Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Reikia patarimo. Gal kuri esate mezgusi sijonuką iki kelių? Norėčiau tokio apguliančio. Megzčiau elektroninę mašina su raštais, tai jis toks gautųsi storesnis, mastau, kad turėtų formą geriau laikyti. Bet įdomu ar neišsisėdi? Gal dar ir pamušaliuką įdėčiau. Ir kaip geriau juosmenį, apačią daryti? Įdedu nuotrauką bendram vaizdeliui sudaryti. Modeliukas būtų panašus, tik raštus kitokius planuoju daryti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2012 10 29, 23:20)
Reikia patarimo. Gal kuri esate mezgusi sijonuką iki kelių? Norėčiau tokio apguliančio. Megzčiau elektroninę mašina su raštais, tai jis toks gautųsi storesnis, mastau, kad turėtų formą geriau laikyti. Bet įdomu ar neišsisėdi? Gal dar ir pamušaliuką įdėčiau. Ir kaip geriau juosmenį, apačią daryti? Įdedu nuotrauką bendram vaizdeliui sudaryti. Modeliukas būtų panašus, tik raštus kitokius planuoju daryti.

Esu tokio modelio mezgusi rankomis, tai niekas neišsisėdi. O su mašina tai išvis neturėtų būti sudėtinga. Apačia stulpeliu kelis cm, o viršuj su guma aš dariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 29 spalio 2012 - 22:56
irnesakyk.gif paspausi tris mygtukus ir masina pati numegs.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri mezgusi masina kepuriuka -salmuka? Bandau kokio filmuko ieskoti, bet nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 10 29, 18:09)

siaip ne taip iskankinau riesines savo brangiausiajam, dar net neplautos. jis darbe, tteko paciai ant savo rankos fotkint. spalva realiai tamsiai melyna, "navy" angl.

thumbup.gif , reikes ir man pabandyti, gal gausis
QUOTE(Freke @ 2012 10 29, 21:42)
susiradau rasta pirstiniu... koks man js grazus reik gal su sava bandyt parastuoti g.gif  gaila kad ne 24 akiu raportas verysad.gif

pasigaminau siandien sponge. nu kaifas biggrin.gif lietuviskas porolonas lieka lietuvisku  adatos net nejuda kaip jas ten priplojo, bandysiu megzti ziuresim kas bus. 

idedu ir mezgimo schema, kad negalvotumet, jog gailiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image

QUOTE(Freke @ 2012 10 30, 00:31)
irnesakyk.gif paspausi tris mygtukus ir masina pati numegs.

Ah ir as tokios noreciau, paspaudi mygtukus ir eini kavos gerti, kol isgerciau puodeli viena kita ir numegzta jau butu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 30, 12:43)
Sveikos, gal kuri mezgusi masina kepuriuka -salmuka? Bandau kokio filmuko ieskoti, bet nerandu sad.gif

As pernai bandziau, gavosi , bet taip ir neuzbaigiau iki galio sutvarkyti. Galesiu paieskoti, prie savo nebaigtu darbu ir nufotkinti, jei atmintis nemeluoja tai lyg ir neisardzius g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 10 29, 21:42)
susiradau rasta pirstiniu... koks man js grazus reik gal su sava bandyt parastuoti g.gif  gaila kad ne 24 akiu raportas verysad.gif

pasigaminau siandien sponge. nu kaifas biggrin.gif lietuviskas porolonas lieka lietuvisku lotuliukas.gif adatos net nejuda kaip jas ten priplojo, bandysiu megzti ziuresim kas bus. 

Freke, sitas rastas tikrai labai grazus, bet yra ir kitokiu neblogu zakardu , kurie gal tilptu i 24 akiu raporta http://www.google.co...wL5HLtAbizoDoBw

http://www.liveinter.../post186001363/

http://www.liveinter...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 30 spalio 2012 - 13:07
QUOTE(succes @ 2012 10 30, 14:03)
Ah ir as tokios noreciau, paspaudi mygtukus ir eini kavos gerti, kol isgerciau puodeli viena kita ir numegzta jau butu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As  pernai bandziau, gavosi , bet taip ir neuzbaigiau iki galio sutvarkyti. Galesiu paieskoti, prie savo nebaigtu darbu ir nufotkinti, jei atmintis nemeluoja tai lyg ir neisardzius  g.gif  g.gif

ogo kokios masinos bigsmile.gif kavyte sau geri, o koks megztinukas pats mezgasi, tiesiog kaifas lotuliukas.gif jauciu malonumo megzti nebeliktu g.gif

Labai lauksiu, o nebaigei, nes nepatiko ar nepavyko? Ant savo durnos galvos parodziau draugem kepuriukus, tai turiu eile "klienciu" biggrin.gif aisku is kitos puses, nebloga praktika.
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 10 30, 13:03)

idedu ir mezgimo schema,

Ah ir as tokios noreciau, paspaudi mygtukus ir eini kavos gerti, kol isgerciau puodeli viena kita ir numegzta jau butu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Freke, sitas rastas tikrai labai grazus,

tai buvau radus is interneto platybiu biggrin.gif tik gaila kad mano susigalvojimas nemezga to ka as galvojau biggrin.gif

ai del tu triju mygtuku tai cia jau kaip ir folkloras gaunas. gi kas nebandes nesupras kas per zveris ta masina. buna ai irnesakyk.gif cia gi masna. kaaaaaaaa siteik pinigu?????? gi masina?!?!?!?!?!?!

o vaikeli.... kokios varezkos... kokie rastai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 30, 17:17)
ai del tu triju mygtuku tai cia jau kaip ir folkloras gaunas. gi kas nebandes nesupras kas per zveris ta masina. buna ai irnesakyk.gif cia gi masna. kaaaaaaaa siteik pinigu?????? gi masina?!?!?!?!?!?!

thumbup.gif su masina dirbti "gi rankos nereikalingos" lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai kojomis karieta stumdau. hamake guledama... ir margarita gurksnodama.... o jus?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 10 30, 16:53)
as tai kojomis karieta stumdau. hamake guledama... ir margarita gurksnodama.... o jus?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Freke, prikabink karietą prie šaldytuvo durų - oj kiek vakare eilių prisimegztų...

O aš tai tik prabundu ir vis galvoju ir galvoju ką čia nusimezgus. Daug prisigalvoju, bet rankos nedaeina. O kai daeina, jau būnu kaip ir "panešiojus", jau ir atsibodęs "nunešiotas" senamadiškas sugalvotas modeliukas. net prie mašinos prisėst nereikia ax.gif
Ir vėl galvoju iš naujo lotuliukas.gif Tep ir pavasaris ateina...

Šaunuolės merginos visos, kad netingit!!!!
Ačiū Laimužei, studijuoju naująsias nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 10 30, 18:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Freke, prikabink karietą prie šaldytuvo durų - oj kiek vakare eilių prisimegztų...

O aš tai tik prabundu ir vis galvoju ir galvoju ką čia nusimezgus. Daug prisigalvoju, bet rankos nedaeina. O kai daeina, jau būnu kaip ir "panešiojus", jau ir atsibodęs "nunešiotas" senamadiškas sugalvotas modeliukas. net prie mašinos prisėst nereikia ax.gif
Ir vėl galvoju iš naujo lotuliukas.gif Tep ir pavasaris ateina...

Šaunuolės merginos visos, kad netingit!!!!
Ačiū Laimužei, studijuoju naująsias nuorodas 4u.gif

tu gal mano dvyne sesuo? nu kokie ten monozigotine? ka as galvoju tu parasai? g.gif saldytuvo idarbint nedrysau. bet apie numezgima ir panesiojima jau galvojau. kad taupi as moteris, mintyse mezgu mintyse ardau mintyse nesioju mintyse kandim atiduodu.... ir siulus mintyse perku lotuliukas.gif blush2.gif na siulus kartais ne tik mintyse blush2.gif
Atsakyti
Help!!!!! gal žinot dėl ko ištisai trauko siūlą? nu jau negaliu mezt, kažkokia nesąmonė gaunas doh.gif
Atsakyti