Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal zinote, ar galima su lietuviska kortele uzsisakinet esant uzsienyje?ta prasme kad pristatytu ne i lt? g.gif niekad internetu neesu pirkus tai vat nezinau 4u.gif
Jeigu ne, tai jeigu padaryciau uzsakyma i Lietuva, ar galetu kasnors kitas uz mane paimt ta siuntinuka? ar atiduos paste? ax.gif dekoju drinks_cheers.gif
Kaip jum toks sijonukas? g.gif
http://www.asos.com/...i...1&clr=Print
Kazi ant 1,65 m normaliai atrodytu, nesioju s dydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėjaaa: 05 liepos 2012 - 07:50
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 04, 16:07)
Jokio skirtumo, cia tas pats adresas, tik patikslintas. Svarbiausia, kad pasto kodas toks pat.

4u.gif
Atsakyti
Suknelės išsiųstos birželio 30d negaunu iki šiol. Dar nedaug laiko praėjo, bet vistiek nervinuosi, kad šią savaitę jos negausiu. O lygiai po savaitės man išleistuvės verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Reikia pagalbos. kazkas netaip gaunasi, ar as nesuprantu kaip sakytis ar kazka blogai darau. doh.gif Pirma karta sakausi is ASOS uzpildziau visus duomenis ir man i elpasta parejo tokia zinute:

Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Unfortunately we do not accept Maestro cards from your country. Please use an alternative card.

Common reasons:
• You entered your security code or card details incorrectly
• You have insufficient funds in your bank account
• You supplied an issue number when one was not required
• Payment was referred by your card issuer
• You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)

Ka blogai dariau? Gal korteleje turi buti ne LTL o svarai? 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 07 03, 14:06)
micefee, tai kad dabar negalima pasikeist i kita dydi, galimas tik refunda's.
taigi, Polaroid , teks zymet refund ir sakytis per nauja ir, deja, uz pilna kaina 4u.gif
Ar tikrai?
Skyrelyje apie grąžinimą/pakeitimą yra nuoroda į šį grąžinimo lapą, kurį galima atsispausdinti (jame yra langelis dėl keitimo). Plius dar rašoma, kad netinkamą daiktą galima keisti į tokį patį, bet kito dydžio ar spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 07 09, 17:20)
Suknelės išsiųstos birželio 30d negaunu iki šiol. Dar nedaug laiko praėjo, bet vistiek nervinuosi, kad šią savaitę jos negausiu. O lygiai po savaitės man išleistuvės  verysad.gif  verysad.gif

28 dienos gavau vakar, tai jei viskas taip pat - turėtumėte ryt gauti 4u.gif . Kokia suknelė? blush2.gif

Papildyta:
Beje, jei kas nors esate atkreipę dėmesį į šį švarkelį, tai jo spalva šiek tiek kitokia.. Tamsi. Murzinai pilka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kamputyje, o jis neodinis yra?
Papildyta:
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 07 09, 17:20)
Suknelės išsiųstos birželio 30d negaunu iki šiol. Dar nedaug laiko praėjo, bet vistiek nervinuosi, kad šią savaitę jos negausiu. O lygiai po savaitės man išleistuvės  verysad.gif  verysad.gif

Tai normalu, nes savaitgali niekas su siuntiniu nevyksta, toliau buvo net 3 nedarbo dienos - siuntinys nekeliavo.realiai tik 6 diena eina, gausit dar.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 12:29)
28 dienos gavau vakar, tai jei viskas taip pat - turėtumėte ryt gauti 4u.gif . Kokia  suknelė?  blush2.gif
Oj tada laukiu nesulaukiu... biggrin.gif biggrin.gif va šita : http://www.asos.com/...-...1&clr=Green wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 07 10, 14:30)
Kamputyje, o jis neodinis yra?

Asos'e rašo, kad 100% Polyurethane. O iš tikro odinis, pamušalas - 100% medvilnė (išskyrus rankoves)biggrin.gif

Pop*Candy, miela suknytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 16:26)
Asos'e rašo, kad 100% Polyurethane. O iš tikro odinis, pamušalas - 100% medvilnė (išskyrus rankoves)biggrin.gif

Pop*Candy, miela suknytė  bigsmile.gif

Kazkaip ir pamaniau,kad gal suklydo,nes ta kaina pradine tokia blink.gif kaip asos ne odai auksta.
O patenkinta jus sita striuke?atitinka ji dydi?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 07 11, 05:32)
Kazkaip ir pamaniau,kad gal suklydo,nes ta kaina pradine tokia  blink.gif  kaip asos ne odai auksta.
O patenkinta jus sita striuke?atitinka ji dydi?

Ne. Rašiau, kad spalva visiškai ne tokia (perspėjau jus, jei kas susidomės biggrin.gif ). Pirmą kartą per mano pirkimų istoriją taip daiktas skiriasi nuo vaizdo nuotraukose, galvojau ne tą įdėjo bigsmile.gif Šiandien siunčiu atgal. Šiaip esu tikras XSas. Pirkau 6tą. Turbūt atitinka, bet drąsiai po apačia galėčiau užsivilkti storą megztinį.

Pop*Candy, gavai gal jau? smile.gif
Atsakyti
Ne, negavau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 12:29)
Ar tikrai?
Skyrelyje apie grąžinimą/pakeitimą yra nuoroda į šį grąžinimo lapą, kurį galima atsispausdinti (jame yra langelis dėl keitimo). Plius dar rašoma, kad netinkamą daiktą galima keisti į tokį patį, bet kito dydžio ar spalvos.

Tikrai. Nebent Jus UK gyvenat, nes cia, kiek matau yra UK grazinimo lapas, o mums yra va toks: http://www.asos.com/...rnsNote_ROW.pdf
Atsakyti