Sveikos, mergaitės
Jaučiu, pamiršot, kas aš tokia, kaip atrodau ir ką veikiu
Visai nebemezgu, vis pažiūriu liūdnai į mašinytę ir kimbu į kitus darbus... na, nieko, ateis šventė ir į mano kiemą - kai para padvigubės
O kol kas tik noriu pagirti visas, šaunuolės, gražūs darbeliai
Zemgule, tu labai gerai įvertink, ką perki. Sumokėsi 14 000 už plastiko gabalą... Aš savo senutę mašiną kai pardavinėjau, ją nupirko moteris iš Plungės, kuri mezga daug. Sakė, turėjo naują, prabangią, bet tiek greitai susidrožė, kad nusprendė geriau Brotherį normalų įsigyti - na praktiškai neužmušami jie. Dėl remonto - bent jau Lietuvoj tai technikos taisyklose apsiima jas tvarkyti. Mano buvo ir perdegus, ir užtrumpinta-nieko, veikia kaip bitė
O jei bijai elektroninio gedimo-pirk perfokortinę. Nėra ten kam gesti, nebent apdaužysi, sulankstysi ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.
tai va kad as ne lt gyvenu cia tik silver reed tvarko, del to apie ja mastau, bet nebezinau ka daryt nes ten su programa biski beda nes mano kompas naujas tai naujam kompui kainuoja 3000lt truputi gaila tik uz programa tiek moket