Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Perkame ASOS ir dalinames patirtimi bei patarimais SENA TEMA

user posted image

Pirkimas. Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/

Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimas NEMOKAMAS. Prekės keliauja labai įvairiai - nuo 5 dienų iki kelių savaičių ir nelabai aišku, nuo ko tai priklauso... Galima užsisakyti greitesnį pristatymą per kurjerius, bet tuomet jau už siuntimą teks mokėti. Beje, užsisakius prekes per pusvalandį užsakymą dar galima atšaukti (savo ASOS sąsk. informacijos lange).

Apmokėjimas. Apmokame kreditinėmis kortelėmis (retais atvejais tinka debetinės, pavyzdžiui, Danske banko) arba SEB Visa Virtuon kortele. Svaro kursas nuolat kinta, paskaičiuojama pagal tos dienos banko kursą, jokių papildomų mokesčių nėra.

Grąžinimas. Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu priklauso nuo svorio; Tarifai . Supakuojate prekę ir išsiunčiate kartu su grąžinimo lapu, kurį gavote kai ją atsiuntė. Reikia nurodyti priežastį, kodėl grąžinate arba keičiamos prekės duomenis (dydį, splava, t.t.). Kai ASOS gauna prekę, parašo Jums el. laišką, kad gavo, o patikrinę ją perveda pinigus atgal į sąskaitą arba prekę pakeičia nauja ir Jums išsiunčia. Keičiant prekę už siuntimą į LT antrą kartą mokėti nereikia.

Nuolaidos. Kartais nuolaidų kodai atsiunčiami asmeniškai į e-mail arba skelbiami Facebook puslapyje. Kodų, kurių būdavo pilna internete, deja, nebebūna.

Klausimai. Kilus klausimams, galima parašyti laiškelį angliškai štai čia: http://www.asos.com/...are.aspx?sel=20 ir jie pasistengs per vieną valandą (o kartais ir ilgiau) atsakyti.

Rusų Forumas, kuriame aptarinėjami Asos rūbeliai su nuotraukomis. http://shophelp.ru/f...t=9029&page=135
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 18 gegužės 2012 - 00:16
QUOTE(Rocco @ 2012 05 18, 00:12)
jungiuosi prie tu, kur labai kodo laukia biggrin.gif
dar toks klausimas iskilo - ar visalaik muitus uzdeda, jei suma virsina 70lt ar kiek ten? noriu, tiksliau reikia jau netgi, sita suknele pirkti, bet galvoju, ar geriau siusti i LT, ar tiesiai i cia, kur gyvenu...

mane irgi tai domina. man rodos, kad nuo 200 kronu uzdeda muita. bent jau mes siuntemes, tai nuo 25 svaru uzdejo muita. nebepamenu, bet ar ne 170 kronu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 18, 07:09)
mane irgi tai domina. man rodos, kad nuo 200 kronu uzdeda muita. bent jau mes siuntemes, tai nuo 25 svaru uzdejo muita. nebepamenu, bet ar ne 170 kronu  doh.gif

Tikrai neuždeda jokio muito, siunčiant į Lietuvą wink.gif
Atsakyti
FruitCoctail, i Lietuva aisku, kad neuzdeda, nes mes ES, bet su Norvegija tai visai neisivaizduoju kokia tvarka kas skaiciuojama. Kazi ar nera asos conditions ir shipping skiltyse informacijos.
Atsakyti
i Norvegija siunciant, tai tikrai uzdeda nuo 200kr, bet as esu siuntusis, kai suma siek tiek virsino 200, gal 210 buvo, tai nieko neuzdejo g.gif tai zodziu, geriau tada reik siustis i LT, o po to prasyt mamos, kad atsiustu i cia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 19 gegužės 2012 - 01:18
Rocco pasiskaiciuok ar tikrai taip pigiau iseitu ir ar verta terliojimosi smile.gif
As buvau baisiai uzsikepus Mango playsuit'o, o ji tik i Anglija siunte, tai irgi uzsakiau i draugo UK adresa, kad jis man ji persiustu i Paryziu, uz registruota siuntima 10 svaru isejo. Nu ir ka gavau as ta savo kombinezona ir nei patiko nei tiko jis man doh.gif Ir ka daryt tada su juo, grazinimai is Prancuzijos siaip nemokami buna, bet kai as cia taip suveliau tai as tik angliskas grazinimo formas turejau, registruotas siuntimas butu vel kokius 10 euru kainave. Ir gautusi, kad uz siuntimus visus buciau jau daugiau nei puse pacio daikto kainos suplojus..
Tai va ir guli dabar jis pas mane spintoj jau kelintas menuo maiselyje dar su etikete... fool.gif
Va kaip pabedavojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar siunciant atgal siuntinuka i Asos, nesvarbu koks registruotas kodas..ar RN (pasto siunta) ar CN (siuntinys)?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta.s @ 2012 05 19, 07:51)
Sveikos,

ar siunciant atgal siuntinuka i Asos, nesvarbu koks registruotas kodas..ar RN (pasto siunta) ar CN (siuntinys)?

Aciu 4u.gif

Labas,
tai tas RN buna,kai sveria iki 2kg - registruotoji pašto korespondencijos siunta,o kai virsija 2kg buna kodukas su CN - registruotasis siuntinys.
Papildyta:
Pamenu pirkot kazkuri ALDO basutes, jos pamazintos?
su 27,1cm peda, ne is siauruju, uztektu uk8? g.gif
user posted image
Atsakyti
gal koduku kokiu yra? ax.gif
Atsakyti
Svaras uzkiles iki dangaus, kodu ner, visai liudna unsure.gif
O gal yra?
Atsakyti
gal tikrai yra koks kodukas? help.gif
laabai reikia vienos sukneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 21, 11:34)