis visąlaik.
Pažiūrėsim, ar pateisins savo vardą. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, nesenai pradejau pirkti asos, todel reikia konsultaciju... kuomet buna kodukas nenuolaidinems prekems, taiko visoms nenuolaidinems prekems ar ne? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 07 23, 12:37)
Mergaites, nesenai pradejau pirkti asos, todel reikia konsultaciju... kuomet buna kodukas nenuolaidinems prekems, taiko visoms nenuolaidinems prekems ar ne? Aciu smile.gif

Reikia dėti į krepšelį ir žiūrėti.
Kartais būna tam tikrų išimčių. Arba pvz., Lietuvai nuolaidos negalioja.
Geriausia tai tikrinti, nes 100 procentų tvirtinti, kad visoms tikrai galios, netikslu.
Atsakyti
Gavau siuos drabuzelius, pirmas mano bandymas pirkti internete, bet turbut paskutinis blush2.gif kazkaip per daug makalynes, netinka, siust atgal, o jei negrazins pinigu...anyway, suknele grazinu, nes man per ilga ir seip nesiziuri, o sijonuka pasilieku ir biskiuka siaurinsiu is s i xs biggrin.gif bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti