Įkraunama...
Įkraunama...

Ausriuko1 mazas Tomukas!

Supuosi thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau mama nusprende ir mane palepinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2005 01 13, 12:36)

vajee kaip tvirtai laikom banana megalol.gif turbut bijo kad niekas netimtu biggrin.gif labai ju grazios nuotraukytes thumbup.gif o ir TOMUKAS toks jau didelis rolleyes.gif grazutis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oho,koks Tomukas jau didelis rolleyes.gif Kai prisimenu,tai toks mazuciukas buvo,kaip greit bega tas laikas,ane...Labai fainos nuotraukytes,nes jose fainiukas berniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2005 01 13, 12:36)

thumbup.gif nuotraukyte.Idomu kiek banano Tomukas suvalge tongue.gif
Atsakyti
Labai grazus berniukas wub.gif
Atsakyti
Fainuoliukas zentukas ir banana kremta skaniai thumbup.gif:saunuolis
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2005 01 13, 12:02)
Susiradau drauga su kuriuo galiu pasikalbeti ir t.t. biggrin.gif

Oi koks ten fainas draugelis matosi!!!! biggrin.gif wub.gif
Na ir ta nuotraukyte kur i Vietnama susiruose! thumbup.gif labai fainios nuotraukos,Mamka su Tomuku humoristai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseliote: 18 sausio 2005 - 23:49
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ishradingi teveliai biggrin.gif
nu nerealiai man tavo sunelis patinka, vienas ish fainiausiu vasarinuku vaikinuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxlince @ 2005 01 13, 14:48)
Oho,koks Tomukas jau didelis rolleyes.gif Kai prisimenu,tai toks mazuciukas buvo,kaip greit bega tas laikas,ane...Labai fainos nuotraukytes,nes jose fainiukas berniukas thumbup.gif

labai greitai bega tas laikas. Dziaugiuosi, kad auga, vis daugiau visko ismoksta, bet kartu norisi, kad butu dar visai visai mazutis... wub.gif

QUOTE(Eos @ 2005 01 20, 19:18)
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ishradingi teveliai biggrin.gif
nu nerealiai man tavo sunelis patinka, vienas ish fainiausiu vasarinuku vaikinuku wub.gif

labai aciu aciu... uz tokius komplimentus blush-anim-cl.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Mane vis dar atsiranda norinciu pamatyti ir atnesa dovanu thumbup.gif
Atsakyti
Oi koks stipruolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir nuostabus kaip visada wub.gif Labai idomus ir grazus zaislas tongue.gif
Atsakyti