Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 05, 18:08)
Sveikos, as su pagalbos sauksmu pas jus sad.gif sugalvojau vyrui salika numegsti, aisku paprastuti ir ka, gavau toki susisukusia tiubele  doh.gif ir nezinau ka cia daryt, ar bandyt isplaut, ar palingint ar dar ka? g.gif  ar taip ir liks susisukes tas salikas  verysad.gif

Jeigu tik gerom mezgei, tai nebent kaip merginos patarė dėl kraščiukų, nors siauri ilgi mezginiai taip susisuka, kad nežinau ar ir jie padės. Aš dabar kaip tik irgi MB pabaigiau šaliką, tai jau iš anksčiau pasimokius mezgiau platesnį ir susiuvau. Nors kai buvo dar nesusiųtas, aš pasimatavau tokį į tiubelę susisukusį ir pagalvojau, kad visai įdomiai ir taip atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 04, 23:18)
tikrai kad azartinis  doh.gif  net sirdis kalatavosi.

Jo jo, širdelė pradeda tankiau plakti smile.gif Na bet stiprybės ir sėkmės, aš gal porą mėnesių stebėjau kainas ir nemažai aukcionų sudalyvavau 4u.gif
Atsakyti
Kai sau mezgiau salika, tai mezgiau is mocheros + vilna+ sintetika, dejau 100 akiu ir mezgiau lygiu ratu, po to apneriau viska palinkui stulpeliu su vienu uzmetimu, iskalbiau islyginau ir nesiraito, na panesiojus, siek tiek rieciasi, bet tikrai nedaug ir nezymiai.
O vat vyrui mezgiau salika is grynos vilnos, dejau irgi 100 akiu, bet tai siaube kaip rietesi krastai, nieko nejo padaryti. Tai manau , kad dar ir nuo siulo priklauso iki kokio lygio raitysis krastai.

Olaiva, ar gavosi jau kojines, kaip smalsu bent akies krasteliu paziureti ax.gif ax.gif , kazkaip isivaizduoju, kad rastuotas mezgate.
Ech mano svajone tureti masina su riberiu, bet... ir kojines butu be siuliu, nes dabar net geda rodyti tas savo su siule.

Freke, kur dingai, ar nerodei ar praleidau tavo sarafana, kur sakei, kad mezgi su kaukolem, kaip kad vaikui kepure mezgei, lyg ir g.gif g.gif nemaisau turbut nieko.
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 11 06, 09:02)
Freke, kur dingai, ar nerodei ar praleidau tavo sarafana, kur sakei, kad mezgi su kaukolem, kaip  kad vaikui kepure mezgei,  lyg ir  g.gif  g.gif  nemaisau turbut nieko.

as tik planavau ji megzti. o kur su snaigem mezgiau sarafana isardziau smile.gif ne mano figuros ypatumams ji megzti smile.gif jei megsiu tai tik sijonus, bet kol kas iki ju dar neprieinu. yra taip visokiu noru ir nenoru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 11 06, 09:02)

Olaiva, ar gavosi jau kojines, kaip smalsu bent akies krasteliu paziureti  ax.gif  ax.gif , kazkaip isivaizduoju, kad rastuotas mezgate.
Ech mano svajone tureti masina su riberiu, bet... ir kojines butu be siuliu, nes dabar net geda rodyti tas savo su siule.

hihihi.gif kokius 10 kartu pamezgiau atnara ir pradejau lygu ta vamzdi link kulno megzti apvaliai,vis nesigaudavo,tai dabar pagaliau nusimezgiau ilga atnara bandysiu megzt kojine.bet per ta laika suknele nusibruzinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 11 06, 12:17)
hihihi.gif kokius 10 kartu pamezgiau atnara ir pradejau lygu ta vamzdi link kulno megzti apvaliai,vis nesigaudavo,tai dabar pagaliau nusimezgiau ilga atnara bandysiu megzt kojine.bet per ta laika suknele nusibruzinau biggrin.gif

nagi nagi, suknele i studija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 11 06, 11:19)
nagi nagi, suknele i studija... ax.gif

lotuliukas.gif
1. reik pabaigt siuti ir apacioj rankelem uzbaigti dew drops skaros motyvais,nes trumpokoka gavosi
2. ner kas fotkina unsure.gif
Atsakyti
topsecret.gif tai gi ant komodos pasizek fotika ir nufotkins photo.gif ax.gif arba per isteista ranka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 06 lapkričio 2012 - 12:20
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 05, 22:29)
jautiena, visiskai nenudziuginai manes  doh.gif jauciu bandysiu stulpeli rankom padaryti, bet jei ir toliau tas pats s... bus sad.gif verysad.gif gaila siulu sad.gif
Papildyta:
Gal kazkam patiks mintis. Jei buciau plonute, tai visai noreciau  doh.gif
user posted image

labai grazi wub.gif gal brezini turite?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 06, 13:14)
labai grazi  wub.gif  gal brezini turite?

ne deja neturiu, as vartydama puslapius netycia uzmaciau sia idomia suknele.

Aciu uz patarimus del saliko, nusivylusi likau verysad.gif o kiek apytiksliai reikia siulu vyriskam megztiniui M dydzio? paprastam, tiesiu rastu rastu.
Olaiva, labai smalsu kokia pas jus ten suknute blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 06 lapkričio 2012 - 13:54
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 06, 13:53)

Aciu uz patarimus del saliko, nusivylusi likau  verysad.gif o kiek apytiksliai reikia siulu vyriskam megztiniui M dydzio? paprastam, tiesiu rastu rastu.
Olaiva, labai smalsu kokia pas jus ten suknute  blush2.gif

as saviskiui esu numezgusi is 400 gr pusvilnes,3 gijas plonas dejau wink.gif
Atsakyti
Ar esate mezgusios bukle siūlais ką nors su mašina?
Kaip gavosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 06, 13:53)

Aciu uz patarimus del saliko, nusivylusi likau  verysad.gif o kiek apytiksliai reikia siulu vyriskam megztiniui M dydzio? paprastam, tiesiu rastu rastu.
Olaiva, labai smalsu kokia pas jus ten suknute  blush2.gif

MB nešioja tokius kur sulenki išilgai per pusę ir perneri priekyje (tikiuosi supratot apie ką aš). Esu mezgusi rankomis ripsu iš storesnių, tai kažkur 250 g reikėjo. O dabar mašina nubrūžinau tokį ne kūdą, reikėtų pasverti, bet manau virš 300 g išėjo.
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2012 11 06, 13:14)
labai grazi  wub.gif  gal brezini turite?

Ar man rodosi, ar šis modeliukas nesename Rankdarbių kraitelės numeryje buvo g.gif
Atsakyti