liuks mergytes, viskas laaabai grazu, ir liemenes ir kepure su salikiuku, iskart klausimukas - salikiukas kur rastas tai kaip dvigubas lyg? kaip ji sudvigubinti? susiuti atskirai primezgus gabaliuka?
na ten kur snaiges tai jo dvigubas..... kitaip neisivaizduoju kaip paslepti tuos galus kitoj pusej. tai pirma dali primezgu uzlenkusi o antraji gala prisiunu... ir sonus susiunu o pagrindas ant riberio 1x1 biski pasiaurejo bet ant kaklo nesimato
https://lh5.googleus...04/IMG_6019.jpg
https://lh5.googleus...04/IMG_6019.jpg
Grazi liemene ir kepuriukai. As siandien sesei riesines bandau daryt. Jei gausis puse velnio pasirodysiu
Shura, isduokit pasapti kaip raisteliai jums nesusisuka? Nes man tai tiubyte gaunasi
Shura, isduokit pasapti kaip raisteliai jums nesusisuka? Nes man tai tiubyte gaunasi
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 26, 19:51)
Grazi liemene ir kepuriukai. As siandien sesei riesines bandau daryt. Jei gausis puse velnio pasirodysiu
su riberiu mezgu - gera bloga gera bloga akis ir nesiriecia
QUOTE(Shura @ 2012 10 26, 19:53)
su riberiu mezgu - gera bloga gera bloga akis ir nesiriecia
ech man rankiniu budu jauciu tiek pat uztruktu, kiek virbalais
QUOTE(Daivuliau @ 2012 10 26, 19:56)
ech man rankiniu budu jauciu tiek pat uztruktu, kiek virbalais
mezgiau raistukus ir kad riestusi - gaunasi kaip sniuriukas , man grazu ir taip ir taip.
o kaip jus kepuriukus siaurinat i virsu ar ne,tik sutraukiat ir viskas?
as kaip kada... kartais siaurinu kartais ne
AS isigudrinau labai greitai atlikti siaurinima, kadangi mano masina elekronine tai susiradau viena kaiurarasti kuris sukelia kas antra aki, pasirenku ta rasta prabraukiu su Lace karieta pora kartu ir akys sukeltos, likusias akis atstumiu i nedarbine padeti, tada sumazinu tankuma ir dar pamezgu kelias eiles ir tada su adata surenku ir sutraukiu ir viskas greitai ir graziai pasidaro
tikiuosi aiskiai surasiau viskas, jei ka tai klauskite patikslinsiu
tikiuosi aiskiai surasiau viskas, jei ka tai klauskite patikslinsiu
as irgi taip darau tik rankomis perkeliu nes masina perfokorteline. tingiu kortos ieskoti
Ohoooooo, kaip darbštuolės atsigavo
Jautiena, liemenukės fainutės
Freke, kepuryčių fanė, kepi kaip bandeles
Shura, šiurpini. Ir suknelė , ir kepurėlės
Smagu, kad darbelių pasirodė
Jautiena, liemenukės fainutės
Freke, kepuryčių fanė, kepi kaip bandeles
Shura, šiurpini. Ir suknelė , ir kepurėlės
Smagu, kad darbelių pasirodė