Įkraunama...
Įkraunama...

Ausriuko1 mazas Tomukas!

Ta foto kur padeda mamytei spintele tvarkyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Tomukui su pirmuoju tortadieniu auk grazus,sveikas ir linksmas vyrukas linksmu tau metu happybday.gif birthday.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkojame už sveikinimus ir taip pat sveikiname tavo Editėlę su tokia gražia švente 4u.gif

Mano pirmasis tortas happybday.gif
Atsakyti
Mano dovanos!
Atsakyti
Ir aš, vienerių metų vaikinas smile.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausriukas1: 23 birželio 2005 - 15:31
labai fainos nuotraukytes thumbup.gif , jau toks didelis grazus vyrukas tavo Tomukas wub.gif wub.gif toki autobusa mes ir turim thumbup.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga mama leido pasmaližiauti biggrin.gif
Atsakyti
Dar kartelį su GIMTADIENIU birthday.gif TOMUKĄ 4u.gif
LABAI GRAŽIOS GIMTADIENIO NUOTRAUKOS wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Koks Tomukas grazus ir pasvieseja plaukuciai wub.gif linksmai gimtadieni svente vyrukas thumbup.gif

O mes tai veliau svesim ,nes dabar vejaraupiais serga tai ne iki baliu panelei sad.gif ax.gif
Atsakyti
Labai fainas tavo Tomukas thumbup.gif vis pamirsdavau pasakyti, kad vardas nerealiai grazus, as irgi Tomu buciau pavadinus, bet del tam tikru priezasciu nepavadinau doh.gif
Beje, jusu sukuosena labai faina, cia jo plaukuciai patys taip auga ar tu ji jau kirpai, atrodo kaip iskarpyta jo grifkute thumbup.gif
Su pirmuoju Tortadieniu, valiooooo biggrin.gif
Atsakyti
Laba labai grazus Tomukas, o koks jau didelis wub.gif
Atsakyti
Ai koks fainas jubilijatas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Mamyte grazu torta padare ir itariu labai skanu blush2.gif thumbup.gif Tikras vyras TOMUKAS thumbup.gif Sveikinam dar karta su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti