hello,
gal koki koduka veikiantį nuolaidonėms prekėms žinot? ačiū
gal koki koduka veikiantį nuolaidonėms prekėms žinot? ačiū
QUOTE(balbetka @ 2012 06 30, 10:58)
Na nezinau, kaip jum tie rubai didinti atrodo Man visai ne ir su tokiais ismatavimais imciau 10, na nebent tampri medziaga, tada 8. Pas mane ir per klubus ir per liemeni maziau, taciau 8 daznai buna per mazas
na vadovavaus asos dydziu lentele kur buna
siaip manau 8 virsus ir 10 apacia man turi buti pagal Asos lentele ir pagal marks&spencer, kiek vilniuje matavausi... O sukneles, kurio nesitampo ir piestuko formos, tai 10d. per didelis virsuj (negraziai rankoves, nes krutine per maza, ranko per liesos), o su 8 dydziu virsus tobulai, o apacioje isispraudziu sukryziavus kojas zodz per maza apacia. Siaip tie ismatavimai ne visada viska reiskia. BENDRAS KUNO sudejimas irgi savo sako ir daro. Ismatavimai mano ne menki, nors realiai mane sudziuvele vadina ir sako, kad truksta svorio
Merginos, ar beverta siųsti grąžinimui suknią, kuri buvo asos išsiųsta 06-08? Spės nukeliaut laiku
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2012 07 03, 08:54)
Merginos, ar beverta siųsti grąžinimui suknią, kuri buvo asos išsiųsta 06-08? Spės nukeliaut laiku
Siuskit, priims
Mergaites, kurios daznai uzsakinejate is asos....
Reikia suknytes kitam sestadieniui... ar spetu ateiti is asos? Kaip galvojat?
As visada gaunu 7-8 diena nuo issiuntimo. O issiuncia mazdaug po dienos ar dvieju nuo uzsakymo. tai maximum per 10 dienu atkeliauja nuo uzakymo.bet aisku garantiju nera, visko gali pasitaikyti.
QUOTE(vavuum @ 2012 07 03, 10:12)
Man visad per tiek laiko ateina
QUOTE(vavuum @ 2012 07 03, 10:12)
mano 2 siuntiniai buvo uzsakyti,bet per ta nuolaida 30%, tai gal kruvis buvo nemazas,tai:
uzsakyta 21diena abu, abu issiusti 25diena, viena gavau vakar,o kita gavau sian ryte
Turetu ateiti tikrai,nebent pastininke nekokia,tai gali veluot lapeli atnesti..
Bet kainos kokios geros dabar, koduko jauciu neverta jokio tiketis,kol bus sitas ispardavimas.
Merginos,
o kaip asos pranesa, kad gavo grazinima? Paraso laiska ar ju tinklapyje kazkur matyti?
o kaip asos pranesa, kad gavo grazinima? Paraso laiska ar ju tinklapyje kazkur matyti?
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 03, 12:22)
Merginos,
parašo laišką.
QUOTE(sokate @ 2012 07 03, 09:14)
Siuskit, priims
Ačiū, jau išsiunčiau
Aš irgi siuntinukus gaunu per 7-8 dienas