Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

[quote=assia33,2012 11 28, 21:08]
Laba diena, norejau patarimo, aisku, jau gali buti ir velu, tai tada nuomone pasakykit. Nagi uzsimaniau mezgimo masinos, tai nusipirkau, o dabar galvoju, ar nebus s cia, ir ji mezga tik gerom, blogom, ar dar kaip, jetau, nesu gyvenime maciusi kaip ji veikia, nieko nezinau, bet labai tikiuosi ismokti

Mezgimo mašina gera, perfokortinė, bet deja, tik viena adatinė. Bet jei jau nupirktsit, nusimint neverta. Negalėsit megzt standartiniu stulpeliu, bet yra visokių kitokių išeičių. Šiaip mano patarimas būtų geriau pirkt visą komplektą su abiem adatinėm iš karto.
Atsakyti
o tai gal galima kaip nors ta antra adatine dasipirkti, ar kaip, cia jau nebeimanoma, gaila, kad anksciau nepagalvojau pas jus ilysti nuomones pasiklausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo assia33: 28 lapkričio 2012 - 20:21
permeciau temute, jetau kokius jus grozius numezgate, grazu ir pavydu ziureti, saunuoles! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(assia33 @ 2012 11 28, 21:20)
o tai gal galima kaip nors ta antra adatine dasipirkti, ar kaip, cia jau nebeimanoma, gaila, kad anksciau nepagalvojau pas jus ilysti nuomones pasiklausti

As tai patarciau neskubeti, kai jau pramoksite ir matysite, kad norisi gilintis toliau, tuomet nusipirksite ir ta papildoma adatine. As va pirkau komplekta iskart, bet tos adatines net nebuvau pasistaciusi, taip ir guli dezeje, nes dar daug ko reikia ismokti ir vien masina megzti.

Bet jei megstat issukius, tai kodel nepradeti is kart su abiem, kaip kazkas jau ta padare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 11 28, 23:09)
As tai patarciau neskubeti, kai jau pramoksite ir matysite, kad norisi gilintis toliau, tuomet nusipirksite ir ta papildoma adatine. As va pirkau komplekta iskart, bet tos adatines net nebuvau pasistaciusi, taip ir guli dezeje, nes dar daug ko reikia ismokti ir vien masina megzti.

Bet jei megstat issukius, tai kodel nepradeti is kart su abiem, kaip kazkas jau ta padare  mirksiukas.gif

aciu uz paaiskinimus mergaites, nereikia dabar man tada tos adatines, pirmoje eileje reikia is vis susipazinti su masina, gal nieko man nesigaus ir nesusidraugausiu as su ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 11 28, 23:09)

Bet jei megstat issukius, tai kodel nepradeti is kart su abiem, kaip kazkas jau ta padare  mirksiukas.gif

Kiek žmonių, tiek ir nuomonių drinks_cheers.gif , bet aš antrą adatinę užsikabinau gal po dviejų savaičių, nors kai pirkau mašiną, neturėjau žalio supratimo kaip ir ką su ja daryti. Iki to buvau naudojusi tik virbalus, vašelį ir kt. rankinio darbo įrankius. Aišku, kad galima nusipirkt vėliau, bet parvežimo, siuntimo kaina išauga, o ji sudaro didelę pirkinio dalį... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 28 lapkričio 2012 - 22:50
QUOTE(darbeja @ 2012 11 28, 23:34)
Kiek žmonių, tiek ir nuomonių  drinks_cheers.gif , bet aš antrą adatinę užsikabinau gal po dviejų savaičių, nors kai pirkau mašiną, neturėjau žalio supratimo kaip ir ką su ja daryti. Iki to buvau naudojusi tik virbalus, vašelį ir kt. rankinio darbo įrankius.  Aišku, kad galima nusipirkt vėliau, bet parvežimo, siuntimo kaina išauga, o ji  sudaro didelę pirkinio dalį...  doh.gif

zinokit, as net nezinau kaip ta adatine vadinasi, ir is vis, ko prie tos masinos dar gali reiketi, as nusipirkciau, bet neturiu zalio supratimo, nei pavadinimo anglu kalba nezinau, o del siuntimo, tai nieko tokio, pati gyvenu uk, tai pirkti per ebay man ne beda.
Dar klausimukas, kokio storumo siulai tai masinai tinka?
Papildyta:
gal ji riberis vadinasi?, o jei ne, tai kas jis toks? atsiprasau su savo klausimais, bet baisiai idomu
Atsakyti
QUOTE(assia33 @ 2012 11 29, 00:05)
zinokit, as net nezinau kaip ta adatine vadinasi, ir is vis, ko prie tos masinos dar gali reiketi, as nusipirkciau, bet neturiu zalio supratimo, nei pavadinimo anglu kalba nezinau, o del siuntimo, tai nieko tokio, pati gyvenu uk, tai pirkti per ebay man ne beda.
Dar klausimukas, kokio storumo siulai tai masinai tinka?
Papildyta:
gal ji riberis vadinasi?, o jei ne, tai kas jis toks? atsiprasau su savo klausimais, bet baisiai idomu

Taip, papildoma adatine yra ribberis.

Tos masinos, kuriu tarpeliai tarp adatu yra 4,5 mm mezga su plonais ir vidutiniais siulais mirksiukas.gif . Viskas gerai, klauskit ko reikia, as nesu patyrusi toje srityje, bet ka zinosiu, pasakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(assia33 @ 2012 11 28, 20:08)
Laba diena, norejau patarimo..

Taip, čia kai kam... Saviškę pirkau iškart su riberiu, man be riberio daug vargo būtų ir be jo neįsivaizduoju savo mezginių, man būtų gerokai sudėtingiau ir ilgiau trukčiau. Bet pagrindiniam mezgimui uženka ir vienos adatinės.
Siūlai 5-os klasės mezgimo mašinai geriau ne storesni nei 400m/100g.
Atsakyti
as pirkau ne is ebay. bet. pirkausi su abiem adatinem, nes taip pardavinejo smile.gif o ir pasodino pamokino kaip ka daryt. rastus atnaras na viska. aisku puses neprisiminiau namo gryzusi bet knygu pagalba ir lauzomu adatu saskaita isejo megzti ir toliau mokintis. bet vel gi jei jau pirkti tai abi adatines. maza kada ko prisireiks.

beje o kodel per ebay jei Anglijoj gyvenat? gal kokiuose carbut`uose pasiziuret? ten esu girdejus neblogu lobiu buna....

o as mezgu. bet nerodysiu biggrin.gif biggrin.gif nes kai kam alergija nuo briedziu kai kam nuo kaukoliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kam umint ligas ania? lotuliukas.gif
Atsakyti
Freke, greitai į studiją savo mezginį. Koks skirtumas, kam kokia alergija? Svarbu tau pačiai mielas tavo kūrinys. O mums bet kokiu atveju smalsu, ką ir kaip mezga kolegės mirksiukas.gif
Atsakyti
nu gerai bet nesisiurpinam ir nesialerginam biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
merino gold spalvos juoda ir smelyne

user posted image
alvitos 100% merino vilna spalvos sokolaine tamsi tamsi ir svelni sviesi ax.gif

dar viena uzbaigineju ir sarafana reik uzbaigti. na dar yra darbeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 29 lapkričio 2012 - 10:12