Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Atsitiko taip, kad norėjau pasinaudoti nuolaidą, išsirinkau prekę ir pamiršau, kad nuolaidos kodas galioja tik vienam apsipirkimui. Perkant antrą kartą rašo, kad kodas jau panaudotas. Užregistravau savo vyrą, jam rašo tą patį, nesuprantu kodėl sad.gif
Atsakyti
tai tik vienam apsipirkimui konkrečiam asmeniui, tas kodas yra spec. jums, kitiems jis neveiks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2012 06 23, 12:48)
Atsitiko taip, kad norėjau pasinaudoti nuolaidą, išsirinkau prekę ir pamiršau, kad nuolaidos kodas galioja tik vienam apsipirkimui. Perkant antrą kartą rašo, kad kodas jau panaudotas. Užregistravau savo vyrą, jam rašo tą patį, nesuprantu kodėl sad.gif

visur tas pats kodas SALE30, ir as apsipirkus dar norejau, priregistravau vyra,bet ta pati banko kortele ir viskas - nebeduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 06 23, 14:36)
visur tas pats kodas SALE30, ir as apsipirkus dar norejau, priregistravau vyra,bet ta pati banko kortele ir viskas - nebeduoda  ax.gif

o as vyra uzregistravau su kita banko kortele, ir vis tiek tas pats.. raso, kad isnaudotas kodas.
Atsakyti
Tada gal pagal kompo IP neduoda..
nzn,bet kodukas visiems vienodas,sakytum butu kokie skaiciai skirtingi,o cia nieko..
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinot koki dydi reiketu pirkti sios sukneles?
http://www.asos.com/...s...1&clr=Black
Ismatavimai:
Krutine: 96 cm.
Liemuo: 70 cm.
Klubai: 103 cm.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
iki kada tas kodas galioja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2012 06 23, 15:42)
Sveikos,

Gal zinot koki dydi reiketu pirkti sios sukneles?
http://www.asos.com/...s...1&clr=Black
Ismatavimai:
Krutine: 96 cm.
Liemuo: 70 cm.
Klubai: 103 cm.

Aciu  4u.gif

Aš su vos mažesniais išmatavimais imčiau 10 g.gif Jei medžiaga nors kiek tamposi, ir jums turėtų tikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 06 23, 18:39)
Aš su vos mažesniais išmatavimais imčiau 10  g.gif Jei medžiaga nors kiek tamposi, ir jums turėtų tikti smile.gif

esu pirkus iš asos kelias panašias sukneles, tai su klubais 92 cm pirkau 10 dydį. su 8 dydžiu jau bučiau netilpus. O neaptemptų suknelių perku 8 dydį.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 06 23, 17:35)
iki kada tas kodas galioja?  4u.gif

iki 25 d
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2012 06 23, 18:59)
esu pirkus iš asos kelias panašias sukneles, tai su klubais 92 cm pirkau 10 dydį. su 8 dydžiu jau bučiau netilpus. O neaptemptų suknelių perku 8 dydį.

Aš beveik visas sukneles perku 8 dydį wink.gif Nebent jau visai nesitampo. O gal dėl to, kad mėgstu palaidas sukneles smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 06 12, 12:45)
negaunu siuntinio iš asos  unsure.gif  išsiunte gegužės 23, parašė, kad iki birželio pirmos gausiu... birželio 6 parašiau, kad dar negavau, paprašė palaukt iki 11. šiandien vėl parašiau, sako ieškot pas kaimynus, pašte, nes pagal juos, turėjau gaut birželio 6. iš kur jie žino? ar tas siuntinys skaitosi registruotas? jokio registracijos numerio neturiu, na išskyrus tą, iš 8 skaitmenų. paštas sako niekas neatėjo man. ar aš čia be reikalo paniką keliu? jei pasimetė siuntinys, tai tikrai grąžins pinigus? žinos, kad aš jo iš tikrųjų negavau?

QUOTE(Isla Bonita @ 2012 06 12, 22:21)
Man ta pati situacija: siuntini turejau gauti birzelio 1 diena, parasiau jiems, kad negaunu, tai sake palaukt iki 15 d ir vel jiems pranest, jei kartais buciau dar negavus...
Idomu per kokius kurjerius jie siuncia, nes gali buti, jog kurjeriai nerado manes namie ir jei nebuvo nurodytas mano tel, tai taip ir neiteike niekam.
Gal zinote per kur jie siuncia i Lietuva? Beje, as siunciau per asos.fr...
Jau neramu kazkaip sitiek laiko laukt

Mergaites, ar jau gavote savo siuntinius? Nes mano dar nera ax.gif
Atsakyti