Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Na nezinau, kaip jum tie rubai didinti atrodo g.gif Man visai ne ir su tokiais ismatavimais imciau 10, na nebent tampri medziaga, tada 8. Pas mane ir per klubus ir per liemeni maziau, taciau 8 daznai buna per mazas g.gif
Atsakyti
hello,

gal koki koduka veikiantį nuolaidonėms prekėms žinot? ačiū
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 06 30, 10:58)
Na nezinau, kaip jum tie rubai didinti atrodo g.gif  Man visai ne ir su tokiais ismatavimais imciau 10, na nebent tampri medziaga, tada 8. Pas mane ir per klubus ir per liemeni maziau, taciau 8 daznai buna per mazas g.gif

na vadovavaus asos dydziu lentele kur buna biggrin.gif

siaip manau 8 virsus ir 10 apacia man turi buti pagal Asos lentele ir pagal marks&spencer, kiek vilniuje matavausi... 4u.gif O sukneles, kurio nesitampo ir piestuko formos, tai 10d. per didelis virsuj (negraziai rankoves, nes krutine per maza, ranko per liesos), o su 8 dydziu virsus tobulai, o apacioje isispraudziu sukryziavus kojas lotuliukas.gif zodz per maza apacia. Siaip tie ismatavimai ne visada viska reiskia. BENDRAS KUNO sudejimas irgi savo sako ir daro. Ismatavimai mano ne menki, nors realiai mane sudziuvele vadina ir sako, kad truksta svorio lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar beverta siųsti grąžinimui suknią, kuri buvo asos išsiųsta 06-08? Spės nukeliaut laiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2012 07 03, 08:54)
Merginos, ar beverta siųsti grąžinimui suknią, kuri buvo asos išsiųsta 06-08? Spės nukeliaut laiku blush2.gif

Siuskit, priims mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios daznai uzsakinejate is asos.... smile.gif
Reikia suknytes kitam sestadieniui... ar spetu ateiti is asos? Kaip galvojat?
Atsakyti
As visada gaunu 7-8 diena nuo issiuntimo. O issiuncia mazdaug po dienos ar dvieju nuo uzsakymo. tai maximum per 10 dienu atkeliauja nuo uzakymo.bet aisku garantiju nera, visko gali pasitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 07 03, 10:12)

Man visad per tiek laiko ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 07 03, 10:12)

mano 2 siuntiniai buvo uzsakyti,bet per ta nuolaida 30%, tai gal kruvis buvo nemazas,tai:
uzsakyta 21diena abu, abu issiusti 25diena, viena gavau vakar,o kita gavau sian ryte wink.gif
Turetu ateiti tikrai,nebent pastininke nekokia,tai gali veluot lapeli atnesti..

Bet kainos kokios geros dabar, koduko jauciu neverta jokio tiketis,kol bus sitas ispardavimas. g.gif
Atsakyti
Merginos,

o kaip asos pranesa, kad gavo grazinima? g.gif Paraso laiska ar ju tinklapyje kazkur matyti?
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 03, 12:22)
Merginos,

o kaip asos pranesa, kad gavo grazinima?  g.gif  Paraso laiska ar ju tinklapyje kazkur matyti?

parašo laišką.
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2012 07 03, 09:14)
Siuskit, priims  mirksiukas.gif

Ačiū, jau išsiunčiau 4u.gif

Aš irgi siuntinukus gaunu per 7-8 dienas smile.gif
Atsakyti