Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(fggh @ 2012 06 25, 12:16)
Mergaites, ar jau gavote savo siuntinius? Nes mano dar nera  ax.gif

Negavau, parasiau jiems, tai man isisunte is naujo mano uzsakyma, tas matyt pradingo be zinios
Atsakyti
Ar matet kokios nuolaidos asos?isvarys mane jos is proto doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar nera cia supermamose kokios nors bibliotekos apie ASOS su dazniausiai uzduodamais kls.? smile.gif

Man tie UK rubu dydziai mistika...

mano virsutine dalis tarpine 34-36, apatine dalis - 36 (perkant LT). Tai koki dydi ASOS imti?.. bigsmile.gif pabandysiu ka nors ir is cia....
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 25, 13:48)
Ar matet kokios nuolaidos asos?isvarys mane jos is proto doh.gif

Maciau... ir dabar mastau, gal uzblokuot kreditine... g.gif nes cia galo nebus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 06 25, 18:54)
Maciau... ir dabar mastau, gal uzblokuot kreditine...  g.gif  nes cia galo nebus   doh.gif biggrin.gif

Tai jau geriau 0 LT palikit saskaitoj biggrin.gif
As tai su buvusia 30% nuolaida paemus siuos mokasinus,nes ziurejau i juos ilgai,vis svarsciau..tai pirkimai pristabdyti blush2.gif
gal kam Hunteriu, visai nebloga kaina bigsmile.gif http://www.asos.com/...spx?iid=2154220
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 26 birželio 2012 - 07:51
QUOTE(kvyka @ 2012 06 25, 13:13)
Sveikos. Ar nera cia supermamose kokios nors bibliotekos apie ASOS su dazniausiai uzduodamais kls.? smile.gif

mano virsutine dalis tarpine 34-36, apatine dalis - 36 (perkant LT). Tai koki dydi ASOS imti?.. bigsmile.gif  pabandysiu ka nors ir is cia....

sakyciau, kad gal 8.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 06 25, 13:13)

mano virsutine dalis tarpine 34-36, apatine dalis - 36 (perkant LT). Tai koki dydi ASOS imti?.. bigsmile.gif  pabandysiu ka nors ir is cia....

Labai priklauso nuo konkretaus rūbo ir firmos, ar jūs konkrečiai apie asos rūbus?
Atsakyti
Išsirinkau "Lipsy" suknelę, sudėtis -100% polisteris. Kokį dydį man su tokiais skaičiukais imti: 86/64 /93 ? g.gif g.gif
Atsakyti
o dabar taiko kokia nuolaida papildomai? Ir ta koduka leidzia suvesti tik tada kai darai apmokejima ar galima anksciau kur nors pamatyti ar pritaiko nuolaida?
Atsakyti
Siuo metu lyg jokio koduko ir nera.. o patikrint galima tik prisiregistravus.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų ,,paskolinti" NUS kortelės numerį? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kazi ar kas ja turi bigsmile.gif
Atsakyti