Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

haha Frekes fiziologiskai teisingai atvaizduotas elnis biggrin.gif o kepuryte graziai uzbaigta, maladiec.

darbejos kepuryte labai graziai sumarginta. uzskaitau, nes be keturkoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 03 lapkričio 2012 - 00:48
cia briedis tongue.gif . briedziai ne tokie grakstus kaip elniai ar danieliai. ax.gif

darbejos grazus rastai, o kepurei man kazko truksta g.gif gal tik taip atrodo. nes ne ant galvos g.gif bet siaip grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 lapkričio 2012 - 00:52
QUOTE(akirera @ 2012 10 31, 11:04)
L@imuže, turiu klausimėlį. Gal galite trumpai aprašyti kaip mezgėte vaikiškas kelnytes?  blush2.gif

Succes, koks gražus komplektukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif , be galo mielas. Aš norėčiau tokio savo vaikučiui.

akirera, aciu uz komplimentus mano komplektukui, tik gaila, kad dingo foto, eisiu ideti isnaujo.
ir dar, va kokia pamoka kaip numegzti vaikiskas kelnytes http://www.youtube.c...t=UL9T5_kBzwvGQ

QUOTE(L@imužė @ 2012 11 02, 11:26)

O dabar "pakvepinsiu" namučius mūsų kalėdom  bigsmile.gif suknytė/sarafaniukas mergaitei

Jau rasiau jusu temoje, taikrai kvepia kaledom wub.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 11 02, 14:53)
Vakar uzplauke noras margas kojines megzt. Daug neplanavau, net kortos masinoj nekeiciau, ta pati kur liemene pries menesi mezgiau  biggrin.gif Numezgiau viena, ala prototipa, galvodama vistiek ardysiu, bet paskui ziuriu, kad gal visai ir nieko, tai numezgiau ir antra. Rastas ties siule nevisai suejo, viena akim per mazai uzdejau ir spalvas kitaip galejau paderint, bet kaip pirmam blynui tai  thumbup.gif

pirmas blynas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai grazu margos kojines, tik su mano masina daug daug darbelio reiketu ideti, kad tokias numegzti.

QUOTE(kristinkag @ 2012 11 02, 15:20)
Idesiu pagaliau savo liemene-suknele

Jums labai tinka. Labai praktiskas toks rubas (ir mna tokio reiketu g.gif )

QUOTE(darbeja @ 2012 11 02, 23:57)
Va, numezgiau tokią kepurikę

thumbup.gif melyna ir pilka tikrai dera.

QUOTE(Freke @ 2012 11 03, 00:16)
as irgi siandien rastavau. ir kepure nubruzinau prasikankinau su tuo siaurinimu nu bet ko nepadarysi del patenkinto vaiko smile.gif maniskiui ji gal net ir mazoka nes galva uzsakovo ciut mazesne ax.gif
ir mano briedis su zenkliuku "S"
ir pasizejus daugiau matos tu klaidu

faina kepure, koks cia siulas, toks blizgus is saves atrodo. Kaip siaurinot kepure?
Briedziai-elniai thumbup.gif , nu grazu jie man ir taskas.

Jautiena uzsimerkiam ir neziurim dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes kartoju savo foto, kuri dingo g.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Freke, va kokia kepka interneto platybese radau, prie nusiziuretu graziuju pirstiniu
user posted image
user posted image
Atsakyti
succes...... kaip su babina per kepenis verysad.gif bet siaip tai ziauriai grazu. tik gal jau butu sviestas sviestuotas g.gif as net pasiryzusi pati adatas stumdyt doh.gif blush2.gif

kepure siaurinau perkelinedama akis ph34r.gif kas antroj eiles siaurinau 5 kartus ir dar is krastu..... cia jau mano firmines tos dzybuotos biggrin.gif osiulas cia tas eilinis kur anksciau rodziau. merino gold. bet padariau klaida palyginau tai toks lengvumas atsirado.... teks megzti nauja doh.gif

tavo ir komplektelis grazus thumbup.gif tik va kas mantuose elniuose nepatinka kad jie labai jau dideli. jei mazesniam vaikui kepure tai jau bus didele....... tai susiradau ta slunkiu, nu bet tikra briedi cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi noretusi mazesniu elniu, bet graziu mazu neradau (tikrai visi mazi tokie briedziai), tai teko si megzti.

Radau internete nebloga modeliuka, ir kalediskas ir ne su briedziais smile.gif smile.gif Kazkaip mane ant raudonai balto patrauke.
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar noriu paklausti, kodel man mezgant rastuotai, kad kaip ir cia
user posted image
gaunasi istemptas vaizdas, ten kur apibraukiau turetu buti viena akis, o kai numezgu gaunasi 2.
Paziurejau kitu foto kur mezgate rastuotai tai pas jus taip nera.
Nu ot paklausiau, tikiuosi supratote ko klausiu g.gif g.gif
Atsakyti
succes: viena akim vistiek paziurejau - spalvytes grazios ir manekenas idomus biggrin.gif

paskutiniam istemptas vaizdas gali but todel, kad korta prasisuka tik i viena puse karieta stumiant. kur korta dedasi, salia to plysio yra tokia svirtele, kuri ta reguliuoja (brother masinoj).
Atsakyti
jautiena, neturiu as tokios sustros masinos, mano senute su kortom nedraugauja. Adateles stumdau rankomis. tai gal del to taip ir gaunasi g.gif g.gif , o mezgant su kortomis taip nera.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 11 01, 11:57)
tai ka man dabar daryt g.gif operuotis nenoriu biggrin.gif

as mezgu, daznai taip gaunas kai tingi pasiskaiciuoti.

kepure daug maz metinukui. apimtis apie 44cm

http://sphotos-d.ak....878231695_n.jpg

va sitoje foto pas Freke graziai po viena akyte, o pa smane jau butu po dvi, na taip istemptai atrodytu.
Atsakyti
tai gal ne taip mezgi? pas tave Neva?
Atsakyti
taip neva. mezgu pagal instrukcija.
Atsakyti
bet tai cia gaunas kad dvi eiles mezga ta pati rasta g.gif
Atsakyti
nu susirupinau dabar, kad ne taip kazka darau. eisiu pabandyti ka nors, ziuresiu kaip gausis. Darau viska taip kaip parasyta instrukcijoje.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 11 03, 12:23)
bet tai cia gaunas kad dvi eiles mezga ta pati rasta g.gif

Pasiemiau instrukcija ir perskaiciau garsiai ir aiskiai ir dasuto kad taip ir darau. Nu ot kokia as blondine, dazyk kiek nori, o prigimties nepaslepsi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
sitiek darbo idejau i elniuota kepure ir salika, del to tie elniai tokie didieli gavosi. Susinervinau, einu apesiu saldytuva ir pabandysiu koki bandinuka pamezgsti, ziuresiu kas gausis, gal per anksti dziaugiuosi g.gif
Atsakyti