Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kamputyje @ 2012 07 17, 14:06)
Jei pasirinkote nemokamą siuntimą, tai siųs per Lietuvos paštą. O Lietuvos paštas tikrai neskambina prieš vežant. Turbūt tokio siuntinio kaip batai nei registruoto, nei neregistruoto neneša į namus. Bent jau mano visos turėtos paštininkės nešdavo tik mažesnius siuntinius. Neregistruotus - į pašto dėžutę ( jei tilpdavo), registruotus - į namus. Ieškokite pašte. O kada siuntinys išsiųstas?

as tik viena karta siunciausi is asos, tai pasirinkau nemokama siuntima ir man kurjeris i namus atnese pries tai paskambines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 07 17, 20:18)
as tik viena karta siunciausi is asos, tai pasirinkau nemokama siuntima ir man kurjeris i namus atnese pries tai paskambines smile.gif

Man tai tik karta kurjeris atnese i namus... g.gif Ir net nezinau, nuo ko tai priklause... Gal brangesnes prekes pirkau... g.gif O siaip, visada i pasta einu. Pastininke tik lapeli i pasto dezute imeta ax.gif
Atsakyti
as pirkau pries Kaledas ar Naujus nepamenu batus pigius,irgi atveze kurjeris..
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 17, 11:49)
ieskokit paste,gal lapelio neatnesa..neregistruotu siuntiniu siaip nenesa namo,pati turit eit paimt  4u.gif

QUOTE(kamputyje @ 2012 07 17, 13:06)
Jei pasirinkote nemokamą siuntimą, tai siųs per Lietuvos paštą. O Lietuvos paštas tikrai neskambina prieš vežant. Turbūt tokio siuntinio kaip batai nei registruoto, nei neregistruoto neneša į namus. Bent jau mano visos turėtos paštininkės nešdavo tik mažesnius siuntinius. Neregistruotus - į pašto dėžutę ( jei tilpdavo), registruotus - į namus. Ieškokite pašte. O kada siuntinys išsiųstas?

Aciu merginos, eisiu i pasta pasiklausti. Siuininys turejo buti atsiustas liepos 11d.
Iki namu speju tikrai niekas jau nebeatnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 07 13, 16:33)
Jau gavau savo suknytę. Realybėj dar gražesnė nei nuotraukose  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Matau jūsų suknelė Lipsy. sakot realybėj gražesnė, gal galėsit realios foto parodyt? aš užsisakiau Lipsy, foto tikrai kokybiškai ir dailiai atrodė, o gavau tai jezusmarija. už 350 tikrai tikėjausi geresnės kokybės nei "made in china". net spalva asos psl. buvo akinamai balta, parašyta white, o atsiuntė rausvą g.gif pirmą kartą siunčiaus ir nusivyliau, baisu dar kažką sakytis
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 07 18, 14:20)
Matau jūsų suknelė Lipsy. sakot realybėj gražesnė, gal galėsit realios foto parodyt? aš užsisakiau Lipsy, foto tikrai kokybiškai  ir dailiai atrodė, o gavau tai jezusmarija. už 350 tikrai tikėjausi geresnės kokybės nei "made in china". net spalva asos psl. buvo akinamai balta, parašyta white, o atsiuntė rausvą  g.gif  pirmą kartą siunčiaus ir nusivyliau, baisu dar kažką sakytis

kuri cia suknute,ieskit nuoroda,kad kitos neprasautu..
Atsakyti
as irgi laukiu siuntinio, kuri turejo atsiusti liepos 11d. Buvau nuejusi i pasta pasiklausti, bet sake jie nieko negave. Kaip nervuoja!
Atsakyti
Tai gal jums rimtai ne per paštą siuntė, o per kokią kurjerių tarnybą, kuri nesiteikia pranešti apie siuntinius? Esu ne kartą taip ieškojusi siuntinių (tiesa, ne iš asos). Siūlyčiau rašyti asos ir klausti, per kur siuntė.
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2012 07 18, 08:35)
Aciu merginos, eisiu i pasta pasiklausti. Siuininys turejo buti atsiustas liepos 11d.
Iki namu speju tikrai niekas jau nebeatnes 4u.gif

Turejo-tai cia nieko nereiskia ax.gif reik ziuret kada issiustas, as is ASOS kol kas tik viena karta pirkau, tai po to 'Turejo' laukiau gal 5-6 savaites kol atejo doh.gif

QUOTE(kamputyje @ 2012 07 18, 16:17)
Tai gal jums rimtai ne per paštą siuntė, o per kokią kurjerių tarnybą, kuri nesiteikia pranešti apie siuntinius? Esu ne kartą taip ieškojusi siuntinių (tiesa, ne iš asos). Siūlyčiau rašyti asos ir klausti, per kur siuntė.

As irgi karta laukiau laukiau (ne is ASOS), paste vis ieskojau, ale pasirodo per kurjeri buvo siusta, o kurjeris, pasirodo, karta i namus uzsuko, nerado, tai daugiau nei skambino nei ka, kol pati siaip ne taip radau kur ieskot savo siuntinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2012 07 18, 16:48)
as irgi laukiu siuntinio, kuri turejo atsiusti liepos 11d. Buvau nuejusi i pasta pasiklausti, bet sake jie nieko negave. Kaip nervuoja!

ojej, as maniau tiklsiai ir atsiuncia jie. Man uzkara issiunte, raso, kad per ū darbo dienas atsius.o man reik kitam savautgaliui doh.gif
BEJE, KAIP ASOS SUKNELIU DYDZIAI? AR TILPCIAU I 8 SU 90-65-93?
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 18, 15:45)
kuri cia suknute,ieskit nuoroda,kad kitos neprasautu..

va sita :

http://www.asos.com/...r...1&clr=White
Atsakyti
Vietoje zieminio vilnonio didelio palto atsiunte pigius plonus marskinius doh.gif blink.gif

Ka dabar daryti? Fotografuoti jiems ka atsiunte, priminti koks mano orderis buvo?
Lieps jie man ta savo skudurua siusti atgal? O kodel as del ju klaidos turiu gaisti laika, einant siusti, perpakuoti, o poto dar maldauti, kad sumoektu us siuntima?

Kokiu adresu bartis?
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2012 07 19, 14:01)
ojej, as maniau tiklsiai ir atsiuncia jie. Man uzkara issiunte, raso, kad per ū darbo dienas atsius.o man reik kitam savautgaliui  doh.gif
BEJE, KAIP ASOS SUKNELIU DYDZIAI? AR TILPCIAU I 8 SU 90-65-93?

Nuo modelio priklauso, nuo eltastano kiekio, bet as manau tikrai tilptum smile.gif
Atsakyti