Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikos mezgejėlės. Noriu prisijungti į jūsų gretas. ax.gif Visą vasarą skaitinėjau temelę ir grožėjausi darbeliais. thumbup.gif Dabar padėjau virbalus į šalį ir išsitraukiau senučiukę ir ilgą laiką pamirštą neva5. Tik dar visa sustingusi ir nevažinėja taip gerai kaip turėtų,tad tenka užsiimti ne ilgai planuotais mezginiais, o visokiais niekučiais. ax.gif
Atsakyti
Kaip malonu, kad gretos pasipildo thumbup.gif . Tik dabar su dižiausiu nekantrumu lauksime rezultatų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes, kankinuosi su saliku sad.gif darau rankomis stulpeli, bet kazkodel sirdis kuzda, jog jis kaip rietesi, taip ir riesis doh.gif
Mano smulkus darbeliai draugiu vaikams.
Kepuriukai dvigubi is Merino vilnos:
user posted image
Ir blauzdines su mini rasteliu (aisku pacioj pirmoj eilej iveliau klaida doh.gif , bet pastebejau tik pabaigus darba.
user posted image
Atsakyti
Daivuliau, labai grazus darbeliai.Man labai patinka visu kepuryciu spalvu derinys...galima panaudoti kokiam didesniam darbeliui.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 07, 18:14)
Sveikutes, kankinuosi su saliku sad.gif darau rankomis stulpeli, bet kazkodel sirdis kuzda, jog jis kaip rietesi, taip ir riesis  doh.gif
Mano smulkus darbeliai draugiu vaikams.

Labai gražūs darbeliai smile.gif

Dėl rietimosi, šiandien kaip tik čiupinėjau Zaros šalikus, vienas pastebėjau, kad megztas tik gerom akim ir blogoje pusėje krašte išmegztos trys geros akys. Ant greitųjų nieko panašaus neradau, bet atrodo daugmaž taip ir visai nesirietė šalikas.

user posted image

O aš savo ruožtu turiu klausimą. Ar kas nors mezgėte mašina Missoni rašteliu? Seniai svajoju, bet nežinau ar tas padaroma. Pas mane elektroninis Brother g.gif

user posted image
Atsakyti
Daivuliau: kepureliu fabrikelis biggrin.gif na liux!

svelnute: siuo rasteliu merges mezge cia neperseniausiai, gal vasaros pradzioj? lace karieta daug bruzinimo, bet imanoma.
Papildyta:
QUOTE(*liu @ 2012 11 06, 16:11)
Ar esate mezgusios bukle siūlais ką nors su mašina?
Kaip gavosi? smile.gif

turiu kamuoliuka bukle, bet nebandziau is jo megzt. pabandysiu ryt poryt ir pasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 11 06, 18:11)
Kaip gavosi? smile.gif

Draugė mezgė su Neva-1, tai sakė mezgėsi gerai. Bet manau čia prikauso koks buklė siūlas, kokios jo tos kilpelės ar burbuliukai. Jos siūlai buvo pirkti ABC siūluose Kaune. Aš jų irgi turiu, bet nemezgiau dar. Tai jie tokie iš dviejų siūlelių, kurių vienas yra lygus, o kitas- buklė galima sakyti—toks tolygiai banguotas, bet irgi gana plonas. Bet sijonas jai skersavo siūlės, matyt sukimas negeras ar neatgarintas. Gal reikėtų garinti? Bet esu skaičiusi, kad buklė megzti mašina netinka, kaip ir netolygaus storio siūlai
Atsakyti
Dekui merginos uz pagyras. Smulkus tie darbeliai, bet man smagu jog bent tai iseina ir mazas galvytes papuosiu ziemai 4u.gif
QUOTE(svelnute @ 2012 11 07, 22:43)
Dėl rietimosi, šiandien kaip tik čiupinėjau Zaros šalikus, vienas pastebėjau, kad megztas tik gerom akim ir blogoje pusėje krašte išmegztos trys geros akys. Ant greitųjų nieko panašaus neradau, bet atrodo daugmaž taip ir visai nesirietė šalikas.

tai jau po tris eiles padariau stupeliu, bet rieciasi. Bandysiu dar isplauti ir isdziovinti istiesta, jei ir toliau riesis, tai ardysiu. Gal isduotumet kokia cia knyga? Noriu kokia nors su mezgimu isigyti (naudinga), kur butu paaiskinta kaip susiuti mezginius, ju apdaila.
Atsakyti
Daivuliau, kepurytės 4u.gif

Prisijungiu ir aš į kepuryčių mezgimo maratoną
user posted image

Kepurytės dviem broliukams. Siūlai tie patys, reali spalva pilkosios kepurėlės foto. Gaila, kad abiejų kepuryčių kartu neturėjau kai fotkinau antrąją, taip skirtingai atrodo spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 11 08, 10:18)
Prisijungiu ir aš į kepuryčių mezgimo maratoną

Superines kepurės.. thumbup.gif thumbup.gif Gyvai daug grazesnes.. jei broliai bus geros nuotaikos tai gal pavyks juos nufotkinti, g.gif idesiu tada nuotraukas ant manekenu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 08, 09:33)
Gal isduotumet kokia cia knyga? Noriu kokia nors su mezgimu isigyti (naudinga), kur butu paaiskinta kaip susiuti mezginius, ju apdaila.

Nuotraukėlė berods iš Rankdarbių kraitelės žurnalo apie apdailą. Turėtų čia atsidaryti https://plus.google....146242386258289
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2012 11 08, 02:20)
svelnute: siuo rasteliu merges mezge cia neperseniausiai, gal vasaros pradzioj? lace karieta daug bruzinimo, bet imanoma.
Papildyta:

Dėkui, eisiu paieškosiu temose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 11 06, 16:11)
Kaip gavosi? smile.gif

user posted image
mezga mane brotheris no problem, siulas Garstudio Drops Alpaca bukle, 100g 280m, itempimu 8 mezgiau, neblogas kailis gaunasi, beveik uzsimaniau ka nors sau is tokio susikurpt. lotuliukas.gif
Atsakyti