Laaaabai grazus berniukas
TIKRAS GRAŽUOLIUKAS TAVO TOMUKAS!!!
Nu ir fainulka!!!!! Tikras angeliukas toje nuotraukoje, kur sypsosi
Nu jau kokia sypsena ....
Pasitaises jau toks, zandus didziausius uzsiaugines O toj nuotraukoj kur guli kedutej, tas lankelis prie kedutes buvo ar pati uzdejai?
Pasitaises jau toks, zandus didziausius uzsiaugines O toj nuotraukoj kur guli kedutej, tas lankelis prie kedutes buvo ar pati uzdejai?
QUOTE (viksrelis @ 2004 08 24, 14:32) |
Nu jau kokia sypsena .... Pasitaises jau toks, zandus didziausius uzsiaugines O toj nuotraukoj kur guli kedutej, tas lankelis prie kedutes buvo ar pati uzdejai? |
Dekojame uz pagyras ir grazius zodzius, mums jie labai glosto sirdele !
Ta lankeli mes tik uzdeje. Geras daiktas,nes gali ji prisekti kur nori.
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 08 23, 23:23) |
O taip man labiausiai patinka miegoti . |
Fainas tas mano žentukas ir miega gražiai mano vyresnėlė taip miegojo nors ir dabar miega ant pilvo
Fainai labai miega susirietęs ant pilvuko
šaunus vaikis
šaunus vaikis
Sveiki kaip jūs augat kaip žentukas laikosi
Gerai zentukas auga . Jau ir savo lopsi baigia isaugti tai reiks paieskoti vaikui padoresnes loveles . O ko martele uzslepe laikot ?
QUOTE (Ausriukas1 @ 2004 09 03, 20:23) |
Gerai zentukas auga . Jau ir savo lopsi baigia isaugti tai reiks paieskoti vaikui padoresnes loveles . O ko martele uzslepe laikot ? |
Tai vis galvoju kad reike parodyt bet kad nuotraukytės vyro telefone o vyras paskutiniu metu namie kaip jaunas mėnulis kai bus kurį savaitgalį namie tai reiks parodyt ,o šeip yra viena nuotraukytė kurElvitos bičiukai guli ant lovytės su jos Gustu gali mamatyti