Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 10 29, 18:09)
siaip ne taip iskankinau riesines savo brangiausiajam, dar net neplautos. jis darbe, tteko paciai ant savo rankos fotkint. spalva realiai tamsiai melyna, "navy" angl.

Tikrai pravers 4u.gif
Dėkui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 30 spalio 2012 - 19:20
QUOTE(Freke @ 2012 10 30, 18:51)
tu gal mano dvyne sesuo? nu kokie ten monozigotine? ka as galvoju tu parasai? g.gif saldytuvo idarbint nedrysau. bet apie numezgima ir panesiojima jau galvojau. kad taupi as moteris, mintyse mezgu mintyse ardau mintyse nesioju mintyse kandim atiduodu.... ir siulus mintyse perku lotuliukas.gif  blush2.gif na siulus kartais ne tik mintyse blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niu mergaitės duodat, kaip ir aš.... tongue.gif mintyse 10 megztinių galvoje sukasi, galvoju reik toki numegzt, arba toki, o gal toki, kurį pirmą ..... gaaaalll.... galiausiai iš tokios makalynes nieko ir nebemezgu lotuliukas.gif vienas megztinelis jau dvi savaites padėtas jau numegztas tai svarovskio ant gelytes papuošimui truksta tai apsivilkt negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 10 29, 11:38)
balla, fainas ryskus kepuriukas, tik man kazko virsuje noretusi, bumbulo ar ko kito  g.gif

Nerodo man kepurės tavo..
A, man kažko nesinori jokio bumbulo smile.gif

Tik aš tai paprastų pirštinių noriu, pabandymui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 29, 11:36)
ryskus, grazus kapuriukas  4u.gif  o susiaurinote virsuj rankom, ar masiniuku? as tai sau mezgu kepuriuka antra kart, jauciu vel ardysiu, nes nu noretusi laisvesnes. Kazkaip sunkiai man gaunasi susiskaiciuoti kiek akiu uzsideti. Gal pasidalintumete kaip  skaiciuojat?

Siaurinau mašina, tiklsiau dekeriais perkėlinėjau akis smile.gif
Aš kaip tik per dideles mezgiau prieš tai.. Bandymuką šiek tiek įtempiau, skaičiuojant akis, tada man gerai gavos.
Atsakyti
gal turite kumstiniu pirstiniu mezgimo vaizdines medziagos?
Atsakyti
Karosimi, tikrai esu mačiusi kaip mezgė mašina pirštinę pilką su raudonais taškiukais g.gif , pagal mane kalbėjo rusiškai g.gif .Gal youtubėj g.gif Bet aš sunkiai gaudausi interneto paieškose blush2.gif Reikia žinot kaip Googlės paklaust, kad parodytų mirksiukas.gif

Parsinešiau mašiniuką iš verandos, bet dar net neprisukau prie stalo blush2.gif Šį rudenį dar nieko nemezgiau blush2.gif , tik vaikščiodama po forumo temas bandau surast kažką ypatingo, kas mane uždegtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 30, 17:53)
as tai kojomis karieta stumdau. hamake guledama... ir margarita gurksnodama.... o jus?

QUOTE(linaslinelis @ 2012 10 30, 19:32)
Freke, prikabink karietą prie šaldytuvo durų - oj kiek vakare eilių prisimegztų...

Kokios jus isradingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 10 29, 22:55)
Esu tokio modelio mezgusi rankomis, tai niekas neišsisėdi. O su mašina tai išvis neturėtų būti sudėtinga. Apačia stulpeliu kelis cm, o viršuj su guma aš dariau.

Dėkui, bandysiu narplioti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu galimybę gauti plastmasinių konusų (ar špūlių, nežinau net kaip vadinasi tiksliai) - na tų apvalių, ant kurių siūlai vyniojami. Paskui pastatai tokią babiną ir ji pati stovi.
Ar ką domintų? Kaina būtų 1 Lt/vnt. Vilniuje, bet manau galėčiau ir siųsti. Ką domina rašykite į až.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 10 30, 20:19)

A, man kažko nesinori jokio bumbulo smile.gif

Tik aš tai paprastų pirštinių noriu, pabandymui smile.gif

jei nesinori ir nedekit bumbulo , juk as cia tik savo nuomone pasakiau ax.gif ax.gif

QUOTE(karosimi @ 2012 10 30, 20:36)
gal turite kumstiniu pirstiniu mezgimo vaizdines medziagos?

Na ka, mergaites, kepuriu ir kojiniu jau primezgem, pats tas laikas pradeti megzti pirstines.
Va ka pavyko per pamokeles rasti
http://www.youtube.c...h?v=chRMd94eFU0
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
kitoks budas suformuoti nyksti mezgant pirstines
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
kaip megzti dvigubas kumstines pirstines http://www.mnemosina...-09-15-08-36-29
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 30, 14:15)

Labai lauksiu, o nebaigei, nes nepatiko ar nepavyko? Ant savo durnos galvos

Daivuliau, va toki salmuka pernai bandziau megzti, viskas kaip ir gerai, tik noretusi kad apatine dalis butu platesne ir ilgesne, kad kakliukui butu silciau . Mezgiau pagal sena kepure, kuria isardziau , kad matyciau isklotine.
o nebaigiau todel, kad ne man tokie darbai, reikia graziai ta atnara aplink veiduka prikitliuoti, o as nemoku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , tai tik ant greicio susiuvau bilekaip, kad matyciau bendra vaizda ir viskas. Taip ir numeciau iki galo visko nesutvarkiusi, uzmusiau nora, na tipo gavosi ir viskas smile.gif Visas salmukas gavosi dvigubas, tikrai siltas
user posted image
Dar pasirodysiu ax.gif viena darbuka
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 31 spalio 2012 - 09:58
L@imuže, turiu klausimėlį. Gal galite trumpai aprašyti kaip mezgėte vaikiškas kelnytes? blush2.gif

Succes, koks gražus komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif , be galo mielas. Aš norėčiau tokio savo vaikučiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 31 spalio 2012 - 10:09