Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Kaip dziugu, kad temele atsigavusi clap.gif

QUOTE(Shura @ 2012 10 25, 18:53)
Dar pasirodysiu su siandienos darbeliu 

Viskas per viena diena? Turbut nei valgote, nei miegate g.gif g.gif , bet uztat rezultatas thumbup.gif

QUOTE(Shura @ 2012 10 26, 17:45)
o siandien pora kepuriu pakepiau smile.gif gal ir jus isjudinsiu savo darbus berodant  ax.gif  raitokites rankoves ir pirmyn prie masiniuko  lotuliukas.gif

Grazus kepuriukai, bet bumbulai dar fainesni. Kiek yra teke daryti bumbulu, tai neisgauna tokie dideli ir lygus.

QUOTE(jautiena @ 2012 10 26, 18:45)
Kas gavos tas, mano atsale, pora savaiciu, volioti blynai:

thumbup.gif liemenes. Tokios isbaigtos, tokios siltos atrodo, nepamaisytu siandieniniam orui tokia.
O apie apdaila jau net nekalbu, thumbup.gif

QUOTE(Freke @ 2012 10 26, 18:53)
mano tik ka nuo keptuves, didesniojo modelio ner tai teko mazajam kankintis biggrin.gif
tipiskas feisiukas:

mastau dar dideli bumbula susukti bet jei ji tinka kokiam 7-8 metu vaikui tai gal nebereik g.gif

thumbup.gif komplektas, truksta tik pirstiniu ar kojiniu.
Dideli bumbulai grazu, bet kai reikia juos pritvirtinti tai doh.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 10 26, 19:13)
Mano tai nieko įkvepiančio  blush2.gif  ax.gif

Cia kazkas panasaus i ta jusu melynaji?
Pavasariui gal ir man tokio reiketu g.gif , ir nenusivaidinciau su dydziu smile.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 27, 11:37)
Sveikutes, pasirodau pirmuoju savo blynu bandymais su rasteliu. Kai rankiniu budu, tai oi klaideliu veliasi  doh.gif

Ziemiskai grazu. TIk iskilo toks klausimas, kai mezgete ta snaige tai tik virsuje, o tai delne is blogos puses ir liko siulai, ar kaip? Tikiuosi supratote ko klausiu g.gif ? Noriu pirstines nusimegzti su kokia snaige, tai mastau kaip cia padarius kad kuo maziau siulai tabaluotusi, kad besidedant pirstine pirstai nekliutu.
ir as rankiniu budu adateles stumdau, ir kai ipranti, tai nieko ten baisaus.

O as pasistengiau, kad seimynai kojos ziema nesaltu
user posted image
ir kepuryte jau panesiota, o naujosios dar dziusta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 27 spalio 2012 - 13:41
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 27, 09:37)
Sveikutes, pasirodau pirmuoju savo blynu bandymais su rasteliu. Kai rankiniu budu, tai oi klaideliu veliasi  doh.gif

Labai simpatiskos, jeigu dar rankiniu budu, tai darbelio tikrai nemazai ideta.
Tik as daryciau su siule per delna, tada ji maziau matyt ir nykstys geriau atrodo be siuliu. Mano siandieninej dienotvarkej - taip pat riesiniu mezgimas lotuliukas.gif

pernai tokias mezgiau maniskui, jau sutrintos ir mano rankai per dideles (nekreiptkit demesio kur stulpeliai nesueina graziai - per dar buvo atleistina, bet simet jau butu - ardau!)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 27 spalio 2012 - 13:55
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 27, 11:37)
Sveikutes, pasirodau pirmuoju savo blynu bandymais su rasteliu.

Gražuuu bigsmile.gif thumbup.gif
tik kažkaip tą nykštį ir siūlė reiktų kitaip sumeistraut g.gif
aš pati dabar tokiuose ieškojimuose doh.gif biggrin.gif

QUOTE(succes @ 2012 10 27, 14:40)

Cia kazkas panasaus i ta jusu melynaji?
Pavasariui gal ir man tokio reiketu  g.gif , ir nenusivaidinciau su dydziu  smile.gif

Taip smile.gif didelis kvadratas su rankovėm biggrin.gif
Su dydžiu, tai doh.gif gal jau 10 teko jų numegzti, bet vistiek kiekvieną kartą tenka ir paardyti doh.gif
Bet kojinės tai perfect thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
succes: kojines uzkaitom" visas, nuo didziausios iki maziausios. blem jau reiktu ir man pagalvot apie kojiniu mezgima - dvi praeitas kaledas siunciau tevam ir broliam po pora, tai speju kaip ir paprotys dabar - tikisi ir laukia rupuziokai.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 10 27, 14:43)
pernai tokias mezgiau maniskui, jau sutrintos ir mano rankai per dideles (nekreiptkit demesio kur stulpeliai nesueina graziai - per dar buvo atleistina, bet simet jau butu - ardau!)

Nesueina stulpeliai tai irnesakyk.gif bet užtat siūlė ir nykštys thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu - kiek naujų darbų ir veidų - žinokit jau tikrai atskirai nė vienos nepaminėsiu, nes citavau ir dingo, tai visoms po glebį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tai kad dirbat, kad rodotės - tikrai patirtis ateina tik dirbant - ir kuo daugiau, tuo greičiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man toks klausimas kilo g.gif pratinuosi prie riberio, tai palaužau gana gausiai adatų doh.gif ar LT jų galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 10 26, 21:21)
AS isigudrinau labai greitai atlikti siaurinima, kadangi mano masina elekronine  tai susiradau viena kaiurarasti kuris sukelia kas antra aki, pasirenku ta rasta prabraukiu su Lace karieta pora kartu ir akys sukeltos, likusias akis atstumiu i nedarbine padeti, tada sumazinu tankuma ir dar pamezgu kelias eiles ir tada su adata surenku ir sutraukiu ir viskas greitai ir graziai pasidaro  4u.gif

tikiuosi aiskiai surasiau viskas, jei ka tai klauskite patikslinsiu  4u.gif

tai jum gerai kai jusiske elektrine,o mano paprasta neva blush2.gif tai vat ir nezinau kaip ta virsu daryti.
Atsakyti
perkeliat su dekeriu akis ant salia esancios adatos. ir taip viena dirba kita ne ( apatinej nedarbinej padetyje) ir ant karietos susimazinat tankuma. ir bruzinat koki 8-10 eiliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 10 27, 14:43)

Siemet ir as noriu tokias ismokti megzti ir pirstines dar. Tik neisivaizduoju, kaip graziai iseis nyksti primegzti.

QUOTE(karosimi @ 2012 10 28, 13:07)
tai jum gerai kai jusiske elektrine,o mano paprasta neva blush2.gif tai vat ir nezinau kaip ta virsu daryti.

Ir as su neva mezgu, noreciau mandresnes, bet kai tokiai mezgejai kaip as ir tokios gana. Kai nemezgu pagal uzsakymus, o tik savai seimynai, tai ir nevos
gana.

Aciu uz pagyras kojinems. o cia kepuryte prie kojiniu, tik pirstiniu ir saliko i komplekta truksta, bet tikrai bus.
user posted image
Seses kepure dar nesutvarkyta, gal ryt pabaigsiu ir pasirodysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 28 spalio 2012 - 16:30
Ristina, gal ir yra Lietuvoj, kur mašinom prekiauja ( jei silverio tinka), bet manau per ebay pigiau nusipirksi g.gif g.gif

Succes, koks fainas, "linksmas" komplektukas thumbup.gif thumbup.gif , gal gali kojinyčių išmatavimus parašyt g.gif

Pamėginau vaikiškas kojinytes numegzt, bet dydžių tai nelabai žinau vaikiškų pėdų ir apimties doh.gif plotis pėdos aplink 14 cm, o pėdos ilgis - apie 12,5 - 13 cm - kaži ar yra kas panašaus realiai. g.gif g.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Radau labai gerą puslapiuką apie MEZGIMO MAŠINAS - tik reik nepatingėt "pasiknaisiot" - tai ir žurnalų, ir instrukcijų rasit įvairioms mašinoms - sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti