Gal zinote, ar galima su lietuviska kortele uzsisakinet esant uzsienyje?ta prasme kad pristatytu ne i lt? niekad internetu neesu pirkus tai vat nezinau
Jeigu ne, tai jeigu padaryciau uzsakyma i Lietuva, ar galetu kasnors kitas uz mane paimt ta siuntinuka? ar atiduos paste? dekoju
Kaip jum toks sijonukas?
http://www.asos.com/...i...1&clr=Print
Kazi ant 1,65 m normaliai atrodytu, nesioju s dydi
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 04, 16:07)
Jokio skirtumo, cia tas pats adresas, tik patikslintas. Svarbiausia, kad pasto kodas toks pat.
Suknelės išsiųstos birželio 30d negaunu iki šiol. Dar nedaug laiko praėjo, bet vistiek nervinuosi, kad šią savaitę jos negausiu. O lygiai po savaitės man išleistuvės
Sveikos. Reikia pagalbos. kazkas netaip gaunasi, ar as nesuprantu kaip sakytis ar kazka blogai darau. Pirma karta sakausi is ASOS uzpildziau visus duomenis ir man i elpasta parejo tokia zinute:
Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Unfortunately we do not accept Maestro cards from your country. Please use an alternative card.
Common reasons:
You entered your security code or card details incorrectly
You have insufficient funds in your bank account
You supplied an issue number when one was not required
Payment was referred by your card issuer
You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)
Ka blogai dariau? Gal korteleje turi buti ne LTL o svarai?
Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:
Unfortunately we do not accept Maestro cards from your country. Please use an alternative card.
Common reasons:
You entered your security code or card details incorrectly
You have insufficient funds in your bank account
You supplied an issue number when one was not required
Payment was referred by your card issuer
You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)
Ka blogai dariau? Gal korteleje turi buti ne LTL o svarai?
QUOTE(balbetka @ 2012 07 03, 14:06)
micefee, tai kad dabar negalima pasikeist i kita dydi, galimas tik refunda's.
taigi, Polaroid , teks zymet refund ir sakytis per nauja ir, deja, uz pilna kaina
Ar tikrai?taigi, Polaroid , teks zymet refund ir sakytis per nauja ir, deja, uz pilna kaina
Skyrelyje apie grąžinimą/pakeitimą yra nuoroda į šį grąžinimo lapą, kurį galima atsispausdinti (jame yra langelis dėl keitimo). Plius dar rašoma, kad netinkamą daiktą galima keisti į tokį patį, bet kito dydžio ar spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 07 09, 17:20)
Suknelės išsiųstos birželio 30d negaunu iki šiol. Dar nedaug laiko praėjo, bet vistiek nervinuosi, kad šią savaitę jos negausiu. O lygiai po savaitės man išleistuvės
28 dienos gavau vakar, tai jei viskas taip pat - turėtumėte ryt gauti . Kokia suknelė?
Papildyta:
Beje, jei kas nors esate atkreipę dėmesį į šį švarkelį, tai jo spalva šiek tiek kitokia.. Tamsi. Murzinai pilka
Kamputyje, o jis neodinis yra?
Papildyta:
Tai normalu, nes savaitgali niekas su siuntiniu nevyksta, toliau buvo net 3 nedarbo dienos - siuntinys nekeliavo.realiai tik 6 diena eina, gausit dar.
Papildyta:
QUOTE(Pop*Candy @ 2012 07 09, 17:20)
Tai normalu, nes savaitgali niekas su siuntiniu nevyksta, toliau buvo net 3 nedarbo dienos - siuntinys nekeliavo.realiai tik 6 diena eina, gausit dar.
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 12:29)
28 dienos gavau vakar, tai jei viskas taip pat - turėtumėte ryt gauti . Kokia suknelė?
Oj tada laukiu nesulaukiu... va šita : http://www.asos.com/...-...1&clr=Green
QUOTE(pupen @ 2012 07 10, 14:30)
Kamputyje, o jis neodinis yra?
Asos'e rašo, kad 100% Polyurethane. O iš tikro odinis, pamušalas - 100% medvilnė (išskyrus rankoves)
Pop*Candy, miela suknytė
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 16:26)
Asos'e rašo, kad 100% Polyurethane. O iš tikro odinis, pamušalas - 100% medvilnė (išskyrus rankoves)
Pop*Candy, miela suknytė
Pop*Candy, miela suknytė
Kazkaip ir pamaniau,kad gal suklydo,nes ta kaina pradine tokia kaip asos ne odai auksta.
O patenkinta jus sita striuke?atitinka ji dydi?
QUOTE(pupen @ 2012 07 11, 05:32)
Kazkaip ir pamaniau,kad gal suklydo,nes ta kaina pradine tokia kaip asos ne odai auksta.
Ne. Rašiau, kad spalva visiškai ne tokia (perspėjau jus, jei kas susidomės ). Pirmą kartą per mano pirkimų istoriją taip daiktas skiriasi nuo vaizdo nuotraukose, galvojau ne tą įdėjo Šiandien siunčiu atgal. Šiaip esu tikras XSas. Pirkau 6tą. Turbūt atitinka, bet drąsiai po apačia galėčiau užsivilkti storą megztinį.
Pop*Candy, gavai gal jau?
Ne, negavau
QUOTE(kamputyje @ 2012 07 10, 12:29)
Ar tikrai?
Skyrelyje apie grąžinimą/pakeitimą yra nuoroda į šį grąžinimo lapą, kurį galima atsispausdinti (jame yra langelis dėl keitimo). Plius dar rašoma, kad netinkamą daiktą galima keisti į tokį patį, bet kito dydžio ar spalvos.
Tikrai. Nebent Jus UK gyvenat, nes cia, kiek matau yra UK grazinimo lapas, o mums yra va toks: http://www.asos.com/...rnsNote_ROW.pdf