Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(vince0405 @ 2012 11 21, 17:45)

O dėl apdailos, tai profės mane akmenimis užmėtys  biggrin.gif

Taigi darai vos ne pagal vadovėlį thumbup.gif thumbup.gif

Mano studijos prisikalbinti riberį - tęsiamos biggrin.gif
Viršutinė karieta nebekliūva už adatų.
Bet apatine - nebeprisikabina blink.gif blink.gif

Skaitydama viską apie mezgimo mašinas, atradau, kaip patikrinti ar geras atstumas tarp adatinių. Reikia kišti į tarpą dekerį.Ir jei telpa - atstumas geras bigsmile.gif

Na, pas mano mašiniuką tarpas geras. O kodėl nebeprisikabina antroji karieta, reik toliau ieškot atsakymo doh.gif

Kad nebūtų tušti plepalai - vaizdo kampytis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Ristina,2012 11 22, 12:14]

Kad nebūtų tušti plepalai - vaizdo kampytis blush2.gif

Ristina, kaip stilinga thumbup.gif . Kaip suprantu, čia sarafanas, nes rankovyčių nematyt. Kišenės thumbup.gif . Tik gaila, kad viršaus nematyt. Įdomu būtų aprašymą pamatyti, čia lyg talijos vietoje siaurinta ne iš kraštų, o per vidurį g.gif
Linkiu susidraugauti su riberiu ir toliau rodyti grožius mirksiukas.gif
P.S. Kokia figūrytė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 22 lapkričio 2012 - 13:20
QUOTE(karosimi @ 2012 11 22, 10:45)
Oi turiu beda kaip jus randat iseiti tokioj situacijoje. paprase numegsti tunika nuo liemens, kad i virsu truputeli  platetu zmogus toks stambesnis ir is duotu siulu per visa nevutes ploti gaunasi tik 70cm. o man reikia placiau suku galva kaip cia dabar daryti doh.gif

Kažin kokio modeliuko nori jūsų užsakovė, jei priekyje užsegama tunika, galima mėgint koreguot iškarpą, šonines siūles perstumiant truputėlį nugaron, ir megzt dvi dalis priekio platesnes.Ar mėgint nugaroj ir priekyje dvi detales kaip nors originaliai sujungt, arba megzt nuo šono ( skersai ar kaip čia pasakyt), tada jau plotis gali būt begalinis...Va radau internete rusaičių forume iš trijų dalių priekis ir nugara ...aišku į rankovės čia nežiūrim...

user posted image
Daugiau nebesugalvoju ką patart...

Ristina, mezginukas thumbup.gif ir kišenės, ir siaurinimas... Gal priminsit ,kokia pas jus mašina...
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 11 22, 13:16)
Ristina, kaip stilinga  thumbup.gif . Kaip suprantu, čia sarafanas, nes rankovyčių nematyt. Kišenės  thumbup.gif . Tik gaila, kad viršaus nematyt. Įdomu būtų aprašymą pamatyti, čia lyg talijos vietoje siaurinta ne iš kraštų, o per vidurį  g.gif
Linkiu susidraugauti su riberiu ir toliau rodyti grožius  mirksiukas.gif
P.S. Kokia figūrytė  doh.gif

Po kol kas sarafanas, bet dar mąstau, ką su tuo viršum daryti rolleyes.gif nes siūlų gana mažokokai likę.

Siaurinta/platinta su garter bar (žiūrint, kuria kryptim megzta). Bet galima ir su dekeriu kilnojant.
Šiuo atveju mezgiau nuo pažastų žemyn, tai platinau. Kišenė primegzta smile.gif o paskui nuo pažąstų surinkau akis ir užbaigiau megzdama viršun.

mano Brolis kh891 biggrin.gif su kr850.
Atsakyti
Seniai buvau prisižadėjusi parodyti moherinukę, kai numegsiu, bet aš taip ilgai su ja užtrukau doh.gif . Tiksliau neturėjau laiko megzti, tai užsivilkino. Rodausi.
Čia su pasuknele, kad raštas geriau matytųsi.

Čia

O čia be pasuknelės

Čia

Paskutiniu metu kažkaip nemoku įkelti foto iš fotki, niekaip nesigauna g.gif
Papildyta:
Na, bandau įkelti foto
Čia su pasuknele

user posted image

Valiooo, gavosi, o čia ant nuogos manekenės blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazi mocherinuke wub.gif gaila as tokiu ant saves neisivaizduoju, ne mano figurelei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 11 23, 10:22)
Seniai buvau prisižadėjusi parodyti moherinukę, kai numegsiu..

Gražu bigsmile.gif
bet man po kol kas tai yra aukštasis pilotažas biggrin.gif doh.gif noriu labai tokios, bet kažin ar kada pavyks unsure.gif

O moherinės suknelės tinka ir putlesnio kailiuko turėtojoms mirksiukas.gif tik platinti reikia ne liemens strityje, o nuo klubų .
Išbandyta, ant gerokai prabangių figūrų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,

as del stuburo skausmu tenka atsisveikinti su savo mezgimo masina brother ;( labai myleta ir priziureta! Pirkau is vienos musu nares! Bet kadangi daktarai man pasake negaliu daugiau negu penkias minutes per diena prie jos sedeti, tai nusprendziau, kad negalima jos palikti be darbo!

Jei kas susidomes, rasykite i az ir pateiksiu daugiau info

Atsakyti
Padariau išvadą, kad pastaruoju metu tinkamų siūlų paieškoms skiriu vos ne tiek pat siūlų kiek ir mezgimui doh.gif ir nusprendžiau, kad atsibodo. Norėtųsi susirasti tinkamos kokybės (už tinkamą kainą) ir skirti visą laiką mezgimui. Gal galite pasidalinti patirtimi kur paprastai perkate siūlus mezgimui?

Kiek suprantu kai kurios mezgame iš Vernito siūlų. Dar nesu jų čiupinėjusi. Radau tokią nuorodėlę (apačioje). Bet susimasčiau ar būna Vernito merino vilnos? Bet kokiu atveju gal žinote kur rasti Vernito siūlų Vilniuje?

http://www.devyniosg...a...rt&Itemid=1
Atsakyti
Yra Vernito merino vilna. Bet ji kandanti ax.gif nepalyginsi su tom itališkom merino vilnom rolleyes.gif

Pirkau vaikui megzt, bet taip ir liko nepanaudoti doh.gif nes šiurkštoki.
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2012 11 21, 14:45)
Mėginsiu įkelti nuotraukas:

Megzta su Neva, adatėlės stumdytos rankom ...

Grazu silta miela ir jauku wub.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 11 22, 11:14)

Kad nebūtų tušti plepalai - vaizdo kampytis  blush2.gif

Vaizdas kampycio thumbup.gif thumbup.gif , o kada bus galima pamtyti ne tik kampyti ax.gif

QUOTE(akirera @ 2012 11 23, 10:22)
Seniai buvau prisižadėjusi parodyti moherinukę, kai numegsiu, bet aš taip ilgai su ja užtrukau  doh.gif . Tiksliau neturėjau laiko megzti, tai užsivilkino. Rodausi.
Čia su pasuknele, kad raštas geriau matytųsi.

grazu wub.gif , kiap ir visi kiti jusu darbai.

Ar kuri esate ciupinejusi toki dalyka mezgimo aparata? http://photo.qip.ru/...inap/150303283/
Sioje temoje http://www.supermama...?...6301&st=312 Rugiaveideee siuo aparatu numege snudus-salius. Labai fainai trodo, tai pagalvojau ar imanoma toki rasta (lyg ir anglisku vadinamas) isgauti mezgant mezgimo masina?
Atsakyti
Succes, ir aš pirmą kartą tokį dalyką mačiau, ir mane labiau nei mezginys jis sudomino mirksiukas.gif Nežinau kaip su riberiu, o vienpusės, manau , tokio nenumegztų, net perrenkant kas antrą-trečią akį rankom g.gif
O aš tik kelias poras kojinių anūkams šį prasidėjusį mezgimo sezoną dar tenumezgiau blush2.gif Su Neva1 ax.gif
user posted image
Atsakyti