Įkraunama...
Įkraunama...

Ausriuko1 mazas Tomukas!

Laaaabai grazus berniukas wub.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
TIKRAS GRAŽUOLIUKAS TAVO TOMUKAS!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 08 23, 13:23)
O taip man labiausiai patinka miegoti smile.gif .

user posted image

kaip graziai miega wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir fainulka!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Tikras angeliukas toje nuotraukoje, kur sypsosi clap_1.gif
Atsakyti
Nu jau kokia sypsena wub.gif clap.gif ....

Pasitaises jau toks, zandus didziausius uzsiaugines wink.gif O toj nuotraukoj kur guli kedutej, tas lankelis prie kedutes buvo ar pati uzdejai?
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 08 24, 14:32)
Nu jau kokia sypsena wub.gif clap.gif ....

Pasitaises jau toks, zandus didziausius uzsiaugines wink.gif O toj nuotraukoj kur guli kedutej, tas lankelis prie kedutes buvo ar pati uzdejai?

Dekojame uz pagyras ir grazius zodzius, mums jie labai glosto sirdele smile.gif smile.gif smile.gif !

Ta lankeli mes tik uzdeje. Geras daiktas,nes gali ji prisekti kur nori.
Atsakyti
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 08 23, 23:23)
O taip man labiausiai patinka miegoti  smile.gif .

user posted image

Fainas tas mano žentukas ir miega gražiai mano vyresnėlė taip miegojo nors ir dabar miega ant pilvothumbup.gif
Atsakyti
Fainai labai miega susirietęs ant pilvuko smile.gif
šaunus vaikis thumbup.gif
Atsakyti
Man taip gražu kai ant pilvuko miega wub.gif , bet kaip paaugęs juodaplaukiukas wub.gif
Atsakyti
Sveiki kaip jūs augat kaip žentukas laikosirolleyes.gif
Atsakyti
Gerai zentukas auga thumbup.gif . Jau ir savo lopsi baigia isaugti tai reiks paieskoti vaikui padoresnes loveles laugh.gif . O ko martele uzslepe laikot rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 09 03, 20:23)
Gerai zentukas auga thumbup.gif . Jau ir savo lopsi baigia isaugti tai reiks paieskoti vaikui padoresnes loveles laugh.gif . O ko martele uzslepe laikot rolleyes.gif ?

Tai vis galvoju kad reike parodyt bet kad nuotraukytės vyro telefone o vyras paskutiniu metu namie kaip jaunas mėnulis kai bus kurį savaitgalį namie tai reiks parodyt ,o šeip yra viena nuotraukytė kurElvitos bičiukai guli ant lovytės su jos Gustu gali mamatyti
Atsakyti