Įkraunama...
Įkraunama...

Ausriuko1 mazas Tomukas!

Nors ir paveluotai(neturejom neto rolleyes.gif ) norime pasveikinti grazuoliuka Tomuka su Pirmuoju Tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif Auk sveikutis ir toooks grazuuutis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar kartelį dėkojame už sveikinimus smile.gif

Superbaba , jau mes kartą Tomą kirpom, nes kasos labai jau ilgos buvo smile.gif .
Dijančikas , tortas buvo labai skanus tongue.gif , gaila, kad neparagavot sad.gif
Keibi , plaukai jo labai šviesėja. Kai tik parsivežiau iš ligoninės visi spėliojo ko jis toks tamsus, tėvai juk netamsūs. Dabar visi spelioja ko jis čia toks šviesus, tėvai juk neblondinai biggrin.gif . Dabar lieka tik nusprest į kurį kaimyną biggrin.gif

Tomuko antrasis gimtadienio balius ir jo draugai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriukas1: 27 birželio 2005 - 00:42
Ievutes sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Aš draugiškas, pasidalinu savo dovanomis ir su draugais biggrin.gif
Atsakyti
Mano tortas
Atsakyti
Aš jau VISAS VYRAS biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainas berniukas wub.gif Ir net du tortai per gimtadieni thumbup.gif
Atsakyti
Nu grazuolis vyrukas wub.gif ir gimtadienyje draugu atejo thumbup.gif
Atsakyti
nu bet Tomukas su Ievute tai liuks porele butu biggrin.gif reik pirslybas pradet biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2005 06 28, 18:28)
nu bet Tomukas su Ievute tai liuks porele butu biggrin.gif reik pirslybas pradet biggrin.gif  biggrin.gif

jau jie supirsti seniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2005 06 27, 00:55)
Aš jau VISAS VYRAS biggrin.gif

Dieve koks saunus mazasisi JUBILIATAS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Na tik ir linkim buti tokiam fainam ir toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SMAGUS GIMTADIIENIS BUVO drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2004 08 23, 23:29)
Mano dvieju menesiu pasiekimas  clap.gif .

Nu Ausriukai, cia tai Tomukas grynas tevelis:)smile.gif
Atsakyti