Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikutes mezgejeles smile.gif

turiu klausyma, gal galite parekomenduoti kur gali isigyti manekena smile.gif g.gif

Buciau labai dekinga
Atsakyti
Iš kitos temos atnešu atsakymus apie manekeną 4u.gif
QUOTE(Ryke @ 2012 06 19, 08:08)
Gariūnuose, naujajam paviljone  mirksiukas.gif  pernai kainavo apie 50-60 Lt

QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 06 19, 09:01)
Pigiausiai tai Gariūnuose, tam naujai pastatytam pastate.
Jei neklystu tai stovint veidu į pastatą, orientuokitės, kad t.b. antrame aukšte, pačioje pirmoje (kraštinėje) eilėje esantis pats paskutinis skyrius.

Atsakyti
Sveikos mezgejėlės smile.gif
Nusipirkau ir aš mezgimo mašiną prieš porą mėnesių. Pačiupinėjau, pabrūžinau ir supratau, kad ne man tai.. sad.gif
Bet idėjas įgyvendinti tai reikia, tad jei kuri prakutusi pramokusi, o gal ir profesionalė šioje srityje norėtumėt ilgalaikio darbelio - parašykit man až. Darbeliai maži, vaikiški... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2012 06 21, 20:14)
Sveikos mezgejėlės smile.gif
Nusipirkau ir aš mezgimo mašiną prieš porą mėnesių. Pačiupinėjau, pabrūžinau ir supratau, kad ne man tai.. sad.gif
Bet idėjas įgyvendinti tai reikia, tad jei kuri prakutusi pramokusi, o gal ir profesionalė šioje srityje norėtumėt ilgalaikio darbelio - parašykit man až.  Darbeliai maži, vaikiški... ax.gif

as is pradziu irgi taip galvojau, bet po truputi ismokau pati, aisku mano vyras irgi daug padejo, siaip pirkom draugei masina dovanu, bet vyras nusprende palikti ja man, sedejau ir nezinojau ka daryti, bet po to abudu pradejome aiskintis ir vat, as mezgu. Jei tau reikia su mezgimo masina pagalbos rasyk i az ir pasistengsiu padeti, tik nenuleisk ranku
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 20, 14:55)

gal kas zinot koki kiaurarasti skirta mezgimo masinom, bet be perfokortos!  g.gif

Jo, žinau. Pilnas internetas kiauraraščių ir schemų. Jums tiks dauguma raštų, skirtų megzti virbalais. Bet tada kilnosite kiekvieną akelę pati, kai su perfokorta jums akis perkeltų pati mašina. Juk tam ir skirtos perfokortos, kad palengvinti ir pagreitinti mezgimą. Tiesa, mezgimo mašinoms tinka ne visi kiauraraščiai. O perkeldinėti kiekvieną akelę man su mašina neapsimoka, aš tada virbalais greičiau pavarau.
Temos pirmame puslapyje yra galybė nuorodų i mezgimo žurnalus su įvairiom schemom, tam jos ir sudėtos, kad mergaitės skaitytų ir megztų grožybes.
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 21, 20:29)
as is pradziu irgi taip galvojau, bet po truputi ismokau pati, aisku mano vyras irgi daug padejo, siaip pirkom draugei masina dovanu, bet vyras nusprende palikti ja man, sedejau ir nezinojau ka daryti, bet po to abudu pradejome aiskintis ir vat, as mezgu. Jei tau reikia su mezgimo masina pagalbos rasyk i az ir pasistengsiu padeti, tik nenuleisk ranku

Oho, nebloga draugė turėtų būti, kad mezgimo mašiną dovanot ruošėtės bigsmile.gif
Ačiū už geranoriškumą, bet jau rimtai apsisprendžiau, nes imsiu jautį už ragų. Norėčiau paleisti projektą iki rudens, o iki to laiko tai tikrai neišmokčiau brūžinti. Kita priežastis - maži vaikai, kurie amžinai ant galvos lipa, o ir miega jautriai...
Vis dar laukiu mezgėjėlių, norinčių man pagelbėti mezgime mirksiukas.gif
P.S. mezginukai paprasti, vaikiški, lygiuoju raštu megzti.
Atsakyti
Labas, gal turit kokiu schemu mezimo masina mezgamu ax.gif mama turi mezgimo masina tai noreciau ka nors numgzt, tinka bet kas biggrin.gif zailas, rubas......
Atsakyti
Sveikos,

ateinu su klausimu ax.gif Noriu savo sūnui numegzti megztuką, tačiau nelabai suprantu, kaip padaryti norimą apykaklę blush2.gif Megztuką darysiu per priekį užsegamą, o apykaklės noriu kaip šitam pavyzdėlyje:

user posted image

Gal kas netingėsit paaiškinti, kaip tą apykaklę nusimegzti 4u.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 22 birželio 2012 - 18:39
QUOTE(rutcka @ 2012 06 22, 18:39)
Sveikos,

ateinu su klausimu

Su mašina tokios nemezgiau, tik virbalais panašią liemenei.
Kaipo nesudėtinga. Priekyje, pažiūrėkit, tarkim šešių cm pločio plankutė, gal vaikui mažiau darysit. Nugaroje apykaklė užsilenkia, reiškiasi jei priekyje šeši - nugaroje - dvylika cm pločio (aš dariau dar comu daugiau, kad prisiuvimo siūlę uždengtų).
Pasiskaičiuoju kokio ilgio man reikia plankutės.Skaičiuoju maždaug pagal apačią, kuri irgi dvi geros-dvi blogos megzta. Pridedu iš akies prie kaklo, patempiu ir skaičiuoju.
Mezgu tuos tipo šešis cm vienodai per visą ilgį. Po to uždarau akis iš abiejų šonų iki dešimt cm (jums vaikui bus mažiau). Po to tolygiai po truputį mažinu akis abiejuose šonuose (matote priekyje tą išlinkimą?) ir mezgu toliau į ilgį. Kai man užtenka ilgio(nu tipo numezgiau tuos dvylika cm), uždarau visas akis.
Svabiausia prisiūnant prie mezginio plankutę nugaroje ir šonuose ją patempti, kad išskalbus ji nestovėtų, o prigultų prie kakliuko.
Galima pradėti megzti mažesniu tankumu ir po truputį jį didinti artėjant prie galo. Tada apykaklė bus labiau prigludusi prie kaklo o užsilenkimas gražiai riesis ir nekils į viršų.
Kažkaip elementaru, bet baisiai rašosi:))
Oj, jūsų mažas sūnaitis, tai plankutės storio priekyje užteks keturių cm, arba pridėkit prie kokio drabužėlio, gal ir trijų cm užteks. Tai atitinkamai nugaroje jums reikės dvigubai daugiau padaryti nei priekyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 22 birželio 2012 - 21:58
QUOTE(linaslinelis @ 2012 06 22, 22:56)
Su mašina tokios nemezgiau, tik virbalais panašią liemenei.
Kaipo nesudėtinga.

Ojej, kaip ačiū už paaiškinimą 4u.gif Dabar jau ir pačiai akys atsivėrė thumbup.gif Ačiū ačiū ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as pas jus su klausimu. Paziurekit foto ir pasakykit ka cia man atidave ? Mezgimo masina brotheri turiu, o va kas cia per velnias g.gif g.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles. Oi kiek daug praziopsojau! Junguos prie jusu jau naujoj temelej. Atnesu parodyt mezginiukus ant modeliuko.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aprasymai buvo praitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti