QUOTE(Freke @ 2012 10 27, 12:05)
kokios idomios o nykstys ziuriu dar primegztas. kokiu budu? su masina ar jau rankomis? jooo zinau ka reiskia rasta daryt rankom bet kazkaip isivaziuoji ir einasi... svarbu nesusipainiot su siulais
dekui, sesei patiko, tai svarbiausia dariau taip kaip sumasciau, nors jauciu kita syk siules bandysiu kitaip sutvarkyt. Numezgiau pagrinda, tada susiuvau iki nykscio, uzdejau akis nyksciui ir numezgiau. Tada jau nuo nykscio susiuvau iki galo.
QUOTE(succes @ 2012 10 27, 14:40)
Pavasariui gal ir man tokio reiketu , ir nenusivaidinciau su dydziu
Ziemiskai grazu. TIk iskilo toks klausimas, kai mezgete ta snaige tai tik virsuje, o tai delne is blogos puses ir liko siulai, ar kaip? Tikiuosi supratote ko klausiu ? Noriu pirstines nusimegzti su kokia snaige, tai mastau kaip cia padarius kad kuo maziau siulai tabaluotusi, kad besidedant pirstine pirstai nekliutu.
O as pasistengiau, kad seimynai kojos ziema nesaltu
Ziemiskai grazu. TIk iskilo toks klausimas, kai mezgete ta snaige tai tik virsuje, o tai delne is blogos puses ir liko siulai, ar kaip? Tikiuosi supratote ko klausiu ? Noriu pirstines nusimegzti su kokia snaige, tai mastau kaip cia padarius kad kuo maziau siulai tabaluotusi, kad besidedant pirstine pirstai nekliutu.
O as pasistengiau, kad seimynai kojos ziema nesaltu
tie siulai kaip ir rankiniu budu lieka blogoj pusej, kiek as jas moviausi, tai netrugde. O jusu kojines labai siltos
QUOTE(jautiena @ 2012 10 27, 14:43)
Labai simpatiskos, jeigu dar rankiniu budu, tai darbelio tikrai nemazai ideta.
Tik as daryciau su siule per delna, tada ji maziau matyt ir nykstys geriau atrodo be siuliu.
Tik as daryciau su siule per delna, tada ji maziau matyt ir nykstys geriau atrodo be siuliu.
man kazkaip per delna atrodo bus nepatogu, beto dar nesumastyciau kaip ta pirsa prilipint o nyksti be siulo, jus jauciu riberiu padarote?
QUOTE(Ristina @ 2012 10 27, 14:52)
Gražuuu
tik kažkaip tą nykštį ir siūlė reiktų kitaip sumeistraut
aš pati dabar tokiuose ieškojimuose
tik kažkaip tą nykštį ir siūlė reiktų kitaip sumeistraut
aš pati dabar tokiuose ieškojimuose
jei surasit koki buda - pasidalinkit. As nesugalvoju kaip kitaip
succes koks mielas rinkinukas
L@imužė, jus auksas. O kojines, tokios kaledines kaledines