Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aciu mamytes 4u.gif

Taip linas toks jau yra ne elastingas, aptemtas daiktas issitampo. As tiesiog bandau isnaudoti kitas sio siuliuko savybes, lengvumas, stangrumas, azuriskumas, todel man jis ir patinka mirksiukas.gif . Nesiojau tokia bliuskele, isploviau rankom, islyginau ir kaip nauja, truputi minkstesne. Malonus daiktas ant kuno.

Stai dar vienas kurinelis is tu paciu siuliuku.

user posted image

user posted image

Cia tiesiog paprasciausias staciakampis 160 akiu 600eiliu megzta 3 tankumu. rastas tas pats 3megztos 2 praleistos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 19 liepos 2012 - 13:47
Stai dar vienas kurinelis is tu paciu siuliuku.

Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip paprasta ir nuostabu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Apačia paprastu zizgzagu apsiūta?
Atsakyti
Sveikos nusprendziau isigyti mezgimo masina kolkas labiausiai patikus yra si gal kuri ja turite ir galite parasyti atsiliepimus apie ja?
http://www.mezgimoma...s.lt/page10.php
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2012 07 22, 15:02)
Sveikos nusprendziau isigyti mezgimo masina kolkas labiausiai patikus yra si gal kuri ja turite ir galite parasyti atsiliepimus apie ja?

as irgi kai galvojau isigyti masina, pirmiausia apsistojau ties sita, bet susisiekus su pardaveju kaina pradejo kilti akimirksniu, nes sita kaina tik mezgimo masinos be priedu! Del to nusprendziau galiausia pirkti padeveta! Jei neturi patirties su mezgimo masina irgi rekomenduociau taip pat padaryti, cia kelios merginos pardavinejo mezgimo masinas, gali uzklausti
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2012 07 22, 13:02)

Jei biudzetas leidzia, kodel gi ne. Prie sitos masinos programine yranga labai brangi(tik programa)+kompiuteris(jei neturite), o antra adatine kainuoja beveik tiek pat kiek ir pati mezgimo masina. Tai viskas kas butiniausia sudejus bijau kad kainuos daugiau nei 10 tukstanciu.
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 07 22, 13:04)
as irgi kai galvojau isigyti masina, pirmiausia apsistojau ties sita, bet susisiekus su pardaveju kaina pradejo kilti akimirksniu, nes sita kaina tik mezgimo masinos be priedu! Del to nusprendziau galiausia pirkti padeveta! Jei neturi patirties su mezgimo masina irgi rekomenduociau taip pat padaryti, cia kelios merginos pardavinejo mezgimo masinas, gali uzklausti

padevetos nenoriu nes as ne lt gyvenu tai jai sudedus paskui nebus kur taisyt, o sios ymonese servisa ir norvegijoj atlieka

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 07 22, 13:11)
Jei biudzetas leidzia, kodel gi ne.  Prie sitos masinos programine yranga labai brangi(tik programa)+kompiuteris(jei neturite), o antra adatine kainuoja beveik tiek pat kiek ir pati mezgimo masina. Tai viskas kas butiniausia sudejus bijau kad kainuos daugiau nei 10 tukstanciu.

jo del kainos tu teisi mandziau vakar pasiskaiciuot tai kazkur apie 14000lt gaunas su viskuo
Atsakyti
o kam tau ta masina, jei rankom gamini greit ir leidi papigiam? neatsipirks niekad tau jinai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 07 22, 15:08)
o kam tau ta masina, jei rankom gamini greit ir leidi papigiam? neatsipirks niekad tau jinai. ax.gif

jai neatsipirktu nepirkciau smile.gif nebespeju tiek rankom numegzt kiek uzsakymu turiu, o beto ruosiuosi kiekviena savaitgali turistiniam mieste perekiauti, viena lietuve pasiule nes gana gerai apsimoka nors ji prekiauja tik labai paprastasi mezginiais bet gana gerai uzsidirba
Atsakyti
Atleiskit jei jau nusibodi mano paprastuciai mezginiai.

Rodau dar pora.

user posted image

user posted image

Spalvotas megztas vis tuo paciu rastu( 3ismegztos akys 2 praleistos) trikampiais suformuotais neismegztom eilem.

O raudonas tai ilgas salis su viena rankove.

Darbeja, krasteliai tai storas vilnonis siulas prisiutas zigzagu.
Atsakyti
[quote=Mamytė uogytė,2012 07 23, 12:35]

Mamyte uogyte,
bent man tai nenusibodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai kursi savo fanų grupę, pretenduoju į pirmą šimtuką biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Tikrai labai paprastuciai mezginiai, bet efektas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=darbeja,2012 07 23, 14:40]
[quote=Mamytė uogytė,2012 07 23, 12:35]

Mamyte uogyte,
bent man tai nenusibodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai kursi savo fanų grupę, pretenduoju į pirmą šimtuką biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Tikrai labai paprastuciai mezginiai, bet efektas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai darbai nerealus, super wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Darbeja, l-u-x aciu merginos 4u.gif . nezinau ar cia tie darbeliai verti pagyru. ax.gif

QUOTE(darbeja @ 2012 07 23, 14:40)
Kai kursi savo fanų grupę, pretenduoju į pirmą šimtuką  biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Mano fanu grupe Cia
Atsakyti