Tuck`u geroji puse yra standartine blogoji. todel sakyt kad mezginio blogoji puse negalima, ten butent rastas ir deliojas toje pusej kur blogos akys
Gal zinot, kiek siulu reiktu S dydzio tunikai su rankovem iki alkuniu siulai 100 gr 1500mt megziu masina is 2-ju siulu+siuvimo siulas?
Mamytes gal jus zinot, mezgat mezgimo masinom tai gal ir is tokiu plonu mezgat? Klausiau jau kelis kartus siulu temoj tai nieks nieko man nesake
QUOTE(Ristina @ 2012 11 15, 14:10)
Patinka man sis rastas, nes abi jo puses galima naudoti kaip gerasias , tik adateliu stumdymo nemazai, bet kuo toliau tuo labiau man jas patinka stumdyti
Pabandziau meginuka megzti su triju spalvu siulais, viskas gavosi, o kol nepabandziau tai kazkokia mistika atrode.
kristinkag, padeti niekuo negaliu nesusigaudau ir as siulu kiekiuose mezgant rubus.
nerado man darbejos darbeliu
jau rodo
baktusai jegovi del tunikos nzn, gal foto neatsleidzia tikrojo grozio
jau rodo
baktusai jegovi del tunikos nzn, gal foto neatsleidzia tikrojo grozio
o as susigalvojau, kad noriu paprastucio, laisvai krintancio, dvieju spalvu juostytem megztinuko. uzsipirkau alpaku - tamsiai melynu 4 matkus ir raudonu 3 matkus, melynu daugiau, nes apdaila melyna bus.
ir siandien nuo pat ryto (tiksliau jau vakar) kibau i darba. susisukau siulus i babinkes, pamezginejau keleta meginuku - marginau platesnem, siauresnem ir labai placiom ir labai siaurom juostom ir galu gale nusprendziau, kad plona raudona ir platnesne melyna bus graziausia.
na numezgiau viena rankove, tada kita (as visada pradedu nuo rankoviu, jeigu mezginys su rankovem), tada pradejau nugara. visai smagiai einasi, net panasu, kad per diena sukurpsiu, jau pradejau planuot, ka prie jo apsivilksiu ir nagai raudonai jau padazyti. bet stai mezgu nugara, jau lyg ir i pabaiga ir ziuriu man kazkaip melynu siulu shpule labai apmazejus tokia. taip sedziu ir spoksau ir nesuprantu, gi pirkau siulu per akis turetu uztekt, net ieskot pradejau daugiau melynu matku, o tada blynz toks BLONDINISKAS eureka! momentas - juk platesnei melynai juostai 3x daugiau siulo susinaudojo, negu raudonai uzbaigiau nugara, o kartu ir siula ir labai viliuosi, kad rytoj vietinej parduotuvelej rasiu tu melynu alpaku ir galesiu uzbaigt ta mezgala.
ir siandien nuo pat ryto (tiksliau jau vakar) kibau i darba. susisukau siulus i babinkes, pamezginejau keleta meginuku - marginau platesnem, siauresnem ir labai placiom ir labai siaurom juostom ir galu gale nusprendziau, kad plona raudona ir platnesne melyna bus graziausia.
na numezgiau viena rankove, tada kita (as visada pradedu nuo rankoviu, jeigu mezginys su rankovem), tada pradejau nugara. visai smagiai einasi, net panasu, kad per diena sukurpsiu, jau pradejau planuot, ka prie jo apsivilksiu ir nagai raudonai jau padazyti. bet stai mezgu nugara, jau lyg ir i pabaiga ir ziuriu man kazkaip melynu siulu shpule labai apmazejus tokia. taip sedziu ir spoksau ir nesuprantu, gi pirkau siulu per akis turetu uztekt, net ieskot pradejau daugiau melynu matku, o tada blynz toks BLONDINISKAS eureka! momentas - juk platesnei melynai juostai 3x daugiau siulo susinaudojo, negu raudonai uzbaigiau nugara, o kartu ir siula ir labai viliuosi, kad rytoj vietinej parduotuvelej rasiu tu melynu alpaku ir galesiu uzbaigt ta mezgala.
oi Jautiena, kokia nemaloni situacija as irgi nusipirkau siulu anytai saliui megzti, jau sunaudojau viena matkiuka ir ziuriu, jog greiciausiai turimu neuzteks
Darbeja, tunika šarmiška, man ji patinka . Apsirengus, prisiderinus aksesuarus, turėtų labai gerai atrodyti. Tik bijočiau dėl vieno - ar neišsisėdės užpakalinė tunikos dalis?
Kaip smagiai, Jautiena, nupasakojai visą procesą . O tu nenori prie tų raudonų nagučių pasidaryti raudoną apdailą? Bet turbūt vistiek pritruks mėlynųjų.
Kaip smagiai, Jautiena, nupasakojai visą procesą . O tu nenori prie tų raudonų nagučių pasidaryti raudoną apdailą? Bet turbūt vistiek pritruks mėlynųjų.
Jautiena, Une, Akirera, ačiū
Une, sutinku , baktusai man irgi atrodo daugiau mergaitiški, bet jei buvo rišama vaikinams skarelė ant kaklo, tai ir baktusai tiks.
Tunika realiai atrodo gražiau, ir nėra tokia labai ilga, tikiuos, kad atsisėdus nereiks jos prisėst. O ant gražios figūros su pritaikytu diržiuku tikiuos, kad bus neblogas rūbelis. Aš tik bijau, kad taip laisvai numegzta užsikabinus už ko nors, siūlas gali nesunkiai išsitempt. Bet tokio reto mezgimo buvo pageidavimas.
Une, sutinku , baktusai man irgi atrodo daugiau mergaitiški, bet jei buvo rišama vaikinams skarelė ant kaklo, tai ir baktusai tiks.
Tunika realiai atrodo gražiau, ir nėra tokia labai ilga, tikiuos, kad atsisėdus nereiks jos prisėst. O ant gražios figūros su pritaikytu diržiuku tikiuos, kad bus neblogas rūbelis. Aš tik bijau, kad taip laisvai numegzta užsikabinus už ko nors, siūlas gali nesunkiai išsitempt. Bet tokio reto mezgimo buvo pageidavimas.
QUOTE(Ristina @ 2012 11 15, 15:10)
Gal galit padeti ir issifruoti sita schema. as su nevute noreciau pabandyti si rasteli ismegsti
karosimi, ne virsutinis rastas po desine?
https://lh6.googleus...KI/s512/147.jpg
o siaip cia pasizek gal rasi tinkama
https://picasaweb.go...CIDSw_aWqO6iGQ#
https://lh6.googleus...KI/s512/147.jpg
o siaip cia pasizek gal rasi tinkama
https://picasaweb.go...CIDSw_aWqO6iGQ#