tai is krastu adatas i tu negeru idek o negeras i krasta o langu juostele gal temos pradzioj Ristina buvo imetusi kaip keisti. paprasta ten viskas nesunku ir adatas isimti tikrai nereik meistro
QUOTE(Freke @ 2012 08 24, 23:13)
tai is krastu adatas i tu negeru idek o negeras i krasta o langu juostele gal temos pradzioj Ristina buvo imetusi kaip keisti. paprasta ten viskas nesunku ir adatas isimti tikrai nereik meistro
Tai kad man tos trys adatos neišsiima, visas kitas galiu išimt, o tos trys - niekaip. Turiu keletą atsarginių, galėčiau pakeisti, bet kad niekaip išjudinti tų užstrigusių nepavyksta.
QUOTE(-Sanpaulija- @ 2012 08 23, 22:46)
Sveikos, merginos.
Turiu pasiskolinusi Toyota KS858 ir labai noriu paklausti kristinkag kur galima rasti pakeitimui tą juostelę, kuri adatas prispaudžia, nes pas mane ji taip pat susiplojusi.
Negaliu net išbandyti mašinos, o taip knieti Be to, dar yra trys adatos, kurios visai nepajudinamos iš vietos, gal žinote ką būtų galima padaryti?
Turiu pasiskolinusi Toyota KS858 ir labai noriu paklausti kristinkag kur galima rasti pakeitimui tą juostelę, kuri adatas prispaudžia, nes pas mane ji taip pat susiplojusi.
Negaliu net išbandyti mašinos, o taip knieti Be to, dar yra trys adatos, kurios visai nepajudinamos iš vietos, gal žinote ką būtų galima padaryti?
Nepykit neturejau anksciau laiko atrasyti, tas juosteles tai dejau langu sandarinimo dvi viena ant kitos, o adatos kai pakeisit juostele tai stumsis gerai, man daug ju iki galo neuzsistume kai pakeiciau viskas puiku
QUOTE(kristinkag @ 2012 08 26, 19:47)
Nepykit neturejau anksciau laiko atrasyti, tas juosteles tai dejau langu sandarinimo dvi viena ant kitos, o adatos kai pakeisit juostele tai stumsis gerai, man daug ju iki galo neuzsistume kai pakeiciau viskas puiku
Ačiū už patarimus, jau pradėjau megzti
Pamenu kažkuriame ankstesniame forume buvo nuoroda į Toyota KS858 naudojimo instrukciją rusų kalba. Dabar bandau surasti, bet niekaip neberandu. Gal kuri turite išsisaugojusi?
Labukas mezgėjėlės
po tokių nuostabių Mamytės uogytės darbų ir aš parodysiu keletą savo darbelių - mezgiau be pertraukų galima sakyt, tik kad darbai kartojasi kai kurie, tai ir neteršiau temos, o ir tiksliems aprašymams pritrūksta laiko
Kam įdomu visus darbus mano rasit paraše
po tokių nuostabių Mamytės uogytės darbų ir aš parodysiu keletą savo darbelių - mezgiau be pertraukų galima sakyt, tik kad darbai kartojasi kai kurie, tai ir neteršiau temos, o ir tiksliems aprašymams pritrūksta laiko
Kam įdomu visus darbus mano rasit paraše
Sveikutes mezgejeles
gal rudeniop daugiau mezganciu atsiras
labai jau tylu cia pasidare
rodausi savo naujausia darbuka
rodausi savo naujausia darbuka
Sveikutes, labai nesibrausiu i jusu buri, bet groziuosi jusu darbais. Parsiveziau is mociutes senutele 1971metu NEVA mezgimo masiniuka. Pramokau uzsidet akis, kaip rastus skaityti. Zodziu salius galiu megzti (speju kaledom teks ne viena numegzti). Labai noreciau ismokti numegzti paprastucius megztukus, liemenes. Isiaiskinau kaip isimt rankoves, lyg ir aisku kaip su kaklais daryti, bet gal kas galetu paaiskinti kaip uzbaigti viska. Tai yra pvz. liemenes ir kaklo apdaila. Ar ja imanoma su sia masinyte sutvarkyti? nelabai randu informacijos. Ar viska geriau sutvarkyti su virbalais ar vaseliu? Busiu dekinga uz pamokymus.
Shura, gražu
[quote=Shura,2012 09 12, 15:21]
Sveikutes mezgejeles
[quote=Shura,2012 09 12, 15:21]
Sveikutes mezgejeles
Shura ažūras labai gražus
Shura, labai gražu . Kokie siūliukai? Nėra aprašymo