gal ir siutas, o as noriu nesiuti nes kai si\usiuvi kazkaip man nedaili ta siule, nes kai zakardu mezgi, nu jau labai ta krastine akis nedaili gaunasi....
tai vat ir prisigalvoju visokiu fataziju... as lyg esu girdejusi kad masina mezga iskart dvigubai kad abi puses grazios, tik galvoju gal cia tik pramonines tos? ar ir musiskes sugeba, tik reikia zinot kur paspausti stebuklingaji mygtuka
QUOTE(Freke @ 2012 11 02, 15:09)
ismokinsi?
tu tuo tikra,kad as ismokau? kad ismokt,reik bandyt pirma...
QUOTE(Olaiva @ 2012 11 02, 15:14)
tu tuo tikra,kad as ismokau? kad ismokt,reik bandyt pirma...
tai tu ziu jau ir bandyt susiruosei as tai va vis suku uodega kaip man megzti be siules bet su paveiksliukais ale turbut nori nenori teks ismokti ir man .....
L@imuže, ačiū labai už išsamų atsakymą . Niekad nemezgusi vaikiškų, todėl visai nesuprantu apie akių skaičių. Aš pasidarysiu matavimus savo, bet norėjau turėti bent jau supratimą. Dėkinga labai.
Jautiena, kojinės labai gražios ir tos spalvos labai gerai dera, nesuprantu, ko iš jų nori. Kai žmogui gerai gaunasi, tai pradeda mandravoti
Jautiena, kojinės labai gražios ir tos spalvos labai gerai dera, nesuprantu, ko iš jų nori. Kai žmogui gerai gaunasi, tai pradeda mandravoti
beje su Lace karietke akis perkelt kad megzti dantukus buvo neapsakomas palengvinimas. aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(darbeja @ 2012 11 02, 14:35)
Oi Laimuže, nervini tu mane su savo tempais. Nors būtų prie ko prisikabint, o dabar amžinai
Jautiena, kokios liuks kojinės gavosi Aš vis negalvodavau dar kojinių megzt, bet gali pavydas sugundyt pabandyt.
Kristinkag, gražu ir nešiot turėtų būt labai miela.
Jautiena, kokios liuks kojinės gavosi Aš vis negalvodavau dar kojinių megzt, bet gali pavydas sugundyt pabandyt.
Kristinkag, gražu ir nešiot turėtų būt labai miela.
Aciu, labai man ji patinka dar sakiau panasia nusimegsiu
kristinkaq tikrai smagi tunika- liemene matos kad smagiai nesiojas
o as pikta net garai ruksta..... vaikai nudaigojo perkelimo adatele amziais prisireikia kazko ir ieskok paskui.......
o as pikta net garai ruksta..... vaikai nudaigojo perkelimo adatele amziais prisireikia kazko ir ieskok paskui.......
QUOTE(Freke @ 2012 11 02, 16:12)
kristinkaq tikrai smagi tunika- liemene matos kad smagiai nesiojas
Aciu gerai kad pataiset is karto nesugalvojau kaip pavadinti
QUOTE(Freke @ 2012 11 02, 15:47)
beje su Lace karietke akis perkelt kad megzti dantukus buvo neapsakomas palengvinimas. aciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o man ji pastringa,kai kas antra adata ishsitraukia.o meistras toli ir brangus,tai as letenelem,letenelem kilnoju...
ir dar klausimukas, ar su musu buitinem mesinikem imanomas toks mezgimas - dvigubas, ta prasme kad mezgu 2 spalvom rastuota salika ir gaunasi viena puse ruzava su pilkom snaigytem o kita pilka su ruzavom snaigytem (tikiuosi supratot ko klausiu )
Shura, jokių problemų, tik pakeisk siūlus vietom megzdama antrą pusę šaliko. O paskui liks tik kraštus susiūt.
Shura, jokių problemų, tik pakeisk siūlus vietom megzdama antrą pusę šaliko. O paskui liks tik kraštus susiūt.
kristinkag Labai praktiskas drabuzelis saltom ziemos dienom. man irgi reiktu kazka tokio nusiraizgyt.
kas nori rastuotu kojiniu be siules - isigykit passap'a - kainuos ne viena karve ir ne dvi
okej merges, pieskit kortos ir pametek cia nauju rasteliu ar ju deriniu. tik nebemegsit tu suknistu pasistiebusiu elniu
kas nori rastuotu kojiniu be siules - isigykit passap'a - kainuos ne viena karve ir ne dvi
okej merges, pieskit kortos ir pametek cia nauju rasteliu ar ju deriniu. tik nebemegsit tu suknistu pasistiebusiu elniu