Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveikos 4u.gif turiu klausimą. Šiandieną gavau švarką iš ASOS, tačiau deja jo dydis man permažas... Norėčiau jį grąžinti ir gauti vienu dydžiu didesnį, ar tai įmanoma? Jeigu taip, tai ką man tame lape pildyti (pvz. "refund?" skiltyje?), kad jie žinotų jog noriu grąžinti švarką ir vietoj to gauti kitą tik vienu dydžiu didesnį?

Na, o antras klausimas. Jeigu neįmanoma grąžinti ir gauti kitą prekę, tai ką turėčiau daryti jeigu tą švarką nusipirkau su 30% nuolaidos kodu (vietoj 60p. sumokėjau 42p.) Jeigu jie man grąžins sumą pinigais, tai jau nebegalėsiu to paties švarko nusipirkti už 42p?

Labai pasimečiau, tikiuosi, kad kasnors suprato mano klausimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polaroid: 03 liepos 2012 - 13:36
Įmanoma pakeisti tik nepamenu, kaip rašyti reikia. Seniai beužsakinėjau. Reikia nurodyti priežastį, kad per mažas ir kitoj grafoj, kur klausia, ko pageidauji, įrašyti norimą dydį. Jei turės atsiųs didesnį, jei ne - grąžins pinigus tiek, kiek sumokėta. Pirkti už 42 svarus po grąžinimo antrą kartą nebegalės.
Atsakyti
micefee, tai kad dabar negalima pasikeist i kita dydi, galimas tik refunda's.
taigi, Polaroid , teks zymet refund ir sakytis per nauja ir, deja, uz pilna kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 07 03, 14:06)
micefee, tai kad dabar negalima pasikeist i kita dydi, galimas tik refunda's.
taigi, Polaroid , teks zymet refund ir sakytis per nauja ir, deja, uz pilna kaina 4u.gif

Ane? Sakau, seniai užsakinėjau, anksčiau buvo galima. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 03, 14:13)
Ane? Sakau, seniai užsakinėjau, anksčiau buvo galima.  biggrin.gif

Reiskias tikrai labai seniai biggrin.gif Nes jau tikrai gan seniai negalima ax.gif
Atsakyti
Praėjusią vasarą. biggrin.gif Tai kad pas mus tik iki 20 svarų pirkti galima, kitaip muitą uždėtų, kuris būtų didesnis nei prekės kaina. doh.gif Tai ir nebelendu... Galėčiau siųstis į Lietuvą, bet pavargau nuo tų perpardavinėjimų.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą dėl dydžių. Noriu nusipirkti vienus šortus, o ten dydžiai inches surašyti, gal pirkote kažkuri ir žinote kokį dydį imti, jei nešioju paprastai 10 dydį.
Atsakyti
noriu grzinti preke ir as, bet jie man neidejo jokio lapo i siuntini g.gif

atsispausdinau grazinimo lapa is sios skilties :
I have lost my returns form (UK) Print

ir turiu nemazai issaugojus grazinimo lapu,atejusiu su siuntiniais,tai tu lapu gautu ir dabar atsispausdinto nesutampa adresai,visur UK,bet miestai nesutampa.kaip siusti?
Atsakyti
Mano ziniomis adresas nesikeite ir yra tas ptas

park spring road
barnsley
S72 7GX
uk
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 07 04, 14:56)
Mano ziniomis adresas nesikeite ir yra tas ptas

park spring road
barnsley
S72 7GX
uk

tai va va,sis adresas ir yra ant visu grazinimo lapu kuriuos gaudavau, bet dabar atejo siuntinys ir nebuvo idetas lapas grazinimo,kaip cia suprast?
o kai atsispausdinu is asos,tai raso toki adresa:

ASOS
park spring road
grimethorpe
barnsley
S72 7GX
uk

mane tas uzkabino <grimethorpe>,tad ir teiraujuos 4u.gif
Atsakyti
as pirkau preke su 15% nuolaida ir jos negavau, tai jie man pasiule uzsisakyt preke is naujo ( jin buvo jau be nuolaidos), bet sake 15% grazins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 07 04, 16:35)
tai va va,sis adresas ir yra ant visu grazinimo lapu kuriuos gaudavau, bet dabar atejo siuntinys ir nebuvo idetas lapas grazinimo,kaip cia suprast?
o kai atsispausdinu is asos,tai raso toki adresa:

Jokio skirtumo, cia tas pats adresas, tik patikslintas. Svarbiausia, kad pasto kodas toks pat.
Atsakyti