Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Merisier @ 2012 08 14, 10:51)
ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.

ta dirza pakeisti kaip du pirstus apm***** biggrin.gif nebe deficitas tie dirzai (grandines) o pasikeisti tikrai nesunku. pati keiciausi. tik reik nutaikyt kad teisingai uzsideti. ten mazos skylutes turi sutapti su dantukais o didesne su ispjovimu. psio. nebent reik is keliu grandiniu viena daryti, bet neverta kai naujas 50lt kainuoja ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
visos per vasara pradingusios, nei darbu neberodom nieko ... blush2.gif
as vis bandau su riberiu susidraugaut, vis mokausi - viena diena geriau kita diena su keiksmazodziais blush2.gif lotuliukas.gif

kazkaip vis akys krypsta i kitliavimo masina, gal kuri turi, naudoja, gal galetu pasisakyt ar verta ji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2012 08 14, 08:51)
Sveikos, mergaitės 4u.gif Jaučiu, pamiršot, kas aš tokia, kaip atrodau ir ką veikiu doh.gif Visai nebemezgu, vis pažiūriu liūdnai į mašinytę ir kimbu į kitus darbus... na, nieko, ateis šventė ir į mano kiemą - kai para padvigubės biggrin.gif

O kol kas tik noriu pagirti visas, šaunuolės, gražūs darbeliai wub.gif

Zemgule, tu labai gerai įvertink, ką perki. Sumokėsi 14 000 už plastiko gabalą... Aš savo senutę mašiną kai pardavinėjau, ją nupirko moteris iš Plungės, kuri mezga daug.  Sakė, turėjo naują, prabangią, bet tiek greitai susidrožė, kad nusprendė geriau Brotherį normalų įsigyti - na praktiškai neužmušami jie. Dėl remonto - bent jau Lietuvoj tai technikos taisyklose apsiima jas tvarkyti. Mano buvo ir perdegus, ir užtrumpinta-nieko, veikia kaip bitė biggrin.gif O jei bijai elektroninio gedimo-pirk perfokortinę. Nėra ten kam gesti, nebent apdaužysi, sulankstysi ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.

tai va kad as ne lt gyvenu cia tik silver reed tvarko, del to apie ja mastau, bet nebezinau ka daryt nes ten su programa biski beda nes mano kompas naujas tai naujam kompui kainuoja 3000lt truputi gaila tik uz programa tiek moket doh.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir norėčiau prisijungti prie Jūsų...
Turiu mezgimo mašiną Toyota KS 858. Nelabai daug su ja mezgu, tik kai lieka laiko nuo darbo ir vaikų...
Vėliau įkelsiu keletą savo darbelių...
Mamyte uogyte, iš kokių siūlų megzti Jūsų šaliai?
Atsakyti
QUOTE(Ledirosa @ 2012 08 18, 10:42)
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Turiu mezgimo mašiną Toyota KS 858. Nelabai daug su ja mezgu, tik kai lieka laiko nuo darbo ir vaikų...

Mano irgi tokia pat masina drinks_cheers.gif o bandet gal su perfokortom megzti? Galesim nauju fintu prie savo masinu kartu mokintis ir as labai daug laiko mezgimui neturiu
Atsakyti
Labas rytas mielosios. Rašau Jums su prašymu gal galėsite padėti, gavau dovanu mezgimo mašina Veritas 360, ir nžn nuo ko pradėt, parsisiunčiau iš interneto instrukciją rusu kalba ir nelabai suprantu kas prie ko. Gal galėtumėte mane užvesti ant kelio? bučiau Jums labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 08 14, 23:03)
Sveikutes  4u.gif
visos per vasara pradingusios, nei darbu neberodom nieko ...  blush2.gif
as vis bandau su riberiu susidraugaut, vis mokausi - viena diena geriau kita diena su keiksmazodziais  blush2.gif  lotuliukas.gif

kazkaip vis akys krypsta i kitliavimo masina, gal kuri turi, naudoja, gal galetu pasisakyt ar verta ji pirkti?

Laba,
Aš turiu, man patinka. BET bėda, kai tankus mezginys... Ten ta kitliavimo adata storoka, tai trauko siūlą.... Bet šeip daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 08 19, 12:42)
Mano irgi tokia pat masina  drinks_cheers.gif  o bandet gal su perfokortom megzti? Galesim nauju fintu prie savo masinu kartu mokintis ir as labai daug laiko mezgimui neturiu

Sveika, labai smagu...Galėsim pasidalinti patirtimi 4u.gif
Ne, su perfokortom nebandžiau megzti, nes jų neturiu... verysad.gif
O šiaip tai dabar nusipirkau intarsijos karietėlę, ir priedą kur galima megzti platingu (nežinau kaip vadinasi lietuviškai), tai kai turėsiu truputį laiko, reikės išbandyti. Ir dar labai ieškau pirkti antros adatinės.
Atsakyti
QUOTE(levanite @ 2012 08 20, 08:28)
Labas rytas mielosios. Rašau Jums su prašymu gal galėsite padėti, gavau dovanu mezgimo mašina Veritas 360, ir nžn nuo ko pradėt, parsisiunčiau iš interneto instrukciją rusu kalba ir nelabai suprantu kas prie ko. Gal galėtumėte mane užvesti ant kelio? bučiau Jums labai dėkinga 4u.gif

Laba,

Sveika prisijungus smile.gif Berods Veritas yra labai panašus į Ukrainką, kurią turiu aš. Čia berods tik dar vieną mergina Veritas mezga. Nežinau kaip Veritas instrukcija, bet Ukrainkos labai viskas detaliai ir aiškiai yra nupasakota, tai jeigu skaitai rusiškai, tai pamažu viską ir mėgink kaip nupasakota.

Klausk kas domina konkrečiai smile.gif Pradžia manau visoms buvo nelengva biggrin.gif Bet pamažu pasitelkus kantrybę išmoksti.
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2012 08 20, 13:37)
Laba,
Aš turiu, man patinka. BET bėda, kai tankus mezginys... Ten ta kitliavimo adata storoka, tai trauko siūlą.... Bet šeip daiktas thumbup.gif

jau turiu ir as thumbup.gif negaliu atsidziaugti, nereali...
o kazin adatu nera plonesniu pasikeisti?
Atsakyti
QUOTE(Ledirosa @ 2012 08 18, 09:42)
Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Salius mezgu is lietuvisko lino. Pirkau lino namuose. dvieju giju.
Atsakyti
Mamyte uogyte, ačiū 4u.gif
Taip ir galvojau, kad iš lino...
Labai nuostabūs šaliai, kaip ir visi Jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledirosa: 22 rugpjūčio 2012 - 18:50