Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

ko čia šiurpintis? smile.gif Nu gi gražu tos kaukolės , o svarbiausia kad jos patinka vaikams
Atsakyti
Na pagaliau, o tai jau žadėjau siūlyt temos pavadinimą keist į Mezgančių mašina pasiplepėjimai.
Freke, man tai nešiurpu, patinka visokie neformatai. Gražios kepurytės 4u.gif , tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo g.gif
Akirera, tiesiog išsakei mano mintis. Reikia parodyt, kad ir kas gaunasi. Ir iš gerų pvz., ir iš klaidų mokomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 11 29, 10:40)

Freke, man tai nešiurpu, patinka visokie neformatai. Gražios kepurytės  4u.gif , tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo  g.gif

kaku daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale kol nepasakei net nepagalvojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grazus kepuriukai, o apdaila cia rankom ar taip ir masinos moka bigsmile.gif oi pasiguosiu su savo paieskom del masinos. Su tokia vista brite susiduriau, pardavinejo iskart, tik patiems pasiimti reikia. Susiradau drauga, jau viska suderinau, bet pries perkant parasiau jai laiska jog pasiims mano draugas nu ir ka gaunu ats " sorry, no". Uzklausiu kodel, jos ats "no". Nu kaip sunervino, jokio paaiskinimo nieko sad.gif nieko, isaus is mano diena 4u.gif
QUOTE(darbeja @ 2012 11 29, 10:40)
tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
apdaila vaseliu. apneriu gal 5 eilutes. tada pailgeja mistiskai kepure biggrin.gif biggrin.gif nes vos ne vos denge ausis o va nuo tu keliu eiliu zemo stulpelio pats vaizdas grazesnis.
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 29, 11:14)
Grazus kepuriukai, o apdaila cia rankom ar taip ir masinos moka bigsmile.gif  oi pasiguosiu su savo paieskom del masinos. Su tokia vista brite susiduriau, pardavinejo iskart, tik patiems pasiimti reikia. Susiradau drauga, jau viska suderinau, bet pries perkant parasiau jai laiska jog pasiims mano draugas nu ir ka gaunu ats " sorry, no". Uzklausiu kodel, jos ats "no". Nu kaip sunervino, jokio paaiskinimo nieko sad.gif nieko, isaus is mano diena  4u.gif

lotuliukas.gif

Aš ir laimėjau iš UK, tik nieko neklausinėjau, parašiau, kad atvažiuos kurjeris paimti ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 11 29, 11:42)
kaku daro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ale kol nepasakei net nepagalvojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu tikrai kazka leidzia is to galo lotuliukas.gif Kazkoki Kaledini ariomata wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti