Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Ar kas nors turite mezgimo masinos stala, va toki
http://www.kasiulai....nai-p-4588.html

Noreciau pirkti, bet galvoju, ar tvirtas, ar patogus? g.gif
Atsakyti
tie specialus stalai tai geri. atsisedi teisingai masina pasidejusi ir ner ji nei per zemai nei per aukstai.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 08 23, 12:51)
tie specialus stalai tai geri. atsisedi teisingai masina pasidejusi ir ner ji nei per zemai nei per aukstai.

Taip, sutinku dėl stalo aukščio, bet aš turėjau tokį ir tik kojas palikau, o stalviršį naują platesnį užsidėjau, nes tada daugiau vietos siūlam pasidėt ir , kadangi mašina prie lango, radiatorius palindo po apačia ir nebėr tarpo iki sienos. Aplamai manau, kad jo kaina per didelė. Lengvai galima prisitaikyt net ir paprasą lyginimo lentą šiam reikalui, aukštį pasidaryt reikiamą nėr jokių problemų. Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
apie kaina as net nediskutuoju nes man rodos ji neadekvati..... nors pagalvojus gera tvirta lyginimo lenta irgi kainuoja nemazai ax.gif nors mano svajone tai butent tas bufetas komoda kur ir stalcius yra ir visokiu kitokiu pricindalu ax.gif buvom kazkada pas rusaites nuziureje. lyg ir pasigamino viena. as meistriukui siunciau nuoroda sake apie 500lt kainuotu.... tai dar atidejau geresniems laikams ax.gif

va toks va http://www.kudel.ru/...productID=18128
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 23 rugpjūčio 2012 - 12:27
QUOTE(pra @ 2012 08 23, 12:48)
Ar kas nors turite mezgimo masinos stala, va toki
http://www.kasiulai....nai-p-4588.html

Noreciau pirkti, bet galvoju, ar tvirtas, ar patogus? g.gif

Turiu, kartu su mezgimo mašina pirkau smile.gif bet nenaudoju. Stabilus atrodo smile.gif
ebėjuj tikrai pigiau gali rasti, net su siuntimu tiek nekainuotų.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 08 23, 13:19)
apie kaina as net nediskutuoju nes man rodos ji neadekvati..... nors pagalvojus gera tvirta lyginimo lenta irgi kainuoja nemazai ax.gif nors mano svajone tai butent tas bufetas komoda kur ir stalcius yra ir visokiu kitokiu pricindalu ax.gif buvom kazkada pas rusaites nuziureje. lyg ir pasigamino viena. as meistriukui siunciau nuoroda sake apie 500lt kainuotu.... tai dar atidejau geresniems laikams ax.gif

va toks va http://www.kudel.ru/...productID=18128

Merginos ir man vyras padarė tokį stalą kaip pas rusaites. Labai jau įsigeidžiau...O be to ir jam pačiam rūpėjo. Sukonstravo tai greit, ilgiau medžiagas pirko ir rinko. Išėjo kažkur apie tris šimtus lt , na gal su viršum...Svarbiausias privalumas tas, kad telpa daaaaaaaug siūlų ir aišku, nereikia mašinos pastoviai slėpti, o ir vaikas nelenda, kai nemato biggrin.gif O tai labai knieti adatėles stumdyti biggrin.gif
Papildyta:
Noriu parodyti porą iš savo mezginių (kad negalvotumėt, kad kalbu tuščiai blush2.gif )
user posted imageuser posted image
Suknelės tik apačia megzta su mašina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledirosa: 23 rugpjūčio 2012 - 15:37
Ledirosa, gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Įdedu savo šviežiai iškeptą vyrišką megztuką, tik netikėtai atvažiavo pasiimt, tai labai paskubom nufotkinau. Spalva reali dešinėj, tamsi chaki.

user posted image
Atsakyti
aciu, merginos, uz stalo komentarus. Kaip supratau, minusas kaina ir pastatymo vieta, bet kadangi turiu atskira darbo kambari, tai del vietos bedos nebus,niekam netrukdys, o kaina...ka padarysi, su ebay nesugebu...

Beje, puikus jusu darbeliai...kaip jus vasara laiko randat?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 08 23, 18:26)
... su ebay nesugebu...

Ir aš nesugebu, bet yra žmogiukų, kurie užsiima tarpininkavimu smile.gif tau tik telieka apsispręsti, kokią pinigų sumą gali sau leisti smile.gif bei susirasti tinkamą sau stalą ebėjuj.
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Turiu pasiskolinusi Toyota KS858 ir labai noriu paklausti kristinkag kur galima rasti pakeitimui tą juostelę, kuri adatas prispaudžia, nes pas mane ji taip pat susiplojusi.
Negaliu net išbandyti mašinos, o taip knieti smile.gif Be to, dar yra trys adatos, kurios visai nepajudinamos iš vietos, gal žinote ką būtų galima padaryti?
Atsakyti
saunu, kad ir vasara mezganciu yra. man kazkaip nesimezge visai. bet stai oras rudeniu pakvipo ir panizo rankeles, jau turiu galvoj prisiplanavus kruvas mezginiu smile.gif

Sanpaulija: jeigu tos adatos paciuose krastuose, tai ko gero ju net neprireiks, lai taip ir buna. o juostele galima pakeisti langu sandarinimo juostele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 08 24, 15:42)
saunu, kad ir vasara mezganciu yra. man kazkaip nesimezge visai. bet stai oras rudeniu pakvipo ir panizo rankeles, jau turiu galvoj prisiplanavus kruvas mezginiu smile.gif

Sanpaulija: jeigu tos adatos paciuose krastuose, tai ko gero ju net neprireiks, lai taip ir buna. o juostele galima pakeisti langu sandarinimo juostele smile.gif

deja adatos ne kraštuose, o išsimėtę, ir visos link vidurio...
gal tokiu atveju tik meistras padėtų? Gal kas turite kokio meistro kontaktus? Bandžiau ieškoti internete, bet neradau...
Atsakyti