ko čia šiurpintis? Nu gi gražu tos kaukolės , o svarbiausia kad jos patinka vaikams
Na pagaliau, o tai jau žadėjau siūlyt temos pavadinimą keist į Mezgančių mašina pasiplepėjimai.
Freke, man tai nešiurpu, patinka visokie neformatai. Gražios kepurytės , tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo
Akirera, tiesiog išsakei mano mintis. Reikia parodyt, kad ir kas gaunasi. Ir iš gerų pvz., ir iš klaidų mokomės
Freke, man tai nešiurpu, patinka visokie neformatai. Gražios kepurytės , tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo
Akirera, tiesiog išsakei mano mintis. Reikia parodyt, kad ir kas gaunasi. Ir iš gerų pvz., ir iš klaidų mokomės
QUOTE(darbeja @ 2012 11 29, 10:40)
kaku daro ale kol nepasakei net nepagalvojau
Grazus kepuriukai, o apdaila cia rankom ar taip ir masinos moka oi pasiguosiu su savo paieskom del masinos. Su tokia vista brite susiduriau, pardavinejo iskart, tik patiems pasiimti reikia. Susiradau drauga, jau viska suderinau, bet pries perkant parasiau jai laiska jog pasiims mano draugas nu ir ka gaunu ats " sorry, no". Uzklausiu kodel, jos ats "no". Nu kaip sunervino, jokio paaiskinimo nieko nieko, isaus is mano diena
QUOTE(darbeja @ 2012 11 29, 10:40)
tik aš briedžių kortą kiek patobulinčiau, nes man tie taškiukai tik po uodega kiek keistai atrodo
apdaila vaseliu. apneriu gal 5 eilutes. tada pailgeja mistiskai kepure nes vos ne vos denge ausis o va nuo tu keliu eiliu zemo stulpelio pats vaizdas grazesnis.
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 29, 11:14)
Grazus kepuriukai, o apdaila cia rankom ar taip ir masinos moka oi pasiguosiu su savo paieskom del masinos. Su tokia vista brite susiduriau, pardavinejo iskart, tik patiems pasiimti reikia. Susiradau drauga, jau viska suderinau, bet pries perkant parasiau jai laiska jog pasiims mano draugas nu ir ka gaunu ats " sorry, no". Uzklausiu kodel, jos ats "no". Nu kaip sunervino, jokio paaiskinimo nieko nieko, isaus is mano diena
Aš ir laimėjau iš UK, tik nieko neklausinėjau, parašiau, kad atvažiuos kurjeris paimti ir viskas
QUOTE(Freke @ 2012 11 29, 11:42)
Nu tikrai kazka leidzia is to galo Kazkoki Kaledini ariomata