Mamyte uogyte, puikūs rūbai, idėjos ir jų pateikimas. Jūsų modelis, kuris vilki jūsų kurtus drabužius, tobulas Nuoširdžiai žaviuosi.
grazus darbeliai
kaip bolero fainai megztas aprasyma prasom ,nes dabar su vienu kankinuosi... sake dvi savaites o pasirodo tik viena turejau tai forsuoju biski
kaip bolero fainai megztas aprasyma prasom ,nes dabar su vienu kankinuosi... sake dvi savaites o pasirodo tik viena turejau tai forsuoju biski
QUOTE(akirera @ 2012 08 01, 08:28)
"Faini" mezginiukai. Labai patiko bolero su tom klostem .
Ačiū, merginos
Aprašyti sunku, geriau duosiu scemą.
scema,
o čia klostės iš arčiau
Radau kažkur pas rusaites, todėl rusiškai parašyta. Mezgiau iš 100 proc. medvilnės, 2 gijų, 4 tankiu. Man tie visi išmatavimai tiko, savininkė lieknutė. Ir scemoje rankovytės trumpos, o aš dariau 3/4 ir siauresnes. jei kas nors neaišku, klauskite
Aprašyti sunku, geriau duosiu scemą.
scema,
o čia klostės iš arčiau
Radau kažkur pas rusaites, todėl rusiškai parašyta. Mezgiau iš 100 proc. medvilnės, 2 gijų, 4 tankiu. Man tie visi išmatavimai tiko, savininkė lieknutė. Ir scemoje rankovytės trumpos, o aš dariau 3/4 ir siauresnes. jei kas nors neaišku, klauskite
Sveikos o jus visos mezgat su perfokortelinėm masinom ar jos skiriasi nuo kompiuterizuotu?
labai norejau kimpiuterizuotos bet ten beda su programa jos ne su sisais vindausias ji veikia
labai norejau kimpiuterizuotos bet ten beda su programa jos ne su sisais vindausias ji veikia
QUOTE(Zemgulė @ 2012 08 03, 13:35)
Sveikos o jus visos mezgat su perfokortelinėm masinom ar jos skiriasi nuo kompiuterizuotu?
pas mane perfokortine masina ir esu labai patenkinta
QUOTE(Zemgulė @ 2012 08 03, 12:35)
Nezinau kaip ten su perfokortelinem mashinom, bet visos elektronines masinos jau savo atmintyje turi begalo daug rastu, tiek kiaurarasciu tiek zakardu, ju pakankamai daug ir galima visaip su jais suzaiist bemezgant, pasitelkus fantazija, o kompiuteris su programa reikalingas butu nebent noretum kad ant megztuko pilvo savo nuotrauka issimegzt.
Perkant masina pirma pati sau gerai issiaikink kam ji tau bus reikalinga ir ka su ja megsi ir tada pagal savo kriterijus rinkis, kam pirkti brangu daigta jei net puses jos galimybiu tu nepanaudosi ir tau net nereikes....
Sveikos, mergaitės Jaučiu, pamiršot, kas aš tokia, kaip atrodau ir ką veikiu Visai nebemezgu, vis pažiūriu liūdnai į mašinytę ir kimbu į kitus darbus... na, nieko, ateis šventė ir į mano kiemą - kai para padvigubės
O kol kas tik noriu pagirti visas, šaunuolės, gražūs darbeliai
Zemgule, tu labai gerai įvertink, ką perki. Sumokėsi 14 000 už plastiko gabalą... Aš savo senutę mašiną kai pardavinėjau, ją nupirko moteris iš Plungės, kuri mezga daug. Sakė, turėjo naują, prabangią, bet tiek greitai susidrožė, kad nusprendė geriau Brotherį normalų įsigyti - na praktiškai neužmušami jie. Dėl remonto - bent jau Lietuvoj tai technikos taisyklose apsiima jas tvarkyti. Mano buvo ir perdegus, ir užtrumpinta-nieko, veikia kaip bitė O jei bijai elektroninio gedimo-pirk perfokortinę. Nėra ten kam gesti, nebent apdaužysi, sulankstysi ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.
O kol kas tik noriu pagirti visas, šaunuolės, gražūs darbeliai
Zemgule, tu labai gerai įvertink, ką perki. Sumokėsi 14 000 už plastiko gabalą... Aš savo senutę mašiną kai pardavinėjau, ją nupirko moteris iš Plungės, kuri mezga daug. Sakė, turėjo naują, prabangią, bet tiek greitai susidrožė, kad nusprendė geriau Brotherį normalų įsigyti - na praktiškai neužmušami jie. Dėl remonto - bent jau Lietuvoj tai technikos taisyklose apsiima jas tvarkyti. Mano buvo ir perdegus, ir užtrumpinta-nieko, veikia kaip bitė O jei bijai elektroninio gedimo-pirk perfokortinę. Nėra ten kam gesti, nebent apdaužysi, sulankstysi ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.