Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Mamyte uogyte, puikūs rūbai, idėjos ir jų pateikimas. Jūsų modelis, kuris vilki jūsų kurtus drabužius, tobulas smile.gif Nuoširdžiai žaviuosi.
Atsakyti
Laba diena, Mamyte uogyte, tavo darbai nuostabūs, o jau jų pateikimas tai išvis thumbup.gif

man nusinarpliojo tokia vasarinė suknelė su bolero

čia

[photo id=sbkwbsrwwsqgwgqxwqrtrwwfkfrfb type=vi style=1 align=no link=photo]

bolero

suknelė
Atsakyti
grazus darbeliai thumbup.gif

kaip bolero fainai megztas bigsmile.gif aprasyma prasom ,nes dabar su vienu kankinuosi... sake dvi savaites o pasirodo tik viena turejau tai forsuoju biski doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 08 01, 08:28)

"Faini" mezginiukai. Labai patiko bolero su tom klostem thumbup.gif .
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Aprašyti sunku, geriau duosiu scemą.
scema,

o čia klostės iš arčiau

Radau kažkur pas rusaites, todėl rusiškai parašyta. Mezgiau iš 100 proc. medvilnės, 2 gijų, 4 tankiu. Man tie visi išmatavimai tiko, savininkė lieknutė. Ir scemoje rankovytės trumpos, o aš dariau 3/4 ir siauresnes. jei kas nors neaišku, klauskite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 01 rugpjūčio 2012 - 15:54
Jusu darbeliai nuostabus
wub.gif

As irgi noriu pasigirti savo nesenai iskeptais kombinzomais maziems angeliukams user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Sveikos o jus visos mezgat su perfokortelinėm masinom ar jos skiriasi nuo kompiuterizuotu?
labai norejau kimpiuterizuotos bet ten beda su programa jos ne su sisais vindausias ji veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2012 08 03, 13:35)
Sveikos o jus visos mezgat su perfokortelinėm masinom ar jos skiriasi nuo kompiuterizuotu?
labai norejau kimpiuterizuotos bet ten beda su programa jos ne su sisais vindausias ji veikia  doh.gif

pas mane perfokortine masina ir esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2012 08 03, 12:35)
labai norejau kimpiuterizuotos bet ten beda su programa jos ne su sisais vindausias ji veikia  doh.gif

Nezinau kaip ten su perfokortelinem mashinom, bet visos elektronines masinos jau savo atmintyje turi begalo daug rastu, tiek kiaurarasciu tiek zakardu, ju pakankamai daug ir galima visaip su jais suzaiist bemezgant, pasitelkus fantazija, o kompiuteris su programa reikalingas butu nebent noretum kad ant megztuko pilvo savo nuotrauka issimegzt.
Perkant masina pirma pati sau gerai issiaikink kam ji tau bus reikalinga ir ka su ja megsi ir tada pagal savo kriterijus rinkis, kam pirkti brangu daigta jei net puses jos galimybiu tu nepanaudosi ir tau net nereikes....
Atsakyti
Gal kas turite nereikalingas kiaurarasciu perfokortas BROTHER mezgimo masinai

Siulykite i AZ
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Jaučiu, pamiršot, kas aš tokia, kaip atrodau ir ką veikiu doh.gif Visai nebemezgu, vis pažiūriu liūdnai į mašinytę ir kimbu į kitus darbus... na, nieko, ateis šventė ir į mano kiemą - kai para padvigubės biggrin.gif

O kol kas tik noriu pagirti visas, šaunuolės, gražūs darbeliai wub.gif

Zemgule, tu labai gerai įvertink, ką perki. Sumokėsi 14 000 už plastiko gabalą... Aš savo senutę mašiną kai pardavinėjau, ją nupirko moteris iš Plungės, kuri mezga daug. Sakė, turėjo naują, prabangią, bet tiek greitai susidrožė, kad nusprendė geriau Brotherį normalų įsigyti - na praktiškai neužmušami jie. Dėl remonto - bent jau Lietuvoj tai technikos taisyklose apsiima jas tvarkyti. Mano buvo ir perdegus, ir užtrumpinta-nieko, veikia kaip bitė biggrin.gif O jei bijai elektroninio gedimo-pirk perfokortinę. Nėra ten kam gesti, nebent apdaužysi, sulankstysi ar diržas truks. Pirmais atvejais plaktukas padės, antruoju - bet koks nagingesnis vyriškis pakeis tau tą diržą.
Atsakyti
Merisier - nepamiršome 4u.gif , yra ir daugiau pradingėlių. Ech, kad taip visiem para padvigubėtų...
Orai jau po truputį verčia prisiminti mašiniuką.

Akirera, labai daili jūsų kombinacija:)
Atsakyti