Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

hihihi.gif buna pasitaiko mirksiukas.gif bet svarbu kad issiaiskinai mirksiukas.gif
Atsakyti
as su pavydu seku jusu tema....

labai grazus mezginukai. lauksiu brotheriu atpigimo arba +-normalios nevos. kazkaip isties su baime ziuriu, o vdrug man nepatiks ir neuzkabins. pinigeliai betkokiu atveju ne tokie jau maziukai jei su riberiu.

kazkaip kiek temu praskaiciau, labiau kreipiau demesi i ka rasote apie brotherius. susipainiojau, nes pradejau mastyt gal neverta dabar man tiek moket, o pradet susipazinima su masininiu mezgimu nuo nevos. ar nevos yra visos su viena adatine? ar jau ta pati populiariausia neva 5 eina su dviem adatinem komplekte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 03 lapkričio 2012 - 13:23
QUOTE(succes @ 2012 11 03, 11:36)
dar noriu paklausti, kodel man mezgant rastuotai, kad kaip ir cia
user posted image
gaunasi istemptas vaizdas, ten kur apibraukiau turetu buti viena akis, o kai numezgu gaunasi 2.
Paziurejau kitu foto kur mezgate rastuotai tai pas jus taip nera.
Nu ot paklausiau, tikiuosi supratote ko klausiu  g.gif  g.gif

Pavalgiau, kavos pageriau ir sedau pabandyti, ir ka viskas gavosi user posted image , abejose nuotraukose ta pati snaige, bet skirtumas didziulis
user posted image

Nu negaliu patiketi, kaip anksciau nedaejo user posted image ka ne taip darau, kad vaizdas toks i virsu patemptas atrodydavo.

Freke, aciu uz minti ka ne taip darau, jamkit cia jums user posted image
Atsakyti
Freke viena (aciu dievui ir vyrui) todel prasom i mane ant TU lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagu kad poadejau mirksiukas.gif
Atsakyti
mezgu mazai, prisipazinsiu, nes tam mazai laiko turiu, bet cia uzsukti taip smagu, prajuokinat ir duodat daug ikvepimo. 4u.gif

Siai vasarai turejau uzsibrezus tiksla ismokti megzti kojines masina, ji igivendinau, tai galiu dabar ramiai laukti Kaledu. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kiek groziu, kaip kaledom siame puslapelyje kvepia wub.gif man briedziukai dar nepabode, tai labai grazu.
Pasirodysim su paciu pirmuoju savo blynu issitraukus neva masiniuka. Kazkodel nusprendziau bandyti nuo vaikiskos liemenes. Tai vargsiuke ji mane tiek prikankino, nugara kazkaip per siaura numezgiau, tai ja ardydama isardziau prieki doh.gif . Kaklka darydama taip susiaurinau, jog vaiko galva nebeilindo. Numesta liemene gulejo menesi, siandien sazine uzgrauze, jog tuoj isaugs ta liemene, tai patvarkiau ir nesiojam. Aisku iki tobulumo ziauriai toli, bet man labai miela, kai mano lelius nesioja mano kurinuka wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 11 03, 20:18)
Pasirodysim su paciu pirmuoju savo blynu issitraukus neva masiniuka. Kazkodel nusprendziau bandyti nuo vaikiskos liemenes.

Labai graži liemenė 4u.gif Tam kad lengviau galvytę įkišt būtų, vieną petuką su sagutėm padarykit mirksiukas.gif
Mano planuose sadar apmegzti vaikusir Kalėdoms šį tą paruošt, bet, kad mašina ožiuojasi cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 03 lapkričio 2012 - 20:58
negaliu, kaip smagu, kad galit megzti Kaledoms...o man iskilo problema: kai is babinos susuktais siulais mezgu, tai butinai koks nutruksta ir susipainioja...kaip jums nesipina? negi sukat? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 11 03, 21:34)
negaliu, kaip smagu, kad galit megzti Kaledoms...o man iskilo problema: kai is babinos susuktais siulais mezgu, tai butinai koks nutruksta ir susipainioja...kaip jums nesipina? negi sukat? g.gif  unsure.gif

ta prasme is babinos: babinoj plonas siulas ir tu is jos susisuki po kelias gijas i viena,ar prisisuki kamuoliuku ir juos 3 sudedi ir mezgi?as jei imu 2 plonas gijas,tai viena is vidaus,kita is lauko kamuoliuko ir mezgu,o trecia tiesiai is babinos,jei reikia 3 giju.

kankinuosi su kojine be siules ph34r.gif su riberiu numezgu atnara,uzdedu paskui,kad apvaliai megzt,nu ir niekaip nesigauna,kad gerai itempti,vis neismezga akiu.jau nebezinau kaip ta metalini pypt nesikeikiant L raides kabinti,kur ant jo svareli kabinti doh.gif
nu nors dantim isikabinti ir apacioj paciai kaboti,o vaikai tegu karieta vazinejasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 lapkričio 2012 - 23:26
nesuprantu kur tu ka tu ten laikai? svorio truksta? nu tai ir kabinkis dantimis wink.gif masina gi pati mezga biggrin.gif du oi ne trys mygtukus paspaudi ir vaziuoja o Olaiva kaba lotuliukas.gif lotuliukas.gif noreciau pamatyt bigsmile.gif

pra as susisuku i kamuoliukus bet visko buna....,. oi buna... net matkeli persukant i kamuoliuka ir paskui mezgant visko pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 11 04, 00:18)
ta prasme is babinos: babinoj plonas siulas ir tu is jos susisuki po kelias gijas i viena,ar prisisuki kamuoliuku ir juos 3 sudedi ir mezgi?as jei imu 2 plonas gijas,tai viena is vidaus,kita is lauko kamuoliuko ir mezgu,o trecia tiesiai is babinos,jei reikia 3 giju.

cia idomiai, pabandysiu...

QUOTE(Freke @ 2012 11 04, 01:32)

pra as susisuku i kamuoliukus bet visko buna....,. oi buna... net matkeli persukant i kamuoliuka ir paskui mezgant visko pasitaiko doh.gif

tai va, kad buna, net verkti norisi... verysad.gif
Atsakyti
idėja megzto komplektuko:

user posted image
Atsakyti